|
Anadolu Yakası Self Servis Yıkama (2. sayfa)
-
-
konuyu canlandıralım.
çavuşbaşı eski total şimdiki türk petrol. köpüklü yıkama da var ama makineyi tavsiye etmem 10 tl olmuş 7 liralık yıkama. -
Üsküdar Kadıköy Ataşehir çevresinde artık self servis yıkama hizmeti veren istasyon kalmadı sanırım, bu uygulamaya devam eden istasyon bilen var mı? -
Ben de arayıştayım, bilen varsa paylaşabilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: ARroWCoLT
Üsküdar Kadıköy Ataşehir çevresinde artık self servis yıkama hizmeti veren istasyon kalmadı sanırım, bu uygulamaya devam eden istasyon bilen var mı? -
Up. Kalmadi mi gercekten -
bostancı'da minibüs caddesinde ki shell 8-10-12 liralık seçenekler ile self servis yıkama yapıyor 4 senedir orada yıkatıyorum -
Kozyatağı sebze halinin karşında ki TPAO da var..köpük 2 ,su 4 tl.daha uygunu varmıdır bilmiyorum bende araştırmadayım. -
merhaba, nerede gördüm hatırlamıyorum ama bunun daha gelişmişleri var. benzinlik yanındaki yerler gibi değil de, temizlik malzemeni kendin götürüp daha uzun süre detaylı temizlik yapabiliyorsun. iç temizliği hızlı cilası şu bu.. böyle yerler bilen var mıdır? gerekirse 20-30 dk kendimiz temizlik yapabileceğimiz yer? malum herkesin garajı, müstakil evi yok ama bu işi yapmak isteyen çok vardır.
-
Sancaktepe'de baraj yolu üstünde class ve eski belediyenin arkasında go istasyonu var. Su, köpük, cila 2 şer tl.
-
selam millet konuyu hortlatayım. önümüzdeki hafta istanbul'a gelicem kadıköy taraflarında oturacağım. bu civarlarda ar mı 2tl ye su veren makinesi olan benzinlik:)
-
Avrupa yakasi kagithane tarafinda varmi -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanjk
Avrupa yakasi kagithane tarafinda varmiBende arıyorum. Bulamadım gitti.
-
Ben buldum alibeykoy otogara gelmeden tp petrol var onun icinde var -
quote:
Ben buldum alibeykoy otogara gelmeden tp petrol var onun icinde var
-
Aynen -
quote:
AynenTeşekkürler
-
Bir de ben hortlatayım mı?
Sadece tazyikli su yeterli benim için. Şampuan, kova, havlu vs her şeyi kendim götürüp yıkamak istiyorum.
İstanbul Anadolu yakasında böyle bir yer var mı? -
Böyle bir yer arıyorum işte. Var mı Anadolu yakasında?
-
Range Self Servis Oto Yıkama 7/24
internet üzerinde böyle bir yer buldum. gitmedim bilmiyorum, eğer giderseniz deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
-
Konuyu tekrar hortlatayım. Su 3 lira köpük 3 lirayla başladığımız yolculukta sadece 2 sene içinde altayçeşmedeki totalin fiyatı 12 liraya ulaştı. Son gittiğimde kendi şampuanımı götürmediğim için 2 su 1 köpük aldım. Normalde sadece 2 su alıyordum. Kendi kovamı ve şampuanımı götürüyordum. Böyle olunca 36 lira verdim. Doğrusu fiyatından ziyade bana biraz hareket oluyor, zaman geçiriyorum diye kendim yıkıyordum ama 36 lira vereceğime 20-30 daha veririm dış yıkamayı birine yaptırırım. Kışın ortasında bu işle uğraşmam. Kozyatağı tarafındaki aytemizlerde benzer self servis yıkama alanları gördüm. Buralarda fiyat nedir bilginiz var mı ? Ayrıca yıkama sonrası arabayı park edip silebileceğim genişlikte alan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X