Şimdi Ara

Anadolu Ajansı'ndan Skandal Tweet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "İzmir'de yaşayan 14 yaşında dini nikah ile evlenen bir çocuk annesi G.Ö, yargı reformunda kendileriyle ilgili bir düzenleme yapılması ve eşinin cezaevinden çıkmasını umut ediyor."

erken yaşta evlenen ÇOCUK deselermiş daha mı ne uygun olurmuş ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 16 Nisan 2020; 15:43:29 >

Ne kadar zorlasanız da, ne kadar isteseniz de o hayal ettiniz şeriat kurallarına bağlı türk islam birliği devletini kuramayacaksınız. Nedir bu zorlama?

içi boşaltılmamış kurum kalmadı. fetöcüler, dinciler, şeriaatçılar. mahvettiniz ülkeyi. liyakat'ın l'si kalmadı. yazık bu ülkenin pırıl pırıl gençlerine.
  • Zamanında Atatürk'ün kurduğu ajans dincilerin elinde oyuncak olmuş. Yazık.

Ne kadar zorlasanız da, ne kadar isteseniz de o hayal ettiniz şeriat kurallarına bağlı türk islam birliği devletini kuramayacaksınız. Nedir bu zorlama?

içi boşaltılmamış kurum kalmadı. fetöcüler, dinciler, şeriaatçılar. mahvettiniz ülkeyi. liyakat'ın l'si kalmadı. yazık bu ülkenin pırıl pırıl gençlerine.

Kuma olmayı bekleyen kadınlar kanunun değişmesini bekliyor !!!

Orijinalden alıntı: BlackLead

Zamanında Atatürk'ün kurduğu ajans dincilerin elinde oyuncak olmuş. Yazık.

Şeriat'ı kimse getirmez, o konu da eminim. Şeriat geldiğin de ilk kaçanlar şeriatı getirenler olur.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • 14 yaşındaki "VELEDİN" kocamı bekliyorum açıklamasını yapan yaptıran güya sözde haberci nedir? Kendi kızları 14 yaşında biriyle ilişkiye girip çocuk yapıp kocamı bekliyorum dese destek olacaklar mı? hiç acıtasyona girmesinler 30 yaşında herifler 14 lük kıza hadi ilişkiye girip çocuk yapmayı kenara koy yan gözle bakması dahi midesizliğin dik dik alasıdır ve pedofilidir bunu yapan insandan tecavüzü her pisliği beklerim.

Hadi diyelim midesizler bunu yuttu etti 14 yaşındaki kız kendine bakmaktan yoksun bilgi birikime sahiptir bir bebeğe nasıl bakacak? Hükümet bunları destekleyecekse çıkartacaksa o zaman 12-14 yaşa düşürün otomobil ehliyetini, bara giriş yaşını, içki-sigara alma yaşını, işe hatta devlet kadrosuna girme yaşını? olurmu öyle şey olmaz diyorsunuz değil mi? bunların birini dahi yapamayacak kapasitede ÇOCUKLAR çocuk yapmaya çalıştığındada göz açtırmayın o zaman. KESİNLİKLE AF FİLAN ÇIKMAMALI. Hatta ekstra olarak buna izin veren ailelerde tutuklanıp hapse atılmalı ve bu açıklamayı yapan 14 yaşındaki çocuğunda çocuğu alınıp esirgeme kurumuna teslim edilmeli, kızda ruh sağlığı hastanesinde tedavi görmeli.

KİM NE DERSE NE YAZARSA YAZSIN "NET" SAPKINLIKTIR, AHLAKSIZLIKTIR. İnsanlarda ahlak edep namusta kalmamış birde seslerini duyurmaya çalışıyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadolu ajansının güvenilirliği 0.
    Seçimlerde yaptıkları veri akışı manipülasyonu unutulmasın bu ahlaksızlığı yapan her yalanı söyler.

Sayfadaki ilgili haberleri görünce
    MİDEM BULANDI

Şimdi burada hukukçu arkadaşlar vardır, onlara bir kaç sorum olacak

Benim bir çocuğum var diyelim ve 14 yaşında olsun.
    Çocuğumu birisi dövsün ve çocuğum zihni açık olmak üzere belden aşağı felçi kalsın.
    Kamu davası haricinde, bu şahıstan çocuk mu suçlu oluyor(ŞİKAYETÇİ DEMEK İSTEDİM) yoksa ailesi mi?

2.sorum

Şahıs 10 sene ceza almış olsun.
    Olaydan 5 sene sonra benim çocuğum da kanunen reşit sayıldığı 19 yaşına gelmiş olsun
    O sırada " ben bu şahıstan şikayetçi değilim" diyebilir mi?
    Dese bile bunun kanunen bir geçerliliği olabilir mi?
    Bu 2 soruya davanın sürdüğü ve bittiği zamanlardaki şartlara göre cevap verin lütfen.

Şimdi de herkese soruyorum
    Birisinin kızı 14 yaşında birisine kaçıp dini nikahla evlense, şahıs tutuklanıp hapise girse
    Kız büyüse ve 18 ine geldiğinde şikayetçi olmasa,şahısla evlenmek istediğini söylese
    sonuçta artık o reşit bir birey, siz buna nasıl yaklaşırsınız?

Ha kendi görüşüme gelirse işte bu yüzden çocuk yapmak istemiyorum.Kimin başına ne geleceğini bilemiyoruz.
    Böyle kahrolacaksam hiç çocuk yapmam daha iyi abi.
    Dünya benim kahrımı çeksin
    İnsanlar çok kötü abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 17 Nisan 2020; 1:21:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı anlar vardır; tiksinesiniz gelir fakat tiksinmekten bile tiksinirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.