Bildirim
Anakart Sistem İçin Nasıl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Anakart f/p olarak çok iyi zaten, AMD düşünenlerin AM3+ platformuna geçiş yapmalarını da düşünürsek çok para vermeden almaları gereken belki de MSI 770-C45 hatta 785GM-E51 gibi ürünlerini de düşünebilirler 870'in en bariz farkı haliyle sata 3 + usb 3.0 desteği vermesidir, yeni soket gelenen kadar da bu yeni teknolojilerin debu süreçte artmasını da düşünürsek rahatlıkla kullanılacak bir ürün fiyatına göre rakibi yok gibi bir şey.
Bütçen kısıtılı ise ekran kartına çok para yatırma derim, 2GB ram daha ekle sisteme ve özel soğutmalı (Sapphire, PowerColor) HD6850 al 360 TL seviyesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 28 Kasım 2010; 13:57:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Anakart f/p olarak çok iyi zaten, AMD düşünenlerin AM3+ platformuna geçiş yapmalarını da düşünürsek çok para vermeden almaları gereken belki de MSI 770-C45 hatta 785GM-E51 gibi ürünlerini de düşünebilirler 870'in en bariz farkı haliyle sata 3 + usb 3.0 desteği vermesidir, yeni soket gelenen kadar da bu yeni teknolojilerin debu süreçte artmasını da düşünürsek rahatlıkla kullanılacak bir ürün fiyatına göre rakibi yok gibi bir şey.
Bütçen kısıtılı ise ekran kartına çok para yatırma derim, 2GB ram daha ekle sisteme ve özel soğutmalı (Sapphire, PowerColor) HD6850 al 360 TL seviyesinde.
Her şeyden kısıp parayı ekran kartına yatırdım birazda ileriye dönük olabilmesi için 2gb daha ram almayı planlıyorum fakat başlangıç bütçesini kısmak amaçlı tek ram almaya karar verdim 1 ay geçmeden 2.cisinide almış olurum. gtx460'ın oldukça tutulduğunu falan gördüm bir sürü özel soğutmalı modeli falan çıktı. Aslında çok aram yok ama tavsiyelerde hep gtx460 görünce böyle bir düşünceye kapıldım. Bu durumda gtx 460 tercih etmeli miyim? Yoksa performansları aynı bu ürünlerin havaya verme para mı dersiniz?
Bkz: Msi Gtx460 Hawk Talon Aldığı Ödüller
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X