TürkTelekom Fiber Getirtme Çabaları
Merhaba,
Ben Üsküdar Altunizade semtinde oturuyorum. Türk Telekom 2025 Temmuz veya Ağustos ayında bizim sokakta fiber çalışması yaptı. Bir süre sokaklarda turuncu kablolar gördüm, sonra bizim apartmana da gelip elektrik kutularına kadar beyaz kablo çektiler. Ben de “sonunda fiber geldi” diye düşündüm. Gelen ekip de “Hızlı internet bağlıyoruz, 1 ay içinde kutu takılır ve aktif olur” dedi.
Ama aradan aylar geçti, hâlâ bir gelişme yok.
Ben de fiber altyapı aktif olmadı diye talep oluşturdum. Bana “bina yöneticisi izin vermedi” dediler. Halbuki böyle bir durum yok, yöneticiyle konuştum. Sonra tekrar kayıt açtım, “yönetici böyle bir şey söylemedi” dedim. Bu sefer ekip geldi, “burada fiber kablo yok, bu beyaz kablolar farklı bir kablo, apartmana turuncu kablo çekilmesi gerekiyor” dedi. “İleteceğim” falan dedi.
En son şikayet kaydım için aradıklarında ise “bina yöneticinizin müdürlüğe dilekçe vermesi gerekiyor” dediler ve şikayeti kapattılar.
Açıkçası anlamadım; bir ekip geliyor kablo çekiyor “fiber geliyor” diyor, sonra başka bir ekip geliyor “daha fiber çekilmemiş” diyor. Bu beyaz kablo neyin nesi onu da bilmiyorum. 😄
Bu işi dilekçe vermeden, online başvuru ile çözebilir miyiz?
OLED Monitör Tavsiyesi
OLED monitör alıcam 27 inç 34k bütçem var 240hz yeterli benim için genelde escape from tarkov ve hikaye oyunları oynuyorum.
Hangi modeli almalıyım sizce?
Merhabalar, 15 senenin üzerine artık masaüstünü satıp laptopa geçmeye karar verdim, eskisi gibi fazla oyun oynamıyorum ve bilgisayarımı sağ sola götürmek istiyorum bütçem 75.000₺ sağlam bir laptop almak istiyorum hangi laptopu önerirsiniz?
Kasa Fan Ayarlama
Kasamın fanları boştayken bile çok sesli çalışıyor bunlara nasıl ayar çekmek gereklidir?
Kasa: ICUE 4000X
Anakart: ASUS B450-F
PSU: CX750F
Fanlar 4 adet corsair fan + 2 adet corsair h100 fan
Bu fanların 3 tanesi rgbli onlar kasanın rgb kontrolcüsüne bağlı diğerleri anakarta bağlı.
Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Call Of Duty Black Ops 4 Bu Bilgisayara Alınırmı?
|
|
| C.Ş |
| Just do it. |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Mesaj Sayısı: 22
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 286)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
17 Yanıt
0





