Şimdi Ara

Anahtarla araba çizmek,silecek kırmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
5.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba!Bir sorunum var yardımınızı istiyorum.3 aydır arabanın sileceklerini kırıyor.Her defasında farklı bir yere park ediyorum.Hala kırıyor.Neyse,1 hafta önce filan yakaladım adamı(Yakaladığımı bilmiyor.Sadece adamı b.Aramız iyi değildi zaten.Sonrada 1 çizik atmış anahtarla.Bıktım artık.Adamın BMW si var siyah.30 lu yaşlarda.Plakasını yerini filan biliyorum.Adamın bana bayağı bir masrafı oldu.Sizce ona ne yapmalıyım?Bir daha geleceği zaman fotoğrafını çekip mahkemeye vermek istiyorum.Fakat bu uzun iş.Mahkeme sürebilir.Adamın bana çok masrafı oldu.Bende ona masraf açmak istiyorum.Sizce en yüksek maddi hasarı nasıl verebilirim arabaya?
    Ne yapmalıyım sizce arabasına?Ortalama maddi hasarıyla beraber söyleyebilir misiniz?Anahtarla çizmek,egzoza bez tıkamak,Arabaya boya dökmek filan fark etmez.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Anahtarla Araba Çizmek ve Silecek Kırmak: Boyaya Zarar Verebilecek Maddeler

Araba boyası, aracınızın görünümü için önemli bir unsurdur ve hasar görmesini önlemek çok önemlidir. Anahtarla çizmek veya silecek kırmak, boyada kalıcı hasara neden olabilecek eylemlerdir. Ayrıca, bazı kimyasallar da araba boyasına zarar verebilir.

Tuz Ruhu Arabaya Zarar Verir mi?

Tuz ruhu, oldukça aşındırıcı bir kimyasaldır ve araba boyasına ciddi zararlar verebilir. Araba boyasıyla temas ettiğinde, boyayı hızla sökebilir ve kalıcı hasara neden olabilir.

Kezzap Arabaya Zarar Verir mi?

Kezzap, tuz ruhundan daha da aşındırıcıdır ve araba boyasına temas etmesi durumunda daha büyük zararlar verebilir. Boyayı tamamen sökebilir ve metal yüzeyde aşınmaya neden olabilir.

Araba Boyasına Ne Zarar Verir?

Araba boyasına zarar verebilecek diğer maddeler şunlardır:

• Aseton: Tiner ve oje çıkarıcı gibi ürünlerde bulunan aseton, araba boyasına zarar verebilir.
    • Benzin: Benzin, araba boyasını aşındırabilir ve matlaşmasına neden olabilir.
    • Çamaşır suyu: Çamaşır suyu, renk bozulmasına ve boyanın soyulmasına neden olabilir.

Bu maddelerle temas ettiğinizde, boyanın hasar görmesini önlemek için derhal suyla yıkamanız çok önemlidir.

Sonuç

Anahtarla araba çizmek veya silecek kırmak, araba boyasına kalıcı hasar verebilecek eylemlerdir. Ayrıca, tuz ruhu, kezzap, aseton, benzin ve çamaşır suyu gibi kimyasallar da boyaya zarar verebilir. Araba boyanızın görünümünü korumak için bu faktörlerden kaçınmanız ve aracınızı dikkatli kullanmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arabaya anahtarla intikam yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

arabaya anahtarla intikam yaz

Peki bunun maddi hasarı nasıl olur?
  • dostum aşırı maddi hasar istiyosan al camı taşla parçala yani.

• Kıracaksan tüm camları kır tek cam krıarsın sigortadan 1 kereye bahsus değiştirtir, hepsini kırarsan ya cebinden karsılar ya da komple sigortadan yaptırtır. Cam kırmak için tuğla çözümdür.

Ya da benim tercihim kameraya kayıt et yaparken , önceki faturaları da ödet mahkemede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Kıracaksan tüm camları kır tek cam krıarsın sigortadan 1 kereye bahsus değiştirtir, hepsini kırarsan ya cebinden karsılar ya da komple sigortadan yaptırtır. Cam kırmak için tuğla çözümdür.

Ya da benim tercihim kameraya kayıt et yaparken , önceki faturaları da ödet mahkemede.

Cam kırma konusunu yapabilir miyimki?Yani çok ses çıkartmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oktay3443

quote:

Kıracaksan tüm camları kır tek cam krıarsın sigortadan 1 kereye bahsus değiştirtir, hepsini kırarsan ya cebinden karsılar ya da komple sigortadan yaptırtır. Cam kırmak için tuğla çözümdür.

Git adamı döv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanın altını Sürttürmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cisco Ramon

quote:

quote:

Git adamı döv

Maddi zarardan bahsediyorum.Şu an aklımda anahtarla çizmek,lastiği patlatmak gibi şeyler var.Sizce BMW yi boydan boya anahtarla çizmek ve lastiği patlatmak ne kadar masraf açar adama?

• Yan aynayı kır çatlat . yan aynanın fiyatı baya yüksek hele bmw ise en az 600-700 tl . yanlarda koruma plastiği varsa hani kapının üstünde oluyor ya arasına sok bıçağı çıkar onu baya bastirarak çiz derinden

Edit : napıcaksan tavana yapmayı unutma. Ülkemizde Tavanı boyalı olan araba taklalı muamelesi göreceğinden satması da zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Ross -- 7 Haziran 2015; 19:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

Yan aynayı kır çatlat . yan aynanın fiyatı baya yüksek hele bmw ise en az 600-700 tl . yanlarda koruma plastiği varsa hani kapının üstünde oluyor ya arasına sok bıçağı çıkar onu baya bastirarak çiz derinden

Edit : napıcaksan tavana yapmayı unutma. Ülkemizde Tavanı boyalı olan araba taklalı muamelesi göreceğinden satması da zor olur

Evet bunu yapabilirim fakat bir sorum var anahtarla çizerken veya aynayi kirarken alarm çalışır mi?kaportayi filan cizersem çalışır mi alarm veya aynayi kirarken?

• Adami yakala derdinin ne oldugunu sor, cevap veremicektir bir insan neden boyle bişiy yapar? Neyse adami gerekli kinyasalla oracıkta bayılt, arabasının anahtarı ustundedir arabasını al adamı kaçır. Onceden ayarladığın bi depoya gotur, saatlerçe işkence yap, ağzını zımbala ses çıkaramasın, komaya sok. Nedensiz yere araba çizmek nedir ulan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

Yan aynayı kır çatlat . yan aynanın fiyatı baya yüksek hele bmw ise en az 600-700 tl . yanlarda koruma plastiği varsa hani kapının üstünde oluyor ya arasına sok bıçağı çıkar onu baya bastirarak çiz derinden

Evet bunu yapabilirim fakat bir sorum var anahtarla çizerken veya aynayi kirarken alarm çalışır mi?kaportayi filan cizersem çalışır mi alarm veya aynayi kirarken?

Yeni arabalarda alarm falan olmuyor sıkıntı yapmayın bide lastiği önce indirip yanaktan bıçakla yarabilirsiniz

• Bütün camlarını kır, kapısını tekmele, her tarafını çiz, bagajına kadar kır, arabanın içine sirke/boya/asit dök, arabanın lastiklerini tek tek indir, sileceklerini kır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Adami yakala derdinin ne oldugunu sor, cevap veremicektir bir insan neden boyle bişiy yapar? Neyse adami gerekli kinyasalla oracıkta bayılt, arabasının anahtarı ustundedir arabasını al adamı kaçır. Onceden ayarladığın bi depoya gotur, saatlerçe işkence yap, ağzını zımbala ses çıkaramasın, komaya sok. Nedensiz yere araba çizmek nedir ulan?

Nedensiz yere mi?Yukarıda yazdığımı tamamen okumadin galiba

• Adam neden çiziyor, nedenini goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Adam neden çiziyor, nedenini goremedim

Adam hemen üst katta oturuyor.Her gece müzik açıyordu.1 2 gün birsey demedim sonraki gün uyardım normal bir dille normal bir ses tonuyla.Sonra sanane filan dedi dahada müzik filan calmadi meğerse hep silecekleri kiranda buymus.

• Kırarken foto yada vıdeo cek,sonra polısı ara sıkayetcı ol.

• hangi sehir. beraber kiralim ayni sehirdeysek

• Samsunsa bana soyle gidip lastgi patlatmazsam adam degilim

• Video Çek mahkemeye veririm diye tehdit et cebinden al Parasını çatır çutur harca yada parayı yak

Edit : hiç Kırma bu sıcak yaz Günlerinde Arabanın heryerinde yumurta kır ve kola dök bunlar çıkmaz kesin boya gerekir sende her boyattığında yine yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 7 Haziran 2015; 22:50:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.