Şimdi Ara

anahtar görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 52 lvl buffer ile anahtar görevini tamamladım. kaptan fargo bana üzerinde "order of seven key" yazan bi scrool verdi. tabi 15m ex aldım ama bu scroll ne işe yarar bilen varsa yazsın lütfen. he bide şunu söyleyeyim altında lune item yazıyo.

• Bana niye vermedi
  • Görevi yanlış yapmışsın glaiba
  • yanlış yaptıysam neden 15m ex aldım
  • ya ben bişe sorayım bu anahtar gorevı lwl 61 de veya 62 de yapılabılıomu ???
  • ewet 61 de yapınca 2 kat daha fazla ex veriyor
  • YA OLUM BU İTEMİ (SCROOL) BİLEN GÖREN YOKMU YA. SARI ÜZERİNE KIRMIZI DESENLİ, SAĞ ALT KÖŞESİNDE KÜÇÜK ANAHTAR RESMİ VAR. ÜZERİNE MAUSU GETİRİNCE "ORDER OF SEVEN KEY" YAZISI ÇIKIYO VE BU YAZININDA ALTINDA LUNE İTEM YAZIYO. BANA SANKİ Bİ NPC'YE VERİLMESİ GEREKİYO GİBİ GELDİ. AMA HEPSİNİ GEZDİM HİÇBİRİNDE BÖYLE BİŞİ YOK. SADECE RELİC DİYE BİŞİ İLE İLGİSİ VAR SANIRIM AMA ONUDA BULAMADIM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OTO ANAHTAR YEDEK ANAHTAR YAPTIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ALOOOOOOOOOOOOO BİRİ CEVAP YAZSIN YA
  • relic degil emin olabilirsin o training item verir
  • ARKADAŞIM BU RELİC NERDEDİR. BİDE BU ORDER SİPARİŞ DEMEKMİŞ. BEN ŞİMDİ 7 ANAHTARMI SİPARİŞ VERDİM. YA DELİ OLUCAM YA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatozel

arkadaşlar ben 52 lvl buffer ile anahtar görevini tamamladım. kaptan fargo bana üzerinde "order of seven key" yazan bi scrool verdi. tabi 15m ex aldım ama bu scroll ne işe yarar bilen varsa yazsın lütfen. he bide şunu söyleyeyim altında lune item yazıyo.

EĞER XP GELDİYSE KIR GİTSİN

• quote:

Orjinalden alıntı: _GardiyaN_

quote:

Orjinalden alıntı: serhatozel

arkadaşlar ben 52 lvl buffer ile anahtar görevini tamamladım. kaptan fargo bana üzerinde "order of seven key" yazan bi scrool verdi. tabi 15m ex aldım ama bu scroll ne işe yarar bilen varsa yazsın lütfen. he bide şunu söyleyeyim altında lune item yazıyo.

EĞER XP GELDİYSE KIR GİTSİN

Katılıyorum eğer xp geldiyse kır gitsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.