|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (165. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İstanbul Güngören Genç Osman Mahallesi için çalışma var mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer almamaktadır. Talep olarak ekipler ile paylaşacağım. -
Hocam altyapınız mevcut onda sıkıntı yok @amc hocamın binasına 1.5 2 sene önce kablo çekilmiş kutu konmamış benim oturduğum binada 7 aydır kablo boşta duruyor kutu bekliyoruz ama diğer bölgeler de maşallah haberini alıyoruz kablo çekiliyo 15 gün sonra kutu konuyo ne hikmetse.. anlaşılan siz Türkiye'nin en kalabalık mahallelerinden birini gözden çıkarmışsınız aklıma başka bişey gelmiyo.. hergün işe giderken bakıyorum ara sokaklara ekiplerinizi görürüm ümidiyle malesef yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlıyorum sizi, bu konuyla ilgili hem sizin hem de diğer kullanıcımızın taleplerini her zaman ekipler ile paylaşıyoruz. Bize konu ile ilgili detay geldiği zaman mutlaka sizi bilgilendireceğiz. -
Hocam kaç ay önce bi mail attınız hala cevap gelmedi.. sizden ümidi kestik malesef
Takibini sağlıyoruz, süreç proje ekipleri tarafından devam ediyor. Bize bilgi verildiği zaman sizinle mutlaka paylaşacağız. -
Ee öğrenemediniz hala sultan selimde çalışmalar neden durduruldu diye.. soracaktınız ne oldu?
Konuyla ilgili net bilgi alamadım henüz. Takibini sağlıyoruz. -
Güvenim kalmadı gelsede almam artık telekomla devam hocam bunlar bi altyapıyı daha sağlıyamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 16 Aralık 2021; 13:47:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef hocam
Şişli bozkurt mahallesine tt fiber altyapısı geliyor.Siz nezaman altyapınızı getireceksiniz türknet?
Merhaba, Bozkurt mahallesi henüz planlama içerisinde yer almıyor. -
Merhabalar. 1 buçuk yıldır türknet VDSL kullanıyorum. Dün itibariyle binamıza türknet gigafiber kutusu gelmiş bulunmakta. Bunula ilgili yeni başvuru talebi oluşturmak istiyorum yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 16 Aralık 2021; 21:27:40 >
merhaba pendik çamçeşme mah. kısa zamanda başlayacak dediniz kış geldi kar yağınca mı başlayacaksınız
-
-
İstanbul/Şişli/Paşa mah. Çalışmalar dahilinde mi
Merhaba, PM üzerinden konu linki ile birlikte müşteri numaranızı paylaşır mısınız? -
Merhaba, ilettiğiniz bölge çalışmanın yakın zaman içinde başlayacağı mahallelerden biri. Ancak altyapı süreçleri ve yasal izin süreleri maalesef uzayabiliyor. Proje ekiplerimiz gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra süreci başlatacak. Net süre bilgisi iletemiyorum. -
Merhaba, kontrol edebilmem ve bu konu hakkında ilgili birimlerden bilgi alabilmem için konu linki ile birlikte PM üzerinden adresinizi iletir misiniz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X