Şimdi Ara

Anakart Araştirmasi ( en iyi anakart )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus msı foxcoon lenova ecs gigabayte biostar asrock dell fujitsu siemens

eskiden asus 775 pin kulanıyordun p5ld2-se olan modeli anakart benden çok çekti işlemci fanı ayakları kırıldığı için bir süre somonlu civatayla kulandım anakart eğildi işlemci olduğu bölge ama yılarca sorunsuz olarak kulandım sistemi komple satıp yeni sistemde msı anakart kulanıyorum msı dan memnunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -toraman- -- 27 Ekim 2015; 6:25:35 >

• msı asus biostar ve foxcon olalarım hepsini kulandım bence en iyi olanları msı ve asus zaten son derece kaliteliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: meme yapan buji

msı asus biostar ve foxcon olalarım hepsini kulandım bence en iyi olanları msı ve asus zaten son derece kaliteliler

aynen hocam msı ve asusun kaliteli ürünler oluyor bi ara foxcoon 775 pin olanını kulandım ama ses kartını bulanakadar 2 hafta uğraşmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -toraman-

quote:

Orijinalden alıntı: meme yapan buji

msı asus biostar ve foxcon olalarım hepsini kulandım bence en iyi olanları msı ve asus zaten son derece kaliteliler

aynen hocam msı ve asusun kaliteli ürünler oluyor bi ara foxcoon 775 pin olanını kulandım ama ses kartını bulanakadar 2 hafta uğraşmıştım

konu başlığı güncelenmiş böyle daha iyi oldu takipteyim

• sadece asus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşınız herhalde bunları kullanma imkanı vermemiştir
    Abıt dfi epox zamanının efsaneleridir
    Yeni nesillerdede evga classified ve asus ws anakartlar iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.