< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (22. sayfa)

-
-
Merhaba,
Zeytinburnu / Veliefendi Mah. Bölgesi için altyapı planlamanız var mı acaba ? Malum Zeytinburnu medeniyetlerin kesiştiği bir nokta :) Şaka bir yana gelirse çok iyi olur
Sadece site yönetimleri mi altyapı başvurusun da bulunabiliyor ? Normal apartman sakinlerinin bu tarz girişimleri dikkate alınır mı ?
Tüm apartmanı Türknetli yaparım :D
-
Merhaba, ilettiğiniz adreslerde 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Maalesef şu an için site yöneticileri talepte bulunabiliyor. -
Yapa altyapısında hızım 50 mb di önceden son 2-3 aydır 25 civarına düştü destek kaydı açtığımda ise telefonla arayarak yakın zaman da gigafiber geleceğini altyapı çalışması olduğunu söylediler sizde gelmeyecek diyorsunuz kime inanayım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, iyi çalışmalar. Beykent, Adnan Kahvesi için bir planlama var mı acaba?
-
Merhabalar, bölgemde sorgulama yaptığımda çok şanslı olduğumu ve gigafiber bağlanacağını söylüyor bu tam olarak ne demek, bu sene içerisinde olacak anlamına mı geliyor? (İstanbul-Bahçelievler-Şirinevler) @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 23 Şubat 2021; 9:2:16 > -
gerçekten şanslı olduğunuzu belirtiyor. konuda bahsedilen 100-200-1000'lik paketleri yüksek upload hızlarıyla kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Evrifaessa_TRgerçekten şanslı olduğunuzu belirtiyor. konuda bahsedilen 100-200-1000'lik paketleri yüksek upload hızlarıyla kullanabilirsiniz.
yok öyle değil henüz yok, bu sene olur mu acaba?
-
Merhaba;
Kadıköy
Koşuyolu mah.
Ali Nazime sokak
Planlama içersinde mi?
-
Bir de
Kadıköy
Merdivenköy mah.
Günaydın sok.
Bu iki bölge de de kablo net çökmüş durumda
koşuyolunda 100 mbps yerine 35 alıyorum
göztepede 50 mbps yerine 15
Bu bölgelerde çölde vaha olurdu
-
Merhaba, kontrol ettiğimde proje aşamasında bulunmuyor. Yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın tekrar kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adres proje aşamasındadır. 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. -
Merhaba, ilettiğiniz adreslerde 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekliyorum. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
nasıl üzüldüğümü anlatamam.
Özellikle koşuyolu tamamen işyerlerinin olduğu bir yer.
Muhtemelen çok kullanılırdı.
teşekkürler.
-
Merhaba, ben mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekibiyle paylaşacağım. Mahallelerden gelen talep adetleri proje önceliklendirmede etken oluyor. -
Selahaddini Eyyubi mahallesi huzur sokak Selçuklu/Konya
Adresine bir planınız var mı -
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama ben talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X