Şimdi Ara

Anakart karışıklığından kurtulmak istiyorum. yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Sistem özelliklerimi yazayım ilk.
    q6600 işlemci
    Corsair dominator 2*2 gb 1066 mhz ram
    650w power
    ati hd 4850 ekran kartı.
    Problemim ise Msi p45 Patinum anakartımın bozulması. Şimdi bunun yerine anakart alayım dedim ama konuştuğum bilgisayarcıların bazısı farklı bazısı farklı şeyler söylüyor. Ram ler in 1066 mhz olması yüzünden bulamıyorum anakart. DDR3 anakart ddr 3 ram alayım desem işlemcidir ram dir anakarttır şu an için tuzlu kaçıyor benim için. Uygun yollu bir çözüm bulmam gerek. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Elinde sorunsuz ve benim sistemime uygun anakartı olan varsa talibim.

• Bende aynı dertten muzdaribim. Gigabyte GA945GZM-S2 anakartım bozuldu. Piyasa da benzer özellikte anakart yok
  • Righte0us kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

forumda 2.el bölümüne bakın 100tl civarı x48 p45 düzgün bi anakart alınabilir.pc parça satan yerlere sorduğunuzda size fiyat olarak 150civarı bi fiyat ve g41 çipset anakart koyuyorlar önünüze. oc yapmıyorsanızda 60tlden p43 iş görecek anakartlar var

+1 g45 veya g41 serisi bir kart alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

forumda 2.el bölümüne bakın 100tl civarı x48 p45 düzgün bi anakart alınabilir.pc parça satan yerlere sorduğunuzda size fiyat olarak 150civarı bi fiyat ve g41 çipset anakart koyuyorlar önünüze. oc yapmıyorsanızda 60tlden p43 iş görecek anakartlar var

artıbir
  • oc yapmayı istesem nasıl bir yol izlemem gerek? çok teşekkür ederim bu arada cevaplar için. P45 ikinci el anakart bulamadım aslında. Antalyadayım ve başka şehirden almayada korkuyorum. Pek şanslı değilimdir pc konusunda maalesef. Bahsettiğiniz p45 p43 x48 kartlara bir daha bakayım. birde bu g41 combo kartlarda çalışabilir mi benim sistemim?
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-g41m-p33-combo-g41m-p33-combo-intel-g41-ddr2--ddr3--vga-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55964
    Bu kartta mesela? Asrock un g41 combosunda çalışmamış sanırsam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.