Şimdi Ara

anakart bilinmeyen USB arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

GIGABYTE B840M DS3H AMD AM5 mATX ULTRA DURABLE Anakart a sahibim
    Bu anakartı aldıktan bir kaç ay sonra , bilinmeyen USB sorunu patlak verdi .
    Umursamadım bir süre kullandım ama sonra pover_state_failure alıp kapanmaya başladı PC
    Sorunu bir videodaki adımlarla geçici olarak düzelttim ama yine patlak verdi kendi kendine bu sefer formatla düzelttim . Bir-iki aya kalmadan yine başladı failure ve bu sefer tıkandım bilinen basit şeyleri , donanım iptal vs devredışı denedim yok maalesef .
    Ayrıca:
    - Windows11 üzerinden kapanmıyor PC artık dönüp duruyor
    - Chrome de giriş yaparken Chrome donuyor bir anda e posta yazma kısmında
    - Nvidia app yüklenmiyor
    - 4+ dk sonra failure hatasını alıyorum hiç bir driveri yükleyemez oldum , ki zaten driver yüklüyken de görüyordum hatayı
    - bütün USB soketlerini söksem de çözülmüyor Anakartta gömülü bir sorun harici cihazları hep söktüm denedim aynı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• muhtemelen psu veya anakartda arıza var hwinfo açabilirseniz voltajları izleyin anakrtın garantisi varsa garantiye verin psuda da sorun olabilir.garanti yoksa anakart usb güç besleme katı incelenmesi lazım gözle inceleyin sorun yoksa ölçüm yapılıp tamir edilmeli

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.