Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.665
Cevap
123
Favori
433.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bina numaranız ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak yardımcı olmak isterim.
  • aXiS kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız? Dönüşüm işlemi için ilgili ekibimize bilgi vererek size yardımcı olmak isterim.

2 ay ücretsiz ve arkadaşını getir kampanyası birleştirilemiyor. İki kampanyadan birisinden yararlanabilirsiniz. Ama ilk geçişte 1000 Mbps hız vermeye devam ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız? Dönüşüm işlemi için ilgili ekibimize bilgi vererek size yardımcı olmak isterim.

2 ay ücretsiz ve arkadaşını getir kampanyası birleştirilemiyor. İki kampanyadan birisinden yararlanabilirsiniz. Ama ilk geçişte 1000 Mbps hız vermeye devam ediyoruz.

Teşekkürler, PM'den yazdım.

Ayrıca 0 212 703 45 45 telefona hala ulaşamıyorum. Online işlemlerden de bir destek kaydı bırakmıştım ancak henüz ona da dönüş olmadı. İlk siz döndünüz.

• aXiS kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden gönderdiğiniz mesajınızı kontrol ederek size bilgi vereceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

PM'den istediğiniz bilgileri ilettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumarbaz kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı kontrol ederek size yanıt vereceğim.
  • Merhaba, Kağıthane Gürsel Mahallesi bu seneki planlarınız arasında var mı?

• Vidaros V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Gürsel Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Bence bosuna umutlanmayın gigafiber gelsedw hizmeti alamıyorsunuz sabırsızlıkla bekledim gelince aradım iletisime gecildi küresel çip krizi nedeniyle randevu sırasına göre hizmeti sağlıyorlarmıs süre sordum belirtilmemis yani aylar surebilir bunu anladım :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 1 Haziran 2021; 17:36:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Küçükçekmece yeşilova mahallesi, marmaracaddesindeki binamıza turknet fiber internet kablosu ve kutusu çekildi ancak sistemde gigafiber görünmüyor. internet başvurusu yapmıştım anca normal adsl aboneliği olarak, gigafiber ne zaman gelecek herhangi bir bilgi alamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• Selam, İzmir/Konak Alsancak Mah. Kıbrıs Şehitleri Caddesinde bu sene ki GigaFiber planlarınız arasında var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tbef -- 1 Haziran 2021; 19:58:28 >
  • Zbartan0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bina numaranız ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak yardımcı olmak isterim.
  • Tbef kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Alsancak Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek

Bağdat caddesi üzerinde TURKNET yazan 96 fiber kılına sahip kablo çekiliyordu konu ile ilgili sizden bir cevap alamadım (bir kaç hafta önce mesaj atmıştım size) acaba gigafiber ile ilgili bir durumu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 3 Haziran 2021; 15:41:46 >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adres bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? Kontrol ederek size bilgi vereceğim.
  • Küçükçekmece, Yeşilova Mah, Reyhan cad, 5.Cami sokak sanırım altyapı çekildi ama tam emin değilim sorgulamada max 13 gözüküyor, eğer bu fiber altyapısı ise ne zaman aktif olur, pek bilgim yok bu konularda.

• Merhaba, kablo bağlantısı yapıldıktan sonra kutu konulması gerekiyor. Kutu konulduğunda adres bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda proje ekiplerimizden tarih bilgisi alarak sizinle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, kontrol edebilmem için mahalle bilgisini benimle paylaşabilir misiniz?

İzmir Buca Atatürk mahallesi.

• @TurkNetDestek Merhaba, İstanbul Esenler ilçesinde bazı mahallelere geldiği söyleniyor Nene Hatun Mah. ve Oruçreis Mah(Tekstilkent-Koza Plaza) için 2021 yılında bir planlama var mıdır ? Bilgi verirseniz seviniriz ona göre site yöneticimiz ile görüşeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.