Anakartım P4S800-MX SE... ramlerim SDRAM ve ekran kartı almak istiyorum.. DDR2 ekran kartları uyumlu olur mu ? ekran kartlarının AGP olması zorunlumu yoksa PCI da olsam çalıştırır mı ?
birde başka sorum olacak.. 512 mb 128bit DDR2 AGP ekran kartılyla 512 mb 64bit DDR2 AGP ekran kartı arasında fark fazlamıdır ?
Anakartınız AGP slota haiz olduğundan AGP kart almanız lazım. Sistemin diğer bileşenlerinin de zayıf olacğını düşünerek 2. elden HD2600, HD3650, X1650, 6600GT gibi kartların AGP versiyonlarına bakabilirsiniz.
1GP + 256MB RAM 1,80 Pentium 4 işlemci Win XP service pack 3
en yeni oyunların bile çalışmasını istiyorum. ama işlemcim biraz zayıf.. kaç mb lik ve kaç bitlik ekran kartı önerirsiniz ?
Bence öncelikle işlemcini değiştirmelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: DJ Kürşat
en yeni oyunların bile çalışmasını istiyorum.
Çok şey istiyorsun.
O makineye takabileceğin en hızlı AGP kart HD3850 ki herhalde fiyatı 200 liradan aşağı değildir. Onu bile alsan o sistemle son oyunları oynayamazsın. Bunun için komple sistem terfisi yapman lazım.
işlemciler hakkında fazla bilgim yok.. bir sürü çeşidi var.. bide biraz pahalılar.. ilk önce ekran kartı düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR
quote:
en yeni oyunların bile çalışmasını istiyorum.
Çok şey istiyorsun.
O makineye takabileceğin en hızlı AGP kart HD3850 ki herhalde fiyatı 200 liradan aşağı değildir. Onu bile alsan o sistemle son oyunları oynayamazsın. Bunun için komple sistem terfisi yapman lazım.
peki bu anakarta dielim intel curo 2 duo işlemci takılır mı?
o makinaya ne takarsan tak adam olmaz... eğer illaki alıcam diyorsan bulabilirsen 1950 bulamazsan 1650 al... bu arada makinanın rami ile ekran kartının rami arasında bir bağıntı yoktur...yani senin makinan sd iken ekran kartı ddr2 olabilir...ama agp alman lazım ekran kartını...
quote:
Orjinalden alıntı: ****fLef
o makinaya ne takarsan tak adam olmaz... eğer illaki alıcam diyorsan bulabilirsen 1950 bulamazsan 1650 al... bu arada makinanın rami ile ekran kartının rami arasında bir bağıntı yoktur...yani senin makinan sd iken ekran kartı ddr2 olabilir...ama agp alman lazım ekran kartını...
çok saol bilgilendirdiğin için.. yaw bide şimdi terslik olcak.. ekran kartını alcam bu sefer işlemci sorun olcak.. işlemciyi değiştirmek için yeni anakart almam gerekcek.. alcağım anakartta PCI olcağından bu agp ekran kartı çalışcakmı onda.. bide çalışmassa onuda yenilemem gerekcek.. almasammı acaba ekran kartı
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ****fLef
çok saol bilgilendirdiğin için.. yaw bide şimdi terslik olcak.. ekran kartını alcam bu sefer işlemci sorun olcak.. işlemciyi değiştirmek için yeni anakart almam gerekcek.. alcağım anakartta PCI olcağından bu agp ekran kartı çalışcakmı onda.. bide çalışmassa onuda yenilemem gerekcek.. almasammı acaba ekran kartı
şimdilik idare etsin diyorsan ikinci el ucuza 1650 alabilirsin...
konu pörtlücek gibi olcak ama...yeni konu açmıyım dedimm..
şimdi bende de aynı anakart var..AGP nin altında da 3 tane PCI girişi var..şimdi ben illa AGP mi almk zorundayım..??
birde AGP alıcaksam 512 mb 128 bit bir ekran kartı önerirmisiniz??
1 gb ram im var..amacım sadece call of duty 2 oynamk.(sadece C of D 2) .Multi oynuyorm ve fps m çok düşük.. Radeon 9600 pro var ve bir işe yaramıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: emre_gss
konu pörtlücek gibi olcak ama...yeni konu açmıyım dedimm.. şimdi bende de aynı anakart var..AGP nin altında da 3 tane PCI girişi var..şimdi ben illa AGP mi almk zorundayım..??
AGP Kart Almanız Şart. Altında Bulunan PCI Girişleri TV Kartı, Ses Karti Gibi Donanımların Takılması İçindir. PCI Ekran Kartı Slotu Farklıdır.
quote:
birde AGP alıcaksam 512 mb 128 bit bir ekran kartı önerirmisiniz?? p4 3.0 işlmci .. dizüstü almayı düşündüğümden yenilemiyorm masaustunu
Call Of Duty Oynamak istiyorsan ki Yeni Çıkan Oyunları Oynayacak sisteme Sahip Olmadığından 512MB ekran Kartı Alman Mantıklı, Birazcık Daha Paraya Kıyıp 1GB alabilirsin, Fikrimi Sorarsan 512MB 128Bit & 256Bit Yeterli Olucaktır.
quote:
1 gb ram im var..amacım sadece call of duty 2 oynamk.(sadece C of D 2) .Multi oynuyorm ve fps m çok düşük.. Radeon 9600 pro var ve bir işe yaramıyor..
Ramin Yeterli Gözüküyor. 9600 Pro sağlam Bir Karttı. AA Kapalı Medium Ayarlarda Oynayabilirsin. Sis'te Kasmalar Yapabilir. (Tahminimce)
@emre_gss;aşağıdaki kart tam sana göre,daha aşağısına veya daha yukarısına bakmana gerek yok.