Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.807
Cevap
125
Favori
462.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
88 oy
Sayfa: önceki 1...195...388389390391
Sayfaya Git
Git
Giriş

verilen modem nedir marka model olarak? testi telefondan mı yapıyorsunuz laptop mı kullanıyorsunuz? wifi6 destekli modem ve telefon olması lazım tabi ki özellikle vantiva mıdır nedir o çok dandik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: skyhancloud

Bugün türk telekom altyapısı aktif edilmiş adreste. Yalnız gigafiberden hala haber yok. Sadece ikinci fotoğrafta asılı duran kabloları ve kutuyu duvara montelemişler. Onun dışında türk telekom kutusu da vardı zaten onlar bugün aktif etmiş. Gigafiber ay sonuna kadar biterse yine burada paylaşırım ama son 1 hafta kala sanki bitecek gibi durmuyor..

Alıntıları Göster

Yaklaşık 4 ay oldu ve kutu takılmış kablolar ayarlanmış olmasına rağmen herhangi bir tık bile yok, klasik turknet.

• Merhaba, İstanbul Gazi Mahalesine ne zaman gigafiber düşünülüyor acaba çevremdeki tüm mahallelere çektiniz burayı es geçtiniz?

• beyler selam. modem değiştirmek istiyorum evde nete çıkan cihaz sayısı fazlalaştı. vdsl 50 mb var apartmanda. şehir merkezindeyiz ama fiber geleceği yok. bakınayım dedim turknet sayfasında gigafiberli olmak istiyorum başvurun diyor. buna başvurup fiber alabilen var mı? sokağın başında kentsel dönüşüm geçirdi bi site ve alt yapı sorgulattım orda rastgele bi daireye fiber var diyor turknet. başvursak gelir mi apartmana. arada 100 metre var yok. şu an 50 mb gıbırnet kullanıyorum 560tl aylık. veririm bari 699tl fiber alırım. var bi bi çakallık peşinde mi bu adamlar anlamadım. gigafiberli olmak istiyorum diye başvurana geldiği zaman zorla alacaksın muhabbeti yapmazlar değil mi.

ek:

bahsettiğim yeni kentsel dönüşüme giren 4 bloklu belki 100 daire olan yerden yerden rastgele bi daire sorgulattım fiber bölgesi diyor, ss attım. ama bu yeri netinternet ya da gıbırnette vdsl olarak gösteriyor.

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 26 Mart 2026; 2:45:52 >

• 
Sayfa: önceki 1...195...388389390391
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.