Şimdi Ara

ANADOLU ÜNİ VS GAZİ ÜNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatta genişletirsek anadolu üniversitesi,osmangazi üniversitesi ve gazi üniversitesi..ne dersiniz arkadaşlar seçiminiz ne olurdu?

• tabiki anadolu
  • Ankarada yasıyorsan ve maddi durumun iyi degilse hiç ugrasma şehir dısıyla bence.Başka şehirde yaşamak zor cünkü.Tabi benim fikrimdir.Onun dısında ben olsam Anadolu üniversitesinde okurdum tabi para sorunu cekmeyeceksen.Çünkü eskişehir güzel memleket.Ankarayı sevmiyorum.Ankarada yasıyorum bu arada.Eskişehirde lisenin bir kısmını okumustum sadece.Tam okul okunacak yerdi,üniversitesi daha güzeldir.
  • anadolu üni.nin kampüsünü düşünen arkadaşlar şu yanılgıya düşmesin,mühendislik ve mimarlık fakültesi ayrı bi kampüste ve o kampüs oldukça berbat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reach61 -- 20 Temmuz 2009; 14:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kwnc1988

Ankarada yasıyorsan ve maddi durumun iyi degilse hiç ugrasma şehir dısıyla bence.Başka şehirde yaşamak zor cünkü.Tabi benim fikrimdir.Onun dısında ben olsam Anadolu üniversitesinde okurdum tabi para sorunu cekmeyeceksen.Çünkü eskişehir güzel memleket.Ankarayı sevmiyorum.Ankarada yasıyorum bu arada.Eskişehirde lisenin bir kısmını okumustum sadece.Tam okul okunacak yerdi,üniversitesi daha güzeldir.

dostum benim asıl niyetim ankarada kalmak..ankaradaki üniversiteleri kıyaslarken işin içine kampüs kalitesi de giriyor fakat eskişehire gitceksem beni asıl ilgilendiren eğitimi ve çıktığında iş bulma olanağı..bu konuda gaziden daha mı önde bunu merak ediorm..

• Tabi ki anadolu üniversitesi digerleriyle karsılastırılamaz bile bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk3113

Tabi ki anadolu üniversitesi digerleriyle karsılastırılamaz bile bro

peki neye dayanarak dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    gazi vs hacettepe
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reach61

quote:

eğitim,üniversite kalitesi,ogrenci ortamı vb...
    Kuzenim orda elektrik elektronik müh. okuor ve gayet memnun

• Eger senin yazacagın bölümler şu Eskişehir'in dısındaki kampüsteyse aman hocam.Oraya bir dolmuşla gidiyorsun gerçi ama bildigin dağ.Havacılık sınavları için gitmiştim oraya da,orda okumak için iyi bir sabır lazım. Mezun oldugunda hangisi yolunu daha açık eder olayı ise beni aşar,bilen arkadaşlar çıkacaktır.

Edit:Bu arada kampüs kalitesi giriyor demişsin.Kampüs olarak Eskişehir rahatlık olarak katlar bence.Seni tanımıyorum kendin karar vermen lazım tabi ki ama şöyle diyim ben lisedeyken kampüse gidip içindeki migrostan içki alıp kız arkadasımla oturur içerdik.Gaziyi cok bilmesem de az cok bildigimle bunlar hayal.Tabi herkesin beklentileri farklı.Sen egitim durumunu sormuşsun ben daha fazla karıstırmayayım.Zaten şehir dısındaki kampüs cok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Carroll -- 20 Temmuz 2009; 15:03:58 >

• quote:

quote:

quote:

dostum acaba kwnc1988 arkadasın bahsettiği yer mi ki o kampüs?bana yüksek ihtimal öyle geliyor da

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum acaba kwnc1988 arkadasın bahsettiği yer mi ki o kampüs?bana yüksek ihtimal öyle geliyor da

orasından haberim yok bro ama yani kendisi memnundu.. Göreceli bu memnuniyet olayı

• dostum kuzeninden orası hakkında daha geniş bilgi alabilmen mümkün mü?gerçekten çok makbule geçer
  • Birader şu an tatilde kendisi nette olamıor ben geldigi zaman sana özelle ulasırım
  • quote:

Birader şu an tatilde kendisi nette olamıor ben geldigi zaman sana özelle ulasırım

saol dostum özel çaban için ben de bu arada hala araştırıyorum 2 eylülü,epey sövmüşler söyleyim
  • Arkadaşım anadolu üniversitesinin 2 tane kampüsü var biri Yunus Emre digeri 2 Eylül mühendislik ve mimarlık fakülteleri 2 Eylül kampüsünde.2 Eylül kampüsü şehrin biraz dışında kalıyor ve pek güzel bi yerde değil ama Yunus Emre kampüsü çok güzel.
  • yahu 1 dakika, berbat orası falan demişler

kim nereden çıkarıyor bunları???

hiç de berbat bir yer değildir. dağın başı da değil, gayet eskişehir'in ovalık kısmındadır. dağ dediğiniz yer ogü oluyor.

şu kadar diyorum, ben de ankara'dayım diye öyle bir hataya düşüyordum az daha, şuanda anadolu'dayım ve gayet memnunum.

sanki 2 eylülü kötüleyenler gazi mmf'yi beğeniyor. kampüs dediğinde, en kötüsü gazi mmf'dir aralarında. bir tutam ot bul, yapış bırakma hesabı.

ne eğitimi, ne şehri noksan değildir, kampüs şehrin dışında diye okumayacaksan zaten okumaya da okul seçme boşuna, odtü'nün en kötü bölümünü yaz ya da anadolu işletme, yunus emre'de okursun ne güzel.

http://forum.donanimhaber.com/m_33002139/tm.htm

bu konuda anadolu üniversitesi ile ilgili bilgi var.

• bencede iki eylül kampüsü sövüldüğü kadar berbat değil özellikle mühendislik gibi ağır bi bölüm okumayı göze alıyosan mükemmel.kafanı derslerden başka meşgul edicek bişe yok dersine gir sora git gez istediin gibi .D
    çok inek gibimi oldum ne :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

yahu 1 dakika, berbat orası falan demişler

kim nereden çıkarıyor bunları???

hiç de berbat bir yer değildir. dağın başı da değil, gayet eskişehir'in ovalık kısmındadır. dağ dediğiniz yer ogü oluyor.

şu kadar diyorum, ben de ankara'dayım diye öyle bir hataya düşüyordum az daha, şuanda anadolu'dayım ve gayet memnunum.

sanki 2 eylülü kötüleyenler gazi mmf'yi beğeniyor. kampüs dediğinde, en kötüsü gazi mmf'dir aralarında. bir tutam ot bul, yapış bırakma hesabı.

ne eğitimi, ne şehri noksan değildir, kampüs şehrin dışında diye okumayacaksan zaten okumaya da okul seçme boşuna, odtü'nün en kötü bölümünü yaz ya da anadolu işletme, yunus emre'de okursun ne güzel.

http://forum.donanimhaber.com/m_33002139/tm.htm

bu konuda anadolu üniversitesi ile ilgili bilgi var.

Höytttttt ne demek dağ... OGÜ dağ değildir. Mis gibi bir ormanın içinde tepedir. Dağ olan arka tarafı.... Ne demek daaaaaağğğğğ

• tamam tepe diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kwnc1988

Eger senin yazacagın bölümler şu Eskişehir'in dısındaki kampüsteyse aman hocam.Oraya bir dolmuşla gidiyorsun gerçi ama bildigin dağ.Havacılık sınavları için gitmiştim oraya da,orda okumak için iyi bir sabır lazım. Mezun oldugunda hangisi yolunu daha açık eder olayı ise beni aşar,bilen arkadaşlar çıkacaktır.

Edit:Bu arada kampüs kalitesi giriyor demişsin.Kampüs olarak Eskişehir rahatlık olarak katlar bence.Seni tanımıyorum kendin karar vermen lazım tabi ki ama şöyle diyim ben lisedeyken kampüse gidip içindeki migrostan içki alıp kız arkadasımla oturur içerdik.Gaziyi cok bilmesem de az cok bildigimle bunlar hayal.Tabi herkesin beklentileri farklı.Sen egitim durumunu sormuşsun ben daha fazla karıstırmayayım.Zaten şehir dısındaki kampüs cok kötü.

tamamda kardeşim derse giriyosun dersten çıkıyosun yine şehre geri dönüyosun. orda kalma gibi bi durum yok zaten günde geçireceğin 5 saat felan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.