Şimdi Ara

=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
14
Favori
63.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neyse bu yazışmalardan sonra Elif Tuningin bayilerinden birinden (Gülsoylar otomotiv ) ürünü aldım.
    Görsellerini sizlerde görün diye ekledim.
    1) Paspas kalite olarak en az 5 yıl götürür.
    2) Şoför tarafı yerdeki çıtçıtlara mükemmel oturdu. Kayma v.s yapması mümkün değil.
    3) Ürün ağırlığı aynen web sitesindeki gibi. kendi beyanları 3500 gr geldiğini söylemiş benim tartım sonucum 3600 gr geldi. Başka markalar 2800 geliyordu. Yani hammadesi % 30 daha az.
    4) Paspasda koku sıfır. Sıcak havada da koku yaymıyor.
    5) Termoplastik hammadde olduğu için paspasın yüzeyi kolay temizleniyor.
    6) Ürün kalınlığı yaklaşık 2.5 mm. Yani oldukça ince. Hoyrat davranmamak lazım.
    6) Paspas deseninde pedallara basarken topuğa takılan herhangi bir desen çıkıntısı yok.
    7) Ürünün ön tarafı şoför ve yolcu tarafı kalıbı mükemmel derecede oyuruyor. Ancak arka tarafda umduğumu bulamadım kolduk kızaklarının olduğu kısımlarda boşluk olduğu için paspas öne doğru kayıyor. Bende bunu engellemek için fotoda gördüğünüz takozları kestim araya sıkıştırdım. Böylece paspaslar arkaya sabitlendi ve artık kaymıyor. (Novline marka paspaslarda da aynı sorun var)

    Diğer markaların neredeyse tamamına yakını Novline ve L.Locker'in kalıbını taklit ettiği için büyük ihtimalle hepsinde aynı sorun vardır diye düşünüyorum.

    Benden bu kadar.
    =ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ




  • Aklıma gelmişken ilave edeyim.
    Araçların en çok kirlenen kısmı aracın arkası. Arka tarafa binen kişiler araçların yapısından mıdır nedir bilemiyorum ama binerken ayaklarını döşemelere sürtüyorlar. Ayak basma alanı kısıtlı olduğı için ayaklarını sağa sola hareket ettirdikleri anda koltuk kızaklarının olduğu yerlerin üzerine basıyorlar ve o kısımlar çamur toz toprak içinde kalıyor.
    Novline'nin eski kasa qashqai için ürettiği paspasda o kısımlar kapalıydı. Novline nin yeni qashqai için üretiiğinde de açık L. Lockerde de açık.
    Gerekçe olarakda kızak hareket ettiği için o kısımlar yıpranmasın diye açık bıraktık gibi bir bahanenin arkasına sığınıyorlar. Halbuki o açıklığı daha önceki kasa için ürettikleri paspasta üzerini kapatmışlardı. Bana kalırsa paspasın kalıbı çıkarılırken tam anlamıyla gözden kaçmış veya göz ardı edilmiş bir yer. Oraya gelen yer zaten fotolardan da anlaşılacağı üzere paspaslar küçük yapılmış.

    Kızakların üstünün kapatıldığı modelin fotosu aşağıdadır.=ANA KONU= HAVUZLU PASPASLAR 3D-4D-5D BİLMECESİ




  • Tpe malzemeler medical sektöründe de kullanılan bir malzemedir. Diş fırçalarını sapıda tpe malzemedir. Piyasada ki 3d malzemelerin çoğu tpe dir. Fakat bazıları hurda malzeme karıştırdığından daha kötü görünümü vardır.3d ile 4d arasındaki belirgin fark 4d lerin altı çivilidir. Genellikle 4d ler kauçuk malzemedir ki bu sağlık açısından sorunludur ve özellikle yaz aylarında koku yapar.( piyasada zor bulunsada Sahler marka ürün 4d olarak tek tpe üründür) . O yüzden paspas alacaksanız tpe malzeme ürün tercih edin. Eğer kayma sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız sahler marka ürün tercih edin. Klipssiz araçlarada klips veriyorlar. İstanbul Aksaray'da yerlerivar.fakat internette göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bu llocker paspas twingoya uyumlu mu acaba? Aradım bulamadım belki bilen vardır. Twingo için yoksa bile başka paspas almak istemiyorum bir şekilde başka bir aracın llockeri twingoya uydurulabilir mi? Herhangi bir hb araç mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar öncelikle konuyu acan arkadaşa teşekkür ederim. GittiGidiyor sitesinden eelifoto isimli saticidan l.locker marka paspas siparis ettim sipariş veririken satıcıya sormama rağmen rusyadan ithal olan l.locker mi diye satıcı evet yanitiyla siparisi onayladim ama gelin görün ki Rizline marka ürün geldi arastiran arjadaslar belki görür diyerekten yazıyorum kesinliklr satıcıyı tavsiye etmiyorum

    Benim sorum şu l.locker ile Rizline arasinda göndermeme degecek kadar fark var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hemavaz

    Selamlar öncelikle konuyu acan arkadaşa teşekkür ederim. GittiGidiyor sitesinden eelifoto isimli saticidan l.locker marka paspas siparis ettim sipariş veririken satıcıya sormama rağmen rusyadan ithal olan l.locker mi diye satıcı evet yanitiyla siparisi onayladim ama gelin görün ki Rizline marka ürün geldi arastiran arjadaslar belki görür diyerekten yazıyorum kesinliklr satıcıyı tavsiye etmiyorum

    Benim sorum şu l.locker ile Rizline arasinda göndermeme degecek kadar fark var mı
    Kesinlikle iade edin. Forumda bahsettiğim firma dürüsttür. Oradan sipariş verin. Cayma hakkınızı kullanın. Forumu tam okursanız aradaki farkı anlayacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yil once S-dizayn 4 D aldım. Sıkıntı yok. Ne koku, ne bozulma, ne de kayma...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 300 lira ver arabaya 20 kg ağırlık at mantığa bak



    Velur alır geçerim. D'eli D'eli işlerle uğraşmaya hiç gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurn

    Selamlar bu llocker paspas twingoya uyumlu mu acaba? Aradım bulamadım belki bilen vardır. Twingo için yoksa bile başka paspas almak istemiyorum bir şekilde başka bir aracın llockeri twingoya uydurulabilir mi? Herhangi bir hb araç mesela
    ben de twingo için arıyorum bulamadım henüz. siz bulabildiniz mi?
  • taydin66 T kullanıcısına yanıt
    gittigidiyordan herhangi bir tavsiye edeceğiniz mağaza var mı acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 den 3D havuzlu 30 Tl ye aldım f/p çerçevesinde mutlu mesut kullanıyorum akarı kokarı yok, bir paspasa 100-200 TL vermek bana cazip gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj.trust.06

    gittigidiyordan herhangi bir tavsiye edeceğiniz mağaza var mı acaba?
    Konuyu açan kişi olarak diyebilirim ki bu firma gerçekten dürüst bir satıcı. Ve ürün gayet başarılı.
    Belki gittigidiyorda da satışı vardır.https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/llocker-nissan-qashqai-3d-havuz-paspas-siyah-4-prc-2014-P233488308

    Edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydin66 -- 14 Temmuz 2018; 14:45:39 >
  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    hcm link paylasirmisiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    teşekkurler.fiyat çok cazipmiş gerçektende ama birebir uyum olmasada iş görür gibi.yorumları biraz olumsuz ama siz hangi araçta kullanıyorsunuz acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    İş görüyor, Alfa Romeo 156 da kullanıyorum göze batan bir uyumsuzluğunu bulunmuyor, sadece şoför tarafı sol ayak dinlenme tarafına uysun diye alanı kadar makasla bir kesik attım diğer parçaları işlemsiz yerleştirdim.

    +/- olarak

    +Kokmuyor
    +havuzlu
    +kenarları tam kapatabiliyor
    +ucuz
    +aracıma %98 uyumlu.

    -tam kaucuk yumuşaklığında değil
    -azda olsa kayma yapabiliyor

    Yekün:

    30-40 TL bandında fiyatına göre alınabilir ve cazip bir ürün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 16 Temmuz 2018; 14:56:8 >
  • Volvo S60 2014 aracım için araştırdıktan ve DH de alan arkadaşların tavsiyesi üzerine GittiGidiyor dan oto-car adlı satıcıdan l.locker bej paspas setini 119 TL ye aldım.

    Kargo geldi bari renk tutsa, siyah bir set yollamışlar ve merka da Rizline. Yani bu kadar mı salla pati olur bu iş anlamadım. İletişime geçtim önce ürünü yollayın, kontrol edelim sonrada doğru rengi yollayalım dediler. Uzun sohbetler sonunda dedim eyvallah kargoya verdim iade/değişim bilgilerini girdim ve mesaj attım . L.Locker olan orjinal marka ve Bej rengi olacak ise yollayın, farklı marka kabul etmiyorum dedim.

    Satıcı mesaj atmış, bej rizline ürününüz bu gün kargoya verilecek. Akıllara zarar satışlar ve gg de. Çivisi çıkmış.

    Satıcıyı telefonla aradım ve irtibat kurdum, l.lockeri ben getiriyorum TR ye diyor onu bıraktım artık Rizline getiriyorum ikiside aynı hatta Rizline daha iyi diyor.

    Bende hangisi iyi demiyorum l.locker istiyorum dedim , tamam efendim göndereceğiz denildi.




  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben de aracımı kışa hazırlamak için havuzlu paspas almak istiyorum. Aracım Egea HB 2018 model. Kaliteli ve tam uyumlu bildiğiniz model varsa ve yazarsanız (hatta linkte olursa şahane olur) sevinirim.

    Saygılar.
  • Yeni 308 için n11 den L.Locker 3d paspas aldım. Gelen ürün ince. Böyle olunca Arkalar kayıyor ve çabuk yıpranmaya musait. Ürünü geri gönderdim. Servisten orjinal paspas aldım. Hem ağır ve daha etli. Sağlam kaymiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kallus

    Yeni 308 için n11 den L.Locker 3d paspas aldım. Gelen ürün ince. Böyle olunca Arkalar kayıyor ve çabuk yıpranmaya musait. Ürünü geri gönderdim. Servisten orjinal paspas aldım. Hem ağır ve daha etli. Sağlam kaymiyor.
    acaba sahtemi ?
    l locker den herkes memnun, ortalama 3.600 kg geliyor ve etli deniyor !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.