Şimdi Ara

ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
785
Cevap
6
Favori
26.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne komık ınsanlarsınız ya. Yok karageceymıs yok skandalmıs.


    Adamlar koskoca camıalar ne ıslerı var dandık takımlar ıle oynamak ile.


    Ayrıca bızım takımlar ıcın ıyı oldu . Gıdıp habıre 8 5 6 yemekten ıyıdır ben sevındım. Bız çapımızı bılelım ılk once


    Sonuna kadar destekledıgım lıg.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    10 milyar gelir elde edip 3.5 milyarini dagitirsan onlar da ayaklanir. Liglerden atsinlar, ligler batar. Ne olacak ki? Bu isin tek geri donusu UEFA'nin taviz vermesi olur. Esas gaspi UEFA yapiyordu. İsterlerse tum liglerden atsinlar. La liga batar PL batar. Bunlarin ligi izlenir. Taraftarların futbol bitti dedigine bakmayin, 1 yil sonra herkes fikstur kovalar. Reytingler tavan yapar. Gelirlerini nasil engelleyeceksin? Dünyadaki tum sirketler buraya reklam verir. Ligden atarlarsa bu o liglerin sonu olur sadece. Guney Amerikalisi, Cinlisi, ABD'lisi acaba inter-udinese macina mi para vermek ister yoksa inter-barcelona macina mi. UEFA geri adim atmak varken daha kasinirsa daha beter seyler olur

    Aynen katılıyorum yazdıklarına, keşke bizim ülkemizden takımlarda davet edilse şu pislik şaibeli ligten kurtulsak varsın hersene kümeye oynuyalım orda yeterki hakkımız gasp edilmesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neler olmuş neler

  • Mesajım bulunsun futbolun bitişini izleyem
  • Türkiye'de futbolun el ele bitirilmesini anormal karşılamamıştım ama bu oldukça anormal bir durum oldu. Uefa mafyası daha da kötülerini hak ediyor. Ancak bu düzenlenen Avrupa Ligi futbolun doğasına aykırı bir düzen. Ne kadar uzun soluklu olacak göreceğiz.

  • Kendi üzerinden nemalanan kurumlara başkaldıran, aracıları tamamen ortadan kaldıran bir bilinç. Buradan bakınca ütopya gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uefa, söz konusu kulüp ve oyuncuların men edileceğini açıklamış. Bence geri vites yapacaktır Uefa. Günümüz sporunda kulüp ve oyuncular, kurumların üstünde.


    Valla Avrupa süper ligi, şampiyonlar ligi falan farketmez bana. Ben futbolseverim, büyük takımlar isterse sakızına maç yapsın izlerim.

  • Uefa geri adım atar bu ligde yazın oynanır hazırlık maçları gibi her şey normale döner. Yok men edecek futbolcu lisansları gidecek milli takımlar yanacak iki tarafta birbirine blöf yapıyor. Normale döner hersey bence.

  • UEFA ÇATIRDIYOR.


    EY AZIZ BAŞKANIM BENIM BE..

  • Aga her gun her gun pirzola baklava olmaz. Arada pirasa kerevizde yemek lazim. Milan-barca Chelsea-inter pirzola ise real-kopenhag maci pirasadir. Fifa uefa ise arada bunlari yememizi soyleyip onumuze koyan anne baba gibidir.uefa fifa nin amaci orta ve kucuk olcekli takimlarida hesabin disinda tutmamak kendi liglerindeki basarilarinida goz ardi etmemektir. Ha bu saatten sonra baba kulupleri tutan olmaz. Yakinda sponsorlar ve kanallar siraya girer. Ekran basinda izleyen biri olarak harika maclar olacak ama sporsever olarak uzgunum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pislik içinde yüzen uefa ve fifaya karşı geç bile kalınmış bir hareket. Zamanla diğer kulüplerde liglerde destek verecektir. Bu şekilde dahada gelişir daha fazla kulüp memnun olur. Paralar uefa ve fifaya gideceğine kulüplere gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bunun bide türkiyede yayın hakları durumu var.

    Ssport yada bein dışında bi firma atıyorum acun alsa bu ligin yayın haklarını bide exxen almak zorunda kalcaz düzgün futbol izlemek için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox

    Bayern ve Psgnin retleri işi biraz olumsuzluğa götürdü.Neden imzalamadıklarını anlamadım işin açıkçası.Yıllık 350 milyon euro 3 tane clye eşit nerdeyse.diğer katılan 5 takım bile 100 milyon alacak.

    Alman hükümeti Bundesliga'nın göreceği zarara karşı Bayern ve Dortmund'u barındırmaz Almanya'da böyle bir karar alırlarsa ki bunu İngiliz hükümeti de yapacaktır. Son olarak UEFA ile bu takımlar anlaşıp ŞL pastasından daha fazla pay alacaklar. Sürdürülebilir bir sistem değil.

  • Adeta bir NBA, bir mürolig olmuş. Şampiyonlar ligi adı altında Anderlecht - Astana maçlarını yerine her hafta yarı final, final tadında maçlar olacak. Küçük kulüpler için felaket bir haber ama futbol izleyenler be büyük kulüpler için iyi haber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 yılında da aynı muhabbet olmuştu hatırlayan az olur, hatta o zaman gs yide katalım o lige filan denmişti uefayı kazandığı için.


    Bence uygulanabilirliği ve sürdürülebilirliği yok. Uefa ve hatta Fifa yollarına taşlar koyacaktır. Siyasi güçlerde müdehale edecektir.


    En önemlisi federasyonları ne tepki verecek, fikstürleri belli olduktan sonra lig fikstürünü sıkıştırırsa federasyonlar nasıl oynayacaklar maçlarını vs vs.


    Milli futbolculara yasak gelirse, o takıma gitmek isteyecekler mi futbolcular. Çok detaylı konu bence bu.


    Sözde Barcelona'da kendine lig kuruyordu zamanında, hatta katalonya ülkesi filan kuruyorlardı bence bunların hepsi uefayı köşeye sıkıştırma oyunları.

  • Yeni lig icin takimlarin yaptigi pisliktir. Ben belki arada bir supriz olarak Besiktasin gruptan cikmasini izliyorum, Cek sampiyonunun Yunan sampiyonunun vs suprizini gormek istiyorum. Dunya da sadece buyukler yok.


    Ins FIFA UEFA tum oyuncularin ve takimlarin lisansini iptal eder yerel ligi birakin hali saha maci bile yapamazlar.


    Simdi gucluler evet ama yeni transfer yapamazlar hicbir oyuncu da kendini riske atmaz gitmez altyapidan cikarsinlar omur boyu.


    Ayrica buyuk maclar senede birkac kere oldugu icin guzel sen her hafta barca real vs maci izlersen fifa oynamaktan farki kalmaz. Katilan takimlarin bazilarida ruyasinda sampiyonlar ligini goremiyor ayrica nasil bir kriterle aliyorlar? Sen yerel liginde ilk 4 e giremeyen bir takimsin artistligin kime? Diger surekli CL ye katilan takimlar zaten katilabiliyor amac ne?


    Para mi istiyorlar daha fazla? Senede en az 100 milyon euro geliyor bu takimlara CL den daha ne istiyorsunuz? Ben mi dedim Neymara ona buna 250 milyon euro bonservis ver diye? Siz salaksaniz futbolculara ulke butcesi ayiriyorsaniz millet ne yapsin? Maradona bile o kadar almiyordu canavar yarattiniz.





  • Sporla ilgisi olmayan birine bu olayı nasıl açıklarsanız, valla muhabbetten bir şey anlamadım yav, biri bana açıklayabilir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence şampiyonlar ligine katılan takım sayısını azaltıp gelirleri arttırmalılar. Aynı şekilde Avrupa ligine de bir ayar çekildikten sonra üçüncü bir lig oluşturulmalı uefa tarafından. Intertoto gibi mesela. Bu işi böyle çözerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İYİ OLDU AGA BÖYLE. HELE BIZIM TAKIMLAR ICIN.


    GİDİP 8 YEMEKTEN IYIDIR.


    AYRICA ADAMLAR HAKLI . KOSKOCA REAL MADRIDIN NE ISI VAR GENK PAOK MAOK ILE FALAN



    HIYAR UEFA :)))))

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.