Şimdi Ara

Ana karttaki bu çıkışlar ne işe yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5+1 ses sistemi aldım arkasındaki yeşil ucu anakarttaki yeşil uca taktım ses normal geldi. logitech z506 marka sistemde bir kablo daha çıktı uçları turuncu ve siyah onları takıncada anakarttaki uygun yerlere yine aynı sesi aldım sanki. Acaba bu uçları turuncu ve siyah kablo ne işe yarıyor. Ve lütfen birisi şu anakartın ( gigabyte 990fxa-ud3) arkasında yer alan ses çıkışlarının ne işe yaradığını anlatsın kendi sitesinde bile yazmıyor.

Birazcık detaylı anlatacak konuya hakim birisi varsa yada kaynak gösterirse benim herkeste faydalanabilir.

Zira elimizde belki bir sürü özellikle var ancak bilmiyoruz işte (Kendi adıma) Teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/790479/c7465f1d-c636-439a-b60e-753b35b1001f.png

• sarı ve siyahın ne işe yaradığını bende bilmiyorum ama 5+1 kullanıyorum onlarıda takıyorum ve hoparlörleri tek tek optimize ediyorum yoksa bazılarından ses gelmeme gibi durumlar oluyor
  • Aslında kitapçıkta yazar ne işe yaradıkları.

Siyah subwoofer
    Turuncu front speaker vs..

• Hocam kitapçıkta maalesef 5+1 ile ilgili hiç bir şey yok klavyeden moustan bahsediyor. Sadece normal hopörlerin nasıl bağlandığını gösteriyor. Ben bu arkadaki çıkışların ismini biliyorumda ne işe yaradıklarını bilmiyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.