Şimdi Ara

movie maker dan vcd yapmak yardım lütfennnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar movie maker da resimler ve vidolardan oluşan bir video hazırladım bir kaç dönüştürücü indirdim ama dönütürsemde cdye yazdığımda vcd de göstermiyor.kaç tane cd harcadım bu yüzden nero yok bende.windowsun cd yazma sihirbazını kullanmak zorundayım bir bilgisi olan var mı yardım lütfeennnnn

• Movie Maker'dan cd'ye atarma.. Önce bilgisayara kaydet sonra Nero'dan VCD yarat'a tıklayarak, yazdır.. Kolay gelsin..
  • neronun sürümlerini netten bulabilirsin.

Orjinalden alıntı: deliyayla

arkadalar movie maker da resimler ve vidolardan oluşan bir video hazırladım bir kaç dönüştürücü indirdim ama dönütürsemde cdye yazdığımda vcd de göstermiyor.kaç tane cd harcadım bu yüzden nero yok bende.windowsun cd yazma sihirbazını kullanmak zorundayım bir bilgisi olan var mı yardım lütfeennnnn

olustururken super video cd sectiysen vcd playerin de desteklemiyosa gostermez. normal vcd formatinda hazirla. ayrica arkadaslarin da belirttigi gibi nero'da yapman daha iyidir.
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • sağolun arkadaşlar bu ayki koyatı aştığım için nero indirmek istemiyordum ama baktım bbaşka yolu yok bir sitede 26mb bi versiyonunu buldum indirdim.ilgilenen herkese teşekkürler.
  • fılm dsyasını kaydet dedığımde cd ye kaydet seceneğı yk nrml bılgsyarıma kaydet dedım nerodan yapıcm ama vıdeo cd yap dedım boş alana bıraktım vıdeoyu burn dedım deavm ettım yazmaya başladı en son bı yerde durdu the disc is not empy please ınsert an empty dısc bu yzıo altındada note: you will not need to transcode again if you cancel the recording now,unless you change the project data afterwards bu yazıo ve duruo devam etmıo cd yenıden çıkarıp takıyrum cd tekrar çıkıo anlamadım vala nasıl çözcez bız bunu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.