Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, Paşa mahallesi yakın zaman içinde çalışmanın başlayacağı mahalleler arasındadır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkür ederim. PM gönderdim.

• Ciko_Seko kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim, yardımcı olacağım.

Ayrıca sormak istediğim farklı bir adres var kontrol edebilirmisiniz rica etsem lütfen.

Çalıştığım firma yakın zamanda şu adrese taşınacak "Namık kemal mah. 171. sokak. Esenyurt İstanbul"

bu bölgede sorgulama sonuçlarında hiç bir alt yapıya ulaşamıyorum.

Burada gigafiber çalışması olacak mı veya bunun için talepte bulunabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 17 Aralık 2021; 8:15:45 >
  • Ciko_Seko kullanıcısına yanıt
    İlettiğiniz bölge planlama listesinde henüz yer almamaktadır. Talep olarak proje ekiplerine ileteceğim.
  • Gigafiber sadece büyük sitelere mi geliyor yoksa normal apartmanlara da altyapı geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukullanıcıadıuygunmu B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle genelinde çalışma yapılıyor. Site ya da apartman olarak bir ayrım yoktur.

2022 yılı içerisinde gelir mi peki 2.hakan sokak no:33

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearles299 F kullanıcısına yanıt
    Mahalle genelinde çalışma yapılacağı için sizin sokağa da gigafiber gelecektir ancak süre için net bilgi veremiyorum.
  • merhaba sorulmustur muhtemelen ama bir kac sayfa icinde bulamadim Bagcilar/Gunesli mahallesi icin bir plan mevcutmu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sarıyer Büyükdere mahallesi için bir düşünce veya gelişme var mıdır acaba?

• Merhaba Avcılar Mustafa Kemal Paşa mahallesi çalışmalar başladı mı bilgi verebilir misiniz @TurkNetDestek

• Merhabalar,

Başakşehir OSB bölgesinde pek çok işletme ve içlerinde internet yoğunluklu iş yapan pek çok firma bulunuyor. Bu bölgede çalışma planlanıyor mu? Başakşehir'i sosyo ekonomik durum ve talep anlamında lütfen değerlendirin.

• 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor.
  • balkanxp B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • wantar W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Mustafa Kemal Paşa mahallesinde çalışmalar başladı.
  • fatihofistanbul F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Başakşehir şu an için planlar içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Yaklaşık 1 ay kadar önce binamıza siyah kutu yerleştirilip kablolama yapıldı ancak halen daha aktif olmadı,tahminen ne kadar sürüyor aktif olması?

• civil3434 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konu linki ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım.
  • Merhaba

İstanbul kagithane Ortabayir mahallesi gülbaş sokak

Calışma varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.