Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.665
Cevap
124
Favori
433.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ferhatpaşa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Karşımızdaki gecekondu yıkıldı yeni apartmanda yapılıyor (Nasıl işliyor bilmiyorum ama müteahhit ve türktelekomu bilgilendirdim, fiber gelirse bizde faydalanırız inşallah).

Bir üst sokak fiber biz hala vdsl takılıyoruz.

İstanbul Eyüpsultan Sakarya mahallesi planlarınız arasında mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Turknet ekibi daha net bilgi verecektir ancak bu hız konusu çift taraflı. routerınız belli şartlar altında 866Mbps destekliyormuş. Ancak aynı şartları bilgisayarınızın / telefonunuzun da desteklemesi gerekiyor.

• 802.11 ac/a/n (5 GHz, 2x2 MIMO, up to 866 Mbps)

• 802.11 b/g/n (2.4 GHz, 2x2 MIMO, up to 300 Mbps)

Fırsatınız olursa başka cihazlar ile de test yapın. Güncel modeller daha iyi sonuçlar verirler. Router ın WIFI ayarlarından ekran görüntüsü gönderirseniz oradan da yorum yapan olacaktır.

Dün akşam internet kesilmişti, arıza kaydı bıraktım ve Turknet aradı. Modem kaynaklı bir sorundu ve çözüldü. Hazır teknik ekibi yakalamışken telefonda ona da bu durumun sordum. 866 mBit konusunda o da çok net cevap vermese de konunun ekipmana ve bağlı cihazlara bağlı olduğundan bahsetti. Gerçi 200 mBit te bana son derece yeterli ancak imkan varsa elbette daha yüksek hızda kullanmayı ben de isterim. Şimdi sipariş ettim, CAT7 kablo ile deneyeceğim. eğer çok yüksek hıza ihtiyaç duyarsam geçici de olsa kablolu kullanırım, değilse zaten wi-fi'in desteklediği hız da yeterli olacaktır.

• aXiS kullanıcısına yanıt

Eğer normal bir ev ortamındaysanız CAT7 kablo size pek avantaj sağlamayacaktır. Ancak elinizdeki CAT5/6 kablonun kalitesine göre belki.

CAT7 nin asıl kalitesi manyetik ortamlar, çalışan motorlar, elektrik kablosu yakınındaki kurulumlarda vs. görülüyor. Ancak o kaliteye sahip olduğunuzdan emin olmak paha biçilemez tabi ki.

Güle güle kullanın.

• Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Esenyurtta nereye gigafiber veriliyor ona göre ev tutayım

• Kutsal Kase kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, Esenyurt ilçesinde gigafiber projemiz bulunmuyor. Ancak yatırımlarımız devam ediyor. İlerleyen zamanlarda benimle tekrar iletişime geçmeniz durumunda tekrar kontrol ederek bilgi verebilirim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Beylikdüzü peki hocam

• Merhaba, ilettiğiniz ilçe'de gigafiber altyapımız bulunmamaktadır. Ancak yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. İlerleyen günlerde tekrar iletişime geçmeniz durumunda kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • Avcılar mustafa kemal paşa mahallesi yatırım programında yer alıyor mu? @TurkNetDestek

• Merhaba @TurkNetDestek,

istanbul / Beyoğlu / Piyalepaşa / Kuzey Sokak da Gigafiber afişleri asılmış. Altyapı sorgulama da henüz gözükmüyor. Çalışmalar ne zaman bizlere ulaşır bir bilgi var mı?

Teşekkürler.

• Selam İzmir-Konak/Mimar Sinan Mah. için bir çalışmanız bulunuyor mu yada ne zaman başlayacak bilgi alabilir miyim acaba ?

• frmlans F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle proje bölgelerimiz içerisindedir. Proje ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • erkanpur E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgede çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların hangi aşamada olduğunu maalesef göremiyoruz. Gigafiber altyapımız aktif hale geldiğinde https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan öğrenebileceksiniz.
  • Tbef kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bölgede çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların hangi aşamada olduğunu maalesef göremiyoruz. Gigafiber altyapımız aktif hale geldiğinde https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan öğrenebileceksiniz.

Cevap için teşekkürler. Bina içine kadar cihazlar yerleştirilmiş. Umarız en kısa zamanda aktif olur.

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

• @Evrifaessa_TR ilk mesaj da bilgiler eski kalmış. Mesajı güncelleyebilirsen iyi olur yanlış yönlendirme olabilir yeni gören kullanıcılar için.

• erkanpur E kullanıcısına yanıt
    İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Merhaba, Ankara / Altındağ Beşikkaya ve Karapürçek mahallelerinde 4 yıldır çözülemeyen port sorunu var. Çok sayıda hane internet kullanamiyor. Gigafiber altyapısı bu bölgeye gelir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna0571 -- 10 Haziran 2021; 21:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.