Şimdi Ara

anahtarsız kapı kilidi açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
31.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu an yaptığım bi saçmalığı anlatıp yardım bekliyorum. arabanın anahtarını üzerinde unutup kapıyıda elle kilitleyip çıktım. arbada merkezi kilit yok manuel elle kilitleniyo. anahtarı sokup kilitlemek zor gelidği için elimle kilitleyip arabadan çıktım. ve şu an nasıl açacağımı bilmiyorum. arabaya minimum zarar verip kapıyı nasıl açarım pmden yada burdan açıklarsanız çok memnun olurum. araba 92 model toyata camry

• Kelebek cam varsa ya Sökmenin yolunu bulun yada kelebek cami kirip kapiyi açın en basit yol bu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun fiyatta olan cam hangisi onu tespit edin kırın bu kadar basit

• Arabayi tam bilmiyorum. Ama kapiyi ustten disa dogru kanirt. Ustten elini sok. Kilidi kaldir. Kapiyi acinca kapiyi yine icten kanirtarak duzelt

• quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Kelebek cam varsa ya Sökmenin yolunu bulun yada kelebek cami kirip kapiyi açın en basit yol bu galiba.
    Aynısı benim başıma gelmişti 2000 model daha yeni aldığım Hyundai Accent de.. Servisi aradım.. Ellerinde hangi taraf kelebek camının olduğunu öğrendim.. Orayı kırıp arabayı çalıştırıp servis camını değiştirmeye götürmüştüm.. Kaç lira verdim hatırlamıyorum.. Fakat yakında sanayi varsa kilitçiler de açabilir kapıyı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Arabayi tam bilmiyorum. Ama kapiyi ustten disa dogru kanirt. Ustten elini sok. Kilidi kaldir. Kapiyi acinca kapiyi yine icten kanirtarak duzelt

arabada malesef kelebek camı yok. senin bu söylediğini de anlamadım. kapı öyle kolayca eğilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: no nick no comment

arkadaşlar şu an yaptığım bi saçmalığı anlatıp yardım bekliyorum. arabanın anahtarını üzerinde unutup kapıyıda elle kilitleyip çıktım. arbada merkezi kilit yok manuel elle kilitleniyo. anahtarı sokup kilitlemek zor gelidği için elimle kilitleyip arabadan çıktım. ve şu an nasıl açacağımı bilmiyorum. arabaya minimum zarar verip kapıyı nasıl açarım pmden yada burdan açıklarsanız çok memnun olurum. araba 92 model toyata camry

Çilingirci belki maymuncuk falan uğraşır yapar... Bence en iyisi onlara yönelmek. Aracın bir tarafını kırma parçasını bulma ihtimalin düşük... :)

Bu arada araban temizse kral arabalardan :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPUT KiLiDi
    7 yıl önce açıldı
    Dönmeyen Kapı Kilidi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Arabayi tam bilmiyorum. Ama kapiyi ustten disa dogru kanirt. Ustten elini sok. Kilidi kaldir. Kapiyi acinca kapiyi yine icten kanirtarak duzelt

arabada malesef kelebek camı yok. senin bu söylediğini de anlamadım. kapı öyle kolayca eğilir mi?

Alıntıları Göster
    Kilitlemesi üstten mandallımı yoksa açma kolundan mı? Eğer üstten mandallı ve tutulacak gibiyse bir tel yardımıyla sizde açabilirsiniz..

• quote:

quote:

Egilir. Dizini degil ama kaval kemigini kaportaya daya. Ustten parmaklarini gecir kapinin ustune disa dogru cek.oyle 30 cm cekmiceksin. 10 cm falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

arkadaşlar şu an yaptığım bi saçmalığı anlatıp yardım bekliyorum. arabanın anahtarını üzerinde unutup kapıyıda elle kilitleyip çıktım. arbada merkezi kilit yok manuel elle kilitleniyo. anahtarı sokup kilitlemek zor gelidği için elimle kilitleyip arabadan çıktım. ve şu an nasıl açacağımı bilmiyorum. arabaya minimum zarar verip kapıyı nasıl açarım pmden yada burdan açıklarsanız çok memnun olurum. araba 92 model toyata camry

Çilingirci belki maymuncuk falan uğraşır yapar... Bence en iyisi onlara yönelmek. Aracın bir tarafını kırma parçasını bulma ihtimalin düşük... :)

Bu arada araban temizse kral arabalardan :)

şu an avustralyadayım o yüzden mümkün olduğunca kendim yapmam lazım. burda işçilik çok pahalı. arabya 1500 dolar verdim. bi yerini kırıp döksem bana 200 dolardan aşağıya patlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Kilitlemesi üstten mandallımı yoksa açma kolundan mı? Eğer üstten mandallı ve tutulacak gibiyse bir tel yardımıyla sizde açabilirsiniz..

üstten mandallı camın yanındaki lastiği söktüm bağlantıyıda buldum ama nasıl yapacağımı bulamadım
  • quote:

quote:

üstten mandallı camın yanındaki lastiği söktüm bağlantıyıda buldum ama nasıl yapacağımı bulamadım
    Evde şu tel elbise askılarından yok mu? Bu biraz daha kalındır normal tele göre.. Çok çabuk ayarı kaymaz.. Onun ucunu mandalı kavrayacak şekilde U şeklinde eğ.. Aracın kapısındaki toz lastiğinin yanından içeriye sok ve mandalı yakalayarak yukarı çekmeye çalış.. Yalnız buradaki önemli husus mandalın bu tutmaya müsait olması lazım.. Mesela Murat 131 lerin mandalı gibi olmalı yukarıya doğru genişleyen şekilde olmalı ki yakalayıp çekebilesin.. Yok eğer mandan dümdüzse işin daha zor..

• quote:

quote:

quote:

Egilir. Dizini degil ama kaval kemigini kaportaya daya. Ustten parmaklarini gecir kapinin ustune disa dogru cek.oyle 30 cm cekmiceksin. 10 cm falan...

Alıntıları Göster
    Benzerini bende yaşamıştım. Marketten geldim, poşetleri aldıktan sonra kilitleyemem diye bagajı açıp arabayı kilitledim. Poşetleri alırken anahtarı bagaja bırakmışım.Bagajı kapatınca kafama dank etti. Her neyse, çilingir çağırdım,vantuz gibi bişey getirdi onu cama yapıştırdı. Ucuna bir demir takıp demiri çekince vantuzun etkisiyle kapı biraz aralandı, tel yardımıyla da kilidi açtı. Totalde 90 sn sürdü ve 2009 da 20 tl aldı

• quote:

Evde şu tel elbise askılarından yok mu? Bu biraz daha kalındır normal tele göre.. Çok çabuk ayarı kaymaz.. Onun ucunu mandalı kavrayacak şekilde U şeklinde eğ.. Aracın kapısındaki toz lastiğinin yanından içeriye sok ve mandalı yakalayarak yukarı çekmeye çalış.. Yalnız buradaki önemli husus mandalın bu tutmaya müsait olması lazım.. Mesela Murat 131 lerin mandalı gibi olmalı yukarıya doğru genişleyen şekilde olmalı ki yakalayıp çekebilesin.. Yok eğer mandan dümdüzse işin daha zor..

Alıntıları Göster
    değişik anahtarlar dene açabilir. aynısı benim başıma gelmişti, arkadaşın arabasının anahtarıyla açmıştım,

• quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

değişik anahtarlar dene açabilir. aynısı benim başıma gelmişti, arkadaşın arabasının anahtarıyla açmıştım,

Alıntıları Göster
    Kelebek camı olmaz olur mu araç bu değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Dur şimdi evde tel elbise askısı arıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

Alıntıları Göster
    Bir filmde görmüştüm. Kapının dışından kilitin olduğu yere yakın bir yere biraz kuvvetlice yumruk vurunca kilit kendini yukarı atıyordu. Merkezi kilit olmayan arabalarda işe yarayan bir yöntem bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Dur şimdi evde tel elbise askısı arıyor..

Alıntıları Göster

• quote:

Hadi ya açamadın mı daha.. Yatmaya gidiyorum..
  • quote:

sakın camı kırma aynısı bizim başımıza gelmişti kapıyı elimizle biraz kendimize doğru çekip araya tahta sıkıştırdık o aradan teli uzattık açtık kapıyı detaya girmedim çünkü aklıma geldikçe deliriyorum yoldan geçen herkez bize bakıyordu bir sivil ekip gelip sordu ne yapıyorsunuz diye felan allah kimsenin başına vermesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.