Şimdi Ara

Amrabat için harcanan zamana yazık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç iyi bitti diye eleştiri yapmayacağız diye bir şey yok .. Amrabat bu maç çok boş alan buldu çok sayıda pozisyon yakaladı sonuç ? Bu adam da beyin yok futbol beyni şu sneijder çıkıyor da yerine Amrabat giriyor ya yazık yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Snijderin çıkmasını yadırgamadım, amrabatın girmesini de.. Ama formsuz olduğu gerçek.. Sabriye attığı pası bi kaç metre daha top sürüp de atsaydı sabri direk pozisyona girecekti ama erken verdi ve de sabri kontrol depar mepar derken istediği gibi vuramadı. Onun dışında çok boş alan yakalayamadı.. Biz bu değişikliği snijderi dinlendirmek adına algıladık
    1.4 Turbo 140 bg Beyaz
  • bastos gibi adam dururken bu herife o kadar para verdik ya şaka gibi.

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • shaqiri falan gelseydi sene başında ah ulan ah. neyse lig için hayırlısı olmuş

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • Kardeşim bizim bilmediğimiz bir oyuncu mu acaba Amrabat ne bekliyoruz bildiğimiz sol kanat oyuncusu ben daha çok içeriye girip gol atar diyordum adam geçemiyor bize şöyle çok hızlı bir kanat oyuncusu lazım Hazard , Lennon gibi hatırlayın savunmayı açamadığımız zamanlarda bu adamlar bizim kozumuz olur.Amrabata gelince dediğim gibi bildiğin kanat oyuncusu nasıl oyun zekası olabilir ki fazla şey beklemeyelim.
  • 8.5 Milyon Euro'ya 2 tane Bastos alırdık, birini sol bek diğerini de sol açık oynatırdık. Neyse, bu adamın yeteneksizliği sayesinde doğru dizilişi bulabildi Galatasaray.
    4-3-1-2 Şampiyonluk demek.
  • Afedersiniz hayvana futbol oynatmaya çalışsanız anca böyle oynar. Yetenek var sürat var hırs var pres var ayağı yumuşak güzel plase kesiyor ama en önemli şey beyin yok. Biraz bulmaca falan çözse de azcık gelişse bari.

Orijinalden alıntı: CR7_35

Kardeşim bizim bilmediğimiz bir oyuncu mu acaba Amrabat ne bekliyoruz bildiğimiz sol kanat oyuncusu ben daha çok içeriye girip gol atar diyordum adam geçemiyor bize şöyle çok hızlı bir kanat oyuncusu lazım Hazard , Lennon gibi hatırlayın savunmayı açamadığımız zamanlarda bu adamlar bizim kozumuz olur.Amrabata gelince dediğim gibi bildiğin kanat oyuncusu nasıl oyun zekası olabilir ki fazla şey beklemeyelim.

hani sniejder napmış drogba napmış diye youtubda videolar oluyorya keşke biri amrabat napmış diyede çeksede sol kanattan orta yapacağına geriye kaç top oynamış saysak.yemin ediyorum amrabatla sabri gole gidiyorya yerimden bir cm bile kımıldamadım arkadaşa sevinme o iki öküz bi b.k yapamaz dedim.amrabat sabrinin bir tık daha tekniği çünkü

• Sanki adam rezil dökülüyor falan. Gayet elinden geleni yapıyor. Sadece parası ile karşılaştırınca sırıtıyor evet haklısınız. 8m falan etmez bu adam. ama 10m euroluk meirelesden yada 5-6m lik krasiç den kötü mü oynuyor ? bence çok iyi de değil kötüde değil.
  • Millet saçmalamış,Amrabat gibi top süren,top taşıyan bi kanat oyuncusu var mı Ligde? sonradan alırsan oyuna ne bekliyosun ki adamdan? Sürekli oynatılacak ki form tutsun 3-4 maç değil 10-11 maç oynatılacak ki form tutsun,şuan ligin en iyi kanat oyuncularından biridir Amrabat.

Orijinalden alıntı: Olivier17

Millet saçmalamış,Amrabat gibi top süren,top taşıyan bi kanat oyuncusu var mı Ligde? sonradan alırsan oyuna ne bekliyosun ki adamdan? Sürekli oynatılacak ki form tutsun 3-4 maç değil 10-11 maç oynatılacak ki form tutsun,şuan ligin en iyi kanat oyuncularından biridir Amrabat.

+1 maç 3-0 olmuş zaten ne yapsın ki bu saatten sonra ? 3-0 olduğu halde pres yapıyordu birde gerizekalı gerizekalı 8m verdik diyenler var onlara acayip kıl oluyorum.
  • millet takmış 8.5milyon'a... Tamam bu adama 8.5m verildi ama bu herif ne kadar kazanıyo hiç baktınızmı ??

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

Millet saçmalamış,Amrabat gibi top süren,top taşıyan bi kanat oyuncusu var mı Ligde? sonradan alırsan oyuna ne bekliyosun ki adamdan? Sürekli oynatılacak ki form tutsun 3-4 maç değil 10-11 maç oynatılacak ki form tutsun,şuan ligin en iyi kanat oyuncularından biridir Amrabat.

+1 maç 3-0 olmuş zaten ne yapsın ki bu saatten sonra ? 3-0 olduğu halde pres yapıyordu birde gerizekalı gerizekalı 8m verdik diyenler var onlara acayip kıl oluyorum.

Beyler çok yanlış anlamışsınız

• Her yere yazıyorum bunu sıkılmayacağım ama yazmaktan.

Gs keşke Amrabat yerine Krasici alsaydı.Ft Krasicten neler çıkartırdi,Ft oyuncuyu kazanmayı bilen adam.Fizik gucunu kazanmasına ciddi yardımcı da olurlardi.O istediği 4-4-2 için de ideal bir kanat.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.