Şimdi Ara

Sis gelişmiş PCI-USB ana denetleyicisi / USB 2.0 SORUNU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 3 aydır sorunsuz kullandığım USB aygıtlarında 1 haftadır problemler yaşıyorum. Sorun ilk önce wireless'i (US ROBOTICS) hangi yuvaya takarsam takayım "bilinmeyen aygıt" olarak tanımasıyla başladı. Sistemdeki tüm USB driverlarını (yazıcı, foto. makinası, telefon) vs. kaldırmama rağmen sorun çözülmedi. Sorun, ancak aygıt yöneticisindeki "Sis gelişmiş PCI-USB ana denetleyicisi" driverını devre dışı bırakmamla çözüldü. Ancak o zamanda tüm parçalar USB 1.1 olarak kaldı. Wireless'i bilgisayara bağladığımda, bu parça daha hızlı çalışabilir uyarısı veriyor. Ayrıca bir haftadır 15 Kb'ın üzerine çıkamıyorum ve sık sık bağlantı sorunları yaşamaktayım. Anakart CD'sinden "Sis gelişmiş PCI-USB ana denetleyicisi" driverlarını ya da "Windows standart USB-PCI denetleyicisi"ni yeniden yüklememe rağmen sorun çözülmedi. Bu aygıtı devreye aldığım zaman bilgisayar wireless'i tanımamaya devam ediyor (diğer parçalarda sorun yok). Sorun nerede, bilenler lütfen yardım etsin ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richy -- 14 Aralık 2005, 23:18:13 >

• genel olarak yeni wireless lar Sp2 olmadan çalışımıyorlar. sp2 yuklü değil ise yuklemen gerekiyor.....

Orjinalden alıntı: buun

genel olarak yeni wireless lar Sp2 olmadan çalışımıyorlar. sp2 yuklü değil ise yuklemen gerekiyor.....

SP2 yüklü XP'nin tüm güncelleştirmeleri tam.

Orjinalden alıntı: Richy of Istanbul

SP2 yüklü XP'nin tüm güncelleştirmeleri tam.

hımmmm.

eğer imkanın varsa sana tavsiyem şu. bir tane usb pci kart alman ve bunu kullanman . bu şekilde usb 2.0 bir usb olacak. sorunun bu şekilde çözebileceğine inanıyorum....
  • quote:

genel olarak yeni wireless lar Sp2 olmadan çalışımıyorlar. sp2 yuklü değil ise yuklemen gerekiyor.....

Ne alaka bende yeni us robotix aldım 4 portlu wireless bende sp1 yüklü ve cayır cayır çalışıyor.

Orjinalden alıntı: bora arpınar

quote:

Ne alaka bende yeni us robotix aldım 4 portlu wireless bende sp1 yüklü ve cayır cayır çalışıyor.

offf ya. ben ne diyom sen diyon. ben wireless ethernet kartından bahsdiyorum. bilgin yoksa. sus..

quote:

Orjinalden alıntı: bora arpınar

quote:

offf ya. ben ne diyom sen diyon. ben wireless ethernet kartından bahsdiyorum. bilgin yoksa. sus..

Tekrar yazıyorum Wireless bağlantı ne olursa olsun sp1 veya sp2 hatta sp3 le alakası yoktur.

• *** Problem BIOS güncellemesi yapılarak giderilmiştir ***
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.