Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.665
Cevap
124
Favori
433.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankara Mamak Cengizhan Mahallesinde bir çalışma yapılacak mı? @TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagir06 -- 30 Haziran 2025; 10:43:51 >
  • Merhaba,

İstanbul Pendik Yeni Mahallesi Sarıgül Sokak bir çalışma yapılacak mı? @TurkNetDestek @TurkNet Destek

• LegendTürkiye L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi kontrol edip talebinizi iletebilmemiz için açık adresinizi ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz? Dilerseniz siz de sürecin hızlandırılması için web sitemiz üzerinden talep iletebilirsiniz.
  • Cancagir06 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi kontrol edebilmemiz için açık adresinizi ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz? Talebinizi ileceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    gönderdim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gönderdim.

Merhaba size bir adres ilettim 2022 yılında planlamada denmişti adres ancak hala bir çalışma yok, herhangi bir çalışma olacak mı ? Yoksa planlamadan çıkarıldı mı ?

sizden halen cevap alamadım

Merhaba, size özel mesaj gönderilemiyor ancak talebinizi altyapı ekibimiz ile paylaştık. Web sitemiz üzerinden siz de talep iletip süreci takip edebilirsiniz.

şimdi gönderebiliyormusunuz? talebiniz var diyor altyapı için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendTürkiye -- 9 Temmuz 2025; 16:52:22 >
    Evet, iletişime geçildi.
  • Cumhuriyet mah menekşe sok küçükçekmece istanbul alt yapı çalışmanız ne zaman olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraycf kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresinizi kontrol edip talebinizi iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerinizi PM üzerinden bizimle paylaşır mısınız?
  • Merhaba;

Antalya Güzeloba Planlamada var denmiş 3 yıl önce. Mesajın üzerinden 3 yıl geçmiş bir gelişme var mı? Planlamada olan yerlere tahmini ne kadar süre içinde altyapı geliyor?

• BTopbas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden adres ve iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz? Adresinizi kontrol edip talebinizi ileteceğiz.
  • Altyapı yatırımları çok kötü yönetilmeye başlandı. Engel olunmalar belediye izinleri vs öylece kalan bir çok mahalle var. TurkNet acilen altyapı yatırım sistemini gözden geçirmeli. Talep çok karşılayan yok. Altyapı çekilen yerlerde satmaya uğraşıyorlar. İsteyene götürseler sorun kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıthane Merkez mahallesi Bağlar caddesi ne zaman gelecek? Vallahi umudum kalmadı kablonete 24 ay taahhüt verdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba zeytinburnu maltepe mh askeri fırın sk planlamada var mı üst mahallelerde altyapı mevcut

• Bursa Osmangazi ilçesi için planlamanız var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Darknight5700 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden adres ve iletişim bilgilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz? Adresinizi kontrol edip talebinizi ileteceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.