Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, altyapı çalışmaları maalesef uzun sürebiliyor. Yatırımlarımız ve her bölge için planlamalarımız devam etmektedir.
  • İstanbul Güngören Genç Osman Mahallesi için çalışma var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynafatih A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer almamaktadır. Talep olarak ekipler ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam altyapınız mevcut onda sıkıntı yok @amc hocamın binasına 1.5 2 sene önce kablo çekilmiş kutu konmamış benim oturduğum binada 7 aydır kablo boşta duruyor kutu bekliyoruz ama diğer bölgeler de maşallah haberini alıyoruz kablo çekiliyo 15 gün sonra kutu konuyo ne hikmetse.. anlaşılan siz Türkiye'nin en kalabalık mahallelerinden birini gözden çıkarmışsınız aklıma başka bişey gelmiyo.. hergün işe giderken bakıyorum ara sokaklara ekiplerinizi görürüm ümidiyle malesef yok..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum sizi, bu konuyla ilgili hem sizin hem de diğer kullanıcımızın taleplerini her zaman ekipler ile paylaşıyoruz. Bize konu ile ilgili detay geldiği zaman mutlaka sizi bilgilendireceğiz.
    Hocam kaç ay önce bi mail attınız hala cevap gelmedi.. sizden ümidi kestik malesef

Takibini sağlıyoruz, süreç proje ekipleri tarafından devam ediyor. Bize bilgi verildiği zaman sizinle mutlaka paylaşacağız.
    Ee öğrenemediniz hala sultan selimde çalışmalar neden durduruldu diye.. soracaktınız ne oldu?

Konuyla ilgili net bilgi alamadım henüz. Takibini sağlıyoruz.

Güvenim kalmadı gelsede almam artık telekomla devam hocam bunlar bi altyapıyı daha sağlıyamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmHyp3rioN -- 16 Aralık 2021; 13:47:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef hocam

• Şişli bozkurt mahallesine tt fiber altyapısı geliyor.Siz nezaman altyapınızı getireceksiniz türknet?

• blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Bozkurt mahallesi henüz planlama içerisinde yer almıyor.

Merhabalar. 1 buçuk yıldır türknet VDSL kullanıyorum. Dün itibariyle binamıza türknet gigafiber kutusu gelmiş bulunmakta. Bunula ilgili yeni başvuru talebi oluşturmak istiyorum yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 16 Aralık 2021; 21:27:40 >
  • merhaba pendik çamçeşme mah. kısa zamanda başlayacak dediniz kış geldi kar yağınca mı başlayacaksınız

• istanbul gaziosmanpaşa yenimahalle'de haritada işaretlediğim yerler gigafiber internete geçti. hürriyet mahallesine yakın kısım bu işaretli alan. hürriyet mahallesi tamamiyle gigafibere geçtiği için işaretli alanda olan yenimahallenin küçük bir kısmına altyapı getirdiniz. Hacı salih efendi caddesinin tek sayılı apartmanlarında fiber var, çift sayılı apartmanlarında ve caddenin bu arafında yok. bu tarafa ne zaman altyapı gelecek? yani 540 ve 605 sokak arasında kalan sokaklara fiber ne zaman gelir?

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

• İstanbul/Şişli/Paşa mah. Çalışmalar dahilinde mi

• Ciko_Seko kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden konu linki ile birlikte müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • grand34 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge çalışmanın yakın zaman içinde başlayacağı mahallelerden biri. Ancak altyapı süreçleri ve yasal izin süreleri maalesef uzayabiliyor. Proje ekiplerimiz gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra süreci başlatacak. Net süre bilgisi iletemiyorum.
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem ve bu konu hakkında ilgili birimlerden bilgi alabilmem için konu linki ile birlikte PM üzerinden adresinizi iletir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.