Simanski 90 dk bile yapar o işi keza Hollanda da 8 numara idi burada daha ilerde kullaniliyor , bizim taraftar bilmiyor futbolu ama ben anlatayım Ankaragücü maçında hoca simanski ye savunma da Tolga ya yapışma görevi vermiş biraz futbol bilen biri simanski nin toptan bağımsız olarak Tolga ya bire bir markaj uyguladığını görür Amaç Ankaragücünun oyun kurulumunu engellemekti ilk yarı etkisiz olmamızın sebeplerinden biri buydu doğru savunmayı ve baskıyı yapamadık hücumda ama arka tarafımız o kadar iyi ki pozisyon vermedik , hoca gereksiz önlem aldı nitekim ikinci yarı simanski yi bu görevden aldı ve hücum da daha iyi baskı yapmaya başladık ve golü bulduk oyun bizdeyken 2 ye gidecekken İsmail atıldı ve tamamen kapandik . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (2624. sayfa)

-
-
-
Sehveti sevdiğini biliyorum evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz alsak herkesin yerin dibine sokacağı Salih ve amir evet iyi falan değil bilmiyorsunuz futbolu .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hoca çıktığı tüm maçları kazanmış
Crespo zamanında torreiradan iyi istatistik yapmış
Takım gayet iyi durumda
Ama ortalık yangın yeri. Aga sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bu bir.
Sizin için tek gerçek pahalı bonservisler ve parlak isimler. Yetenek falan umrunuzda değil
-
-
Üst tarafta mesajım var benzeri şeyi söyledim bende, ama rakip orta alanı 3 lediği için biz 2 kişi kaldık böylece ismaile hep bastılar oda topu ayağında tutmayı top düürtmeyi sevdiği için 1 nde tehlikeli atak yaptılar 2cisinde kırmızıyı yedirdiler, Hoca böyle maça başladı ama orta alanda eksik kaldığımızı gördüğü anda szymanskiyi orta alana geri çekmesi lazımdı Aynısını içerdeki twente maçında yaşamıştık, rakip orta alanı elini aldı geldi gol attılar sonra szmnaski geriye geldi açtığı ortada oswterwolde ile golü bulduk ve ardından baskılı oynayınca rakip 10 kişi kaldı
çözüm basit orta alanda İsmaille oynıyacaksak orta alanı 3 lüyeceğiz hepsi bu
edit:prd sen o mesajı alıntılamşsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 16 Eylül 2023; 0:20:38 > -
Güzel tablo hazırlamışlar. Dönemin özeti...
(Kaynak: Twitter, ycfsports)
-
Ben 1 hafta 10 gündür transferlere çok bakamamıştım ama baya karlı kapatmış anadolu takımları son haftayı, trabzon baya kaliteli adamlar getirmiş, demirspor balotelliyi tekrar getirmiş psg'den orta saha kiralamış falan, başak da güzel transferler kapatmış.
Bizim takım içinse geçen sezonlara göre daha başarılı bir transfer dönemi geçirdik gibi, önceki yıllarda 10 oyuncudan 1 tanesi iyi 3-4 tanesi idare eder 4-5 tanesi de çok kötü çıkardı, bu sezon şimdilik başarılı transfer oranı daha yüksek gibi.
-
sağ taraf türkiye 1 ligde liderliğe oynar
-
İşte çok sağlam zincir gibi transfer yapıp 6 numara son halkasınıda alıp işi bitirmek varken orayı esnek bıraktık 6 numara pozisyonunda oynayan tecrübeli net oranın diyeceğimiz oyuncumuz yok yinede ben İsmail hocama güveniyorum ne yapar eder çaresini bulur artık desteklemk moral vermek lazım takıma,ilk beraberlik yada mağlubiyette havlu atar gibi kırılgan olmamak lazım
-
Ben anlamıyorum Crespo Zajc ikilisini geçen sene öve öve bitiremiyordunuz ne oldu da bu oyuncular hain ilan edildi çöp ilan edildi Crespo'nun kalması benim de hoşuma gitmedi ama Zajc'tan daha iyi yedeği nereden bulacaksınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
crespo inşallah geçen seneki ilk 7-8 haftalık formuna yaklaşır. o zaman çok iyi bir takım oluruz.
-
Evet verilen söz tutulmadı 6 numara alınmadı ben de kızgınım ama ne olursa olsun İsmail, Crespo, Bartuğ bizim oyuncularımız, oyuncularımıza hocamıza takımımıza sahip çıkacağız destek olacağız en ufak şeyde takımı ıslıklayanlar yerden yere vuranlar Fenerbahçeli değildir bu takım 9'da 9 yaptı unutmayın Avrupa grubumuzda köy takımları var ligde esas yarış ikinci yarıda başlar bu kadar kıyameti koparmayın kadro genel olarak mükemmel
Başakşehir Mahmut Tekdemir - İrfan Can Kahveci orta sahasıyla,
Trabzonspor Siopis - Berat orta sahasıyla
Beşiktaş Oğuzhan - Atiba orta sahasıyla şampiyon oldu.
6 numara işini çok abartıyorsunuz.
-
Jesus'u s2m ben mi getirdim Joao Pedroları Araoları Lincolnleri kronik Peresleri Gustavo Henriqueleri
Samet Akaydın ve Rossi adamın manevi evladıydı yahu
Ligin ilk yarısını 6 numara pozisyonunda İsmail, Crespo ve Bartuğ ile bitirebiliriz. Duruma göre devre arasında iyi bir oyuncu alınır diye düşünüyorum. Özellikle Bartuğ bu süreçte kendini gösterebilirse çok iyi olur.
-
İyi de kağıt üstünde hücum olarak bir tık önde gs ortasahada önüne geçecektik
şimdi zahanın sakat tetenin formsuz olmasını umacağız. İcardi zaten malum atıyor adam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X