Sayın Türknet ekibi ben sitede oturmuyorum, Ankara Keçiören Emrah Mahallesi'ndeki GATA SİTESİNİN kalabalık bir kitlesi var demek istedim. Ne desem boş.. Etrafımdaki her yer GIGAFIBER ile kaplandı. Bir bize gelmiyor. Ne dersem diyeyim ikna da olmayacaksınız. Denilecek söz yok daha da.. :( @TurkNetDestek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (45. sayfa)

-
-
Merhaba, Sultan Selim Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor ama süre bilgisi veremiyorum. -
Esenler Davutpaşa mah.Semerkant Cad. gigafiber çalışması var mı?
-
Ben talebinizi proje ekibimiz ile paylaştım ama plana dahil edilir mi ya da ne zaman edilir bu konuda bilgi veremiyorum. -
-
Esenyurtta var mı zafer mah ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın @TurkNetDestek hali hazırda şu an sizden hizmet almaktayım ve çok memnunum. Bunun için öncelikle teşekkür ederim. Bu gigafiber projeniz bulunduğum yerde olsa 250 lira da olsa verirdim. Mümkünse İstanbul Sultangazi-Cumhuriyet mahallesi planlarınız arasında var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Tekrardan teşekkürler.
-
@TurkNetDestek Samsun, derebahçe mahallesine de bekliyoruz gigafiberi. Bol bol site var burada, hazırız bekliyoruz.
-
İstanbul Kağıthane merkez mahallesi kemerburgaz caddesi 2021 planları arasında var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sevgili @TurkNetDestek bu kadar yoğun talepten dolayı bizlerin sizin gibi yenilikçi iss lere ne kadar ihityacımız olduğunu görüyorsunuz. Bursa için gigafiber planlamanız var mı? Ben nilüfer odunluk mahallesinde oturuyorum, oturduğum semtten örnek verecek olursak müşteriniz anında hazır olur.
-
@TurkNetDestek Pendik Yenişehir mahallesinde 296 dairelik bir sitede oturuyorum. Gelme ihtimali nedir?
-
Turknet ekibi daha net bilgi verecektir ancak bu hız konusu çift taraflı. routerınız belli şartlar altında 866Mbps destekliyormuş. Ancak aynı şartları bilgisayarınızın / telefonunuzun da desteklemesi gerekiyor.
• 802.11 ac/a/n (5 GHz, 2x2 MIMO, up to 866 Mbps)
• 802.11 b/g/n (2.4 GHz, 2x2 MIMO, up to 300 Mbps)
Fırsatınız olursa başka cihazlar ile de test yapın. Güncel modeller daha iyi sonuçlar verirler. Router ın WIFI ayarlarından ekran görüntüsü gönderirseniz oradan da yorum yapan olacaktır.
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Çatalcada var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, memnuniyetiniz beni de çok mutlu etti. Teşekkür ederim. İlettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, adresinizi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. İlginiz için teşekkür ederim. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. İlettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. Dilerseniz site yöneticiniz ile görüşerek talebinizi sayfamızdan da iletebilirsiniz. Arkadaşlarım değerlendirerek size bilgi verecektir.
-
Merhaba, kontrol edebilmem için mahalle bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X