Şimdi Ara

anakart secildi.vga kaldı.bi bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar epox anakart almaya karar verdim
    şimdi ekran kartı takılıyo aklıma
    rx1300 pro veya quake 6600gt arasında kaldım
    aralarında 18 doalr gibi bi fiyat farkı var.
    ama başka marka msi leadtek gibi markaların 6600gt olanları pahalı.quake yi göz önünde bulundurarak hangi kartı önerirsiniz.
    rx1300 proda yeni teknoloji.vistaya uyumlu oldugunu okudum .
    ayrıca bir diger alternatif kücükte olsa
    msi6600gt veya
    sapphire 1600 pro olanını almayı düşünüyorum
    bunlarda 40 dolar pahalı 1300 pro ya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myazgan -- 22 Ocak 2006 21:38:18 >

• arkadaşım bak epox çok iyi bir anaka rt.için rahat olsun.gerek teknik destek gerekse sorun çıkarmama konusunda gerçekten süper.ben de amd bi sistem toplucam ve çok araştırdım.epox-ultra gerçekten iyi.dfi heryerde bulunmuyo ve teknik servis ağı epox kadar iyi deil.epox tavsiyemdir.için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 22 Ocak 2006 18:53:55 >
    epox iyidir biraz bellek seçer (en azından bende seçti) kaliteli bellek alırsan sorun yaşamazsın. anakart alırken aç gözlülükle herşey olsun istiyoruzda Allah aşkına kaçımız kullanıyor o herşeyi. fiyatı uygun ve beklentilerinin çoğunu karşılıyorsa bakma ötesine her zaman daha iyisi olacaktır. nvidiada hd destekli sürücülerle 6600gt ve üstü gpu ları ile donanımdan hd destekleyecek uygun fiyata bulursan karşılaştır...
    şimdiden hayırlı olsun

• ncq şart değil ama bence 120 gb yada 160 gb lık ncq lü seagate 7200.8 türü hdd alırsan daha iyi olur...

NCQ : hem daha hızlı erişim max. performans ve hızlı yazma gibi özellikler

hdd olarak 120 al bence raid yapmayacaksan tabi.

ekran kartını secmissin zaten bende katılıyorum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myazgan -- 22 Ocak 2006 21:39:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 22 Ocak 2006 21:52:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.