M

Yüzbaşı
30 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 30 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar, aracın iç plastik trim parçalarının arkasından kablo geçrirken bu parçalardan 5-6 tanesini kırdım. Ucuz bişeye benziyor fakat Türkçe adını bulamadım.

Parça bu : aliexpress

Bunun adı nedir?

Teşekkürler
merhaba 2 adet msi referans soğutuculu 6970 i crossfire düzeninde kullanıyorum fakat aşırı ses çıkıyor ısı artınca.2. el forumda bazen soğutucular görsemde crossfire için uyumlumu bilmiyorum. bana önerebileceğiniz mümkünse türkiyeden bulabileceğim bi soğutucu varmıdır?
merhaba

benim bi arkadaşım pro gamer 2000 aldı ve bf3 oynamak istiyor ekran kartı olarak hd6850 önerdim ancak bu işlemci ile darboğazda highda oynayabilirmi?-geri kalan sistem parçalarınıda 4gb 1333mhz ram ve 600watt psu olarak değiştirecek. eğer highda oynayamazsa athlon x4 641 önerdim. sizce son durum ne olur?not: üzerindeki işlemci athlon x2 250 3.0ghz
merhaba 8. sinifa gidiyorum ve 2. donem dun basladi. tatilde biz bi arkadasla uyuz oldugumuz bir kiz arkadasin email ve facebook sifresini guvenlik sorusundan kirip millete benle manita olurmusun,benimle yaparmisin,ana baci vs. baya bi yazdik millete sonra ben arkadasa yazilanlari sil ve cikalim bu hesaptan dedim. arkadas mesajlari silmek yerine pencereyi temizlemis butun kufurler duruyo. bugun o kizin arkadasi kayitlari okula yollamis ve mudur ile mudur yardimcisi benimle 1 saat konustu ve basiniz buyuk dertte dedi ikimize. simdi kinama felan alirsam sene sonu silinicegini biliyorum. okulda fena bi ogrenci degilim birinci donem 91.5 ort la bitirdim. sizce daha kotu bisey alirmiyim disiplinden? beni bi aydinlatsaniz. su an yusuf yusuf bi haldeyim...

not: tabletten yazdigim icin turkce karakter kullanamadim .
merhaba anakartımda bios yüklenitken kesinti oldu diye biosu cd den yükledim ve sonra 902 ye update ettim şöyle bir durum oluştu, fiziksel olarak epu ve tpu kapalı konumda ama açtığım anda sistem açılmıyor fanlar +100 dönüp tekrar yavaşlıyo bunu sürekli tekrar ediyor. fakat kapalı konumda eou ve tpu işlevlerini kullanabiliyorum ? normalde epu kapalıyken ai suite den cpu nun kaç watt çektiğini göremezken şu an görüyorum eski halde 105.1x48 le 5.ghz e çıkabiliyodum onuda yapabiliyorum kısaca bu tuş bug yada onun gibi bişeyin içindemi kaldı ? biosu sildirmeme gerek varmıdır ?
merhaba bugün önce gold pc yi aradım ve ellerinde bf3 olup olmadığını sordum ve var dediler ardından internetten rtl kargo ile sipariş verdim sözde 4 saatte elimde olması lazım aradığımda oyunun ön siparişte olduğunu ve ellerine geldiğinde yollayacaklarını söylediler e allah belalarını versin ne diyim önce var de sonra ön sipariş de... bu arada hayatımda bu kadar vasat bi müştleri hizmetleri görmedim 12:03 te aradım 12:35 te anca bi tane temsilci açtı hattı. BF 3 alıcak arkadaşlar gold bilgisayar gibi şerefsiz bir firmadan almayın...
Merhaba

Bugun anakartta yuklu olan 706 biosunu 801 le degistirmek istedim ve biosu indirdim asusun sitesinden sonra my logo ile resmini degistirip flash dedim %100 oldu ve benden restart istedi restarttan sonra pc acilmiyor fanlar vs donuyor ama tik yok ne goruntu ne ses nede hdd isigi press del for bios ekranida yok ne yapacagimi sasirdim bios pilini taktim cikardim bise degismedi sistem daha yeni 1 ay olmadi ne yapmaliyim gittimi anakart? Sistemim imzamda yaziyor

Yazi icin ozur dilerim tablette ing klavye var sadece
Öncelikle merhaba çinden orjinal ıconia tab a500 aldım içinde sadece çince ve ingilizce vardı ingilizceyi seçtim bazı şeyler çince kaldı ama android in kendi uygulamaları ingilizce oldu bu arada cihazda android market yok ve indirdiğimde bu cihaza kayıtlı bir hesap yok oluşturmak istermisiniz diye soru çıkıyor evet diyince masaüstüne deniyor yaklaşık 4-5 tane androidmarket.apk denedim 2 küsüsrden 3.1.3 e kadar bunu nasıl çözeriz yardım lütfen bu arada ingilizcem var ama bunu türkçe yapamazmıyız lang. pack tarzında bişey ile yardımlar için teşekkürler
Öncelikle merhaba ayın 6 ile 10 u arası bu sistemi almayı plalıyorum düşüncelerinizi ve değişecekleri söylersenin memnun olurum.

i7 2.6k
geil 2x4 gb 1600 mhz ram
asus p8z68-v
sapphire hd6870 crossfire(x2 versiyonu gereksiz pahalı bu kartlar indirimde şu an)
seagate 1tb 32 mb 7200 rpm hdd
team s3 60 gb ssd 500/480 mb/s
cooler master hyper 212 işlemci soğutucu
dark raptor kasa
high power absolute 850 watt psu
dvd rom um var elimde
aoc 23" monitör
Merhaba coolermaster gx750 psu nasıldır iyimidir 750 watt sürekli 900 watt anlık verebiliyor ve 4x 6+2 pin pci ex. çıkışı var ve novada haf 912 plus ile gayet ucuz fiyata veriyorlar. Cevapar için teşekkürler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 390
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.894 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.