|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (39. sayfa)

-
-
Beylikdüzünde olsa geçicektim taahütüm bitti yeni. Burada superonline ın kendi altyapısı var adnan kahveci mah. yavuz sultan selim bulvarı proje bölge olarak 2005 civarı fiber kablolar döşenmişti her yere. Açıkçası başka iss'in altyapısı üzerinden hizmet almayı 2 senelik Vodafone fiber faciyasından sonra aklımdan çıkardım yarın Superonline'a geri döneceğim. 2 sene sonra türknet Gigafiber gelirse geçeriz yeşilkent'e. Buraya gelsin diye de tüketici uğraşmaz 50-60 tane blok var site içinde 1-2 kişinin çabasıyla olacak iş değil anca Türknet ekibi gelicek site yönetimi ile görüşecek daire daire broşür bırakacak vs... Zamanında superonline geldiğinde daire daire gezip fiberi tanıtmıştı talep almıştı. 2 sene sonra gelmesi umuduyla şimdilik superonline devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, site yöneticinizin üzerinden formu doldurması durumunda ilgili arkadaşlarımız dönüş sağlayacaktır.
-
Merhaba, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde bir altyapı çalışmanız bulunuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukas31 -- 28 Mayıs 2021; 20:31:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul - Güngören | Genç Osman Mahallesi planlar arasında mı acaba? Hemen yanıbaşımızda Esenler Fatih Mahallesi'nde arkadaşlarım kullanmaya başladı Gigafiber, biz de bekliyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynafatih -- 28 Mayıs 2021; 21:37:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakarya'ya gelmeyi düşünüyor musunuz?
-
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, Sakarya 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. İl, ilçe ve mahalle bilginizi PM üzerinden iletmeniz durumunda talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
İlla site yoneticisi mi bunu yapmasi gerek? Sitede ikamet eden biri form doldursa kaale alinmiyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gaziantep için bir planınız var mı?
-
@TurkNetDestek İzmir/Buca için çalışmalarınız var mı ?
-
merhaba kadıköy bostancı mahallesine 2021 içerisinde giga getirmeyi planlıyor musunuz? ona göre turknete geçeceğim
-
Merhaba, yapılan başvuru proje ekiplerimiz tarafından değerlendirmeye alınacaktır. Olumlu olması durumunda site yöneticisiyle iletişime geçilmektedir. Onay aşamasından sonra sorun yaşanmaması için site yöneticilerinin doldurması gerekiyor. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ilçe ve mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimize ileteceğim. -
Merhaba, kontrol edebilmem için mahalle bilgisini benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde gigafiber çalışması başladı (kuleli civarında çekildi kablolar) hayırlı olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: aXiSÖzel mesaj ile yazışmıştık, teşekkürler. Az önce alt yapıyı kontrol ettim ve Gigafiber seçeneği bana da açıldı.
Hemen başvuru için Turknet'i aradım, bana bir numara verdiler. "0 212 703 45 45" arıyorum ancak telefon hemen açılıp kapanıyor. Sonuçta ulaşamıyorum. Online işlemlerden destek kaydı bıraktım, bakalım ne cevap gelecek. 3 saat oldu, mesajımı bile henüz görmediler. Yarın sabah tekrar deneyim diyorum ya da @TurkNetDestek bana buradan da yardımcı olursan işlemlere hemen bir an önce başlayalım isterim.
Ayrıca bilenlere sorayım;
Ben hatırlıyorum bir ara Gigafiber'e ilk geçişte 6 ay boyunca en yüksek hız en düşük fiyata verilecekti ancak şimdi bunu göremedim. Şu an sadece ilk iki ay bedava diye bir popup açılıyor. Bunun yanında bir de referans kodu verip 3. ay da ücretsiz bağlantı alabilir miyim bilen varsa öğrenmek isterim. Benim başka bir şehirde bir Turknet hesabım daha var.
Aslında ben bedava da istemiyorum, sadece alabileceğim en yüksek hızı olabildiğince uzun bir zaman düşük ücrete kullanmak isterim. Yoksa şimdi aparmandaki herkesi zaten referans ile üye yapabilirim.
Bir de bu aşağıdaki fiyatlar çok dengesiz, benim fiber internet için bütçem 200? kadar olabilir ancak böyle bir paket yok, 125?'den direkt 270?'ye geçiyor. Ben de maksimum 125?'de kalırım o zaman. Halbuki biraz daha seçenek olsa belki daha fazla ücrette ödemeye razıyım.
-
Merhaba @TurknetDestek . Bugün Zeytinburnu 109 ve 110 sokaklar tarafında binalara gigafiber kutuları takıldığını gördüm fakat sitede şuan aktif gözükmüyor. Leylak sokak için bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X