Şimdi Ara

Anakart Sorularım ?usb giriş ve ram için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart modelim ECS P4m800PRO-M478 arkadaşlar....,

ram slotlarım ddr ve ddr2 için 4 tane (2 şerden) şu anda 1 gb 533mhz DDR2ram takılı ....elimde 333mhz 512+256 2tane DDR ram var..bunları aynı anda çalıştırabilirmiyim...arkadaşım çift slot çalışır dedi...siz biliyormusunuz?

2. sorum))))) usb çıkışları ve klavye -fare çıkışlarım çalışmıyor.....farenin kablosu kısa devre yaptı...şu anda kasa üstünde çalışan 2usb için yapılmış yerleri kullanıyorum....ancak kısa devreden sonra anakart çalışması bana normal gelmedi....arkadaşım bunun için bios u güncelle veya reset at dedi....bunu denesem usb çıkışlarım çalışırmı ???

soruların cevaplarını bekliyorum teşekkürler hayırlı akşamlar

• Ardakaşlar cevap yazabielcek bir arkadaş yokmu bekliyorum teşekkürler....
  • benım bıldıgım kadarıyla mhz hızı aynı olmayan ram ları bırlıkte calıstıramazsın(calısssa bıle dual channel gıbı performans vermez)
    ddr2 ıle ddr zaten beraber calısmaz.usb olayına gelınce benım de arar ara pc sapıtıyo.klavye ve mouse gormuyo(ıkısı de usb gırıslı) bole olunca pc yı kapatıp klavye-mouse usb den cıkartıp yerlerı ters takıyorum(mouse ınkı klavyenın - klavyenın kı mouse ın takılı oldugu usb ye takıyorum) bıkac denemeden sonra sorun cozuluyo.sende de bu tıp bısı olabılır.hıc olmadı pıyasada 10-15tl ye usb cogaltıcılar var al onlardan kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuksert38 -- 11 Temmuz 2009; 11:10:55 >
  • yok benim derdim klavye ve farenin gitmesi değğil.... kasadaki usb çıkışları çalışmıyor.... farenin kabloları kısa devre yaptı....bios güncelle düzelir dediler ...sizce olurmu onu sormka istiyorum....ayrıca ram e başka cevap bekliyorum...
  • 1-ddr ile ddr2 rami yan yana kesinlikle kullanamazsin.

2-bir seyler yanmistir reset veya bios update ile duzelecegini sanmiyorum.
  • arkadaşlar başka ykorum yapabilecek arkadaş yokmu.... bende yandığını düşündüm ama o zman anakartda zarar görür diye düşündüm ...ancak anakart çalışıyor.
  • anakart uzerinde bir benim kontrolcum yok biri yandi diye butun anakart bozulmaz.islemcinin uzerinde bir ton ayak var biri kirilsa da yine calisiyor ama o ayagin yaptigi gorev calismiyor usb calismiyor klavye calismiyor bisi calismiyor.anakartin da bir kontrolcusu yanabilir ama anakart calismaya devam eder yaniklari bios update ile duzeltemezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.