Şimdi Ara

amv nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amv nedir ? en iy şekilde amv yi nasıl seyredebilirm(akışkan bir vidyo halinde atlama yapmadan) ve amv ye alt yazıyı nasıl ekleme yapabiliriz

AMV Nedir?

AMV, "Anime Müzik Videosu"nun kısaltmasıdır. Anime görüntülerini içeren ve genellikle Japon popüler müziklerinden oluşan müzik videolarını ifade eder.

AMV'ler, anime hayranları tarafından, hayranlık duydukları anime şovları, karakterleri veya şarkıları kutlamak için oluşturulur. Bu videolar genellikle anime kliplerinin yaratıcı bir şekilde birleştirilmesinden ve senkronize edilmiş müzik eklenmesinden oluşur.

AMV'ler, hem eğlence amaçlı hem de anime topluluğu içinde iletişim kurma ve fikirleri paylaşma yolu olarak kullanılır. YouTube ve NicoNico Douga gibi çevrimiçi platformlarda çok sayıda AMV bulunabilir ve bunlar, anime hayranlarının yeni şovlar keşfetmelerine, tutkularını ifade etmelerine ve başkalarıyla bağlantı kurmalarına olanak tanır.

AMV'ler, anime kültürünün önemli bir parçası haline geldi ve hayranların sevdikleri dizileri ve müzikleri yeni ve ilgi çekici bir şekilde deneyimlemelerine olanak sağlıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım bi daha uyarmam gereksiz başlık açma form çöplüğe döndü

ayrıca bunun ile ilgili cevaplarda vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugi_003 -- 7 Şubat 2007; 7:34:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bugi_003

Arkadaşım bi daha uyarmam gereksiz başlık açma form çöplüğe döndü

soyleyene de bakın!

• _____________________________
    HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞ'LILIK.
  • bugiii dostum kuralları sen mi belirliyorsun ne olacak beni hackliyeceknisin ne yapcan bi söyle forum çöplüge döndüysebaşka bi foruma gidersin
    zaten sen herşeye cewap yazma istersen okadar çapsız cewaplar yazıyorsunki okudukça nası tegmen oldugunu düsünüyorum yada herseye cewp yazmasaydın 140 tanae gereksiz cewabında olmazdı sen yerinde kal fazla bana bulaşma senin çok kötü olur akıllı ol

• gereksiz ama yinede söyleyeyim mp4 çalaelada bulunan bir çeşit video code i
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.