Şimdi Ara

anadolu lisesinde alan seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 9. sınıftan 10. sınıfa geçtim. mf bölümünü seçmiştim. fakat alanların kalktığını duydum. seçmeli ve ortak dersler olarak ikiye ayrıldı falan diyorlar.

bizim arkadaşta okula gitmiş mf1 mf2 mf3 tm1 tm2 tm3 diye ayrılacağını söyledi. müdür söylemiş.

şimdi ne olacak . hiç bir şey anlamadım . sınıflar falan nasıl düzenlencek. biri bana anlatabilirse sevinirim?

• Dediğin gibi bir ayrımın her lisede yapılması imkansız. Bizim lisede talep az olduğundan Sözel ve Dil bölümü açılmıyordu mesela isteyenler başka okullara gönderiliyordu. Şimdi de öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Dediğin gibi bir ayrımın her lisede yapılması imkansız. Bizim lisede talep az olduğundan Sözel ve Dil bölümü açılmıyordu mesela isteyenler başka okullara gönderiliyordu. Şimdi de öyledir.

olay bu kısaca..

Edit: mf ve tm ler kendi içerisinde ayrılmaz, sınıf mı yeter öyle olursa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 5 Eylül 2010; 0:45:47 >
  • Dersanede olsan hadi neyse de okulda böyle bir şeyin yapılması çok ama çok zor, bir o kadar da gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quagmire

quote:

Dediğin gibi bir ayrımın her lisede yapılması imkansız. Bizim lisede talep az olduğundan Sözel ve Dil bölümü açılmıyordu mesela isteyenler başka okullara gönderiliyordu. Şimdi de öyledir.

olay bu kısaca..

http://celalyardimci.meb.k12.tr/

kardeş bu lisenin duyurular kısmına bak orada ayrıldığı yazıyor mesleklere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 5 Eylül 2010; 1:02:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: Quagmire

quote:

olay bu kısaca..

http://celalyardimci.meb.k12.tr/

kardeş bu lisenin duyurular kısmına bak orada ayrıldığı yazıyor mesleklere göre.

yahu salla onu, kim nereye yapacak, kampüs mü bura..

ha "benim 100 küsür tane dersliğim var" diyen lise varsa başka..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karabük'te öğrenci olmak ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.