Şimdi Ara

amortisörteden gelen lakırtı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar ... benim 98 model 70s fiat uno aracımda bir sıkıntım var . araçla yolda giderken en ufak bi çukurdan bile geçsem lap diye ses geliyor bütün amortisörlerden . düz yolda giderken bile hepsi lakır lakır ses çıkartıyor en ufak bi titreşimde . bide hidrolik direksiyonu sonuna kadar çevirince hani bitik kayış ses yapar ya işte öyle bi ses çıkarıyor . bunların nedenlerini ve arızalarını maddeler halinde açıklarmısınız . lütfen yarım ! .. iyi akşamlar tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: srn123

iyi akşamlar arkadaşlar ... benim 98 model 70s fiat uno aracımda bir sıkıntım var . araçla yolda giderken en ufak bi çukurdan bile geçsem lap diye ses geliyor bütün amortisörlerden . düz yolda giderken bile hepsi lakır lakır ses çıkartıyor en ufak bi titreşimde . bide hidrolik direksiyonu sonuna kadar çevirince hani bitik kayış ses yapar ya işte öyle bi ses çıkarıyor . bunların nedenlerini ve arızalarını maddeler halinde açıklarmısınız . lütfen yarım ! .. iyi akşamlar tekrardan

Rot kolları , Z Rotu ve Direksiyona baktırın sıkıntı onlarda gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon normal, amortisör patlak büyük ihtimal yada bozuk.

• Amortisörler patlamış hocam geçmiş olsun

• Aynisi bizim araçta olmustu lastige ve rot balansa baktirin

• Lastiğinizi olduğu yerde elinizle sağa sola oynatın eğer hafif boşluk hissediyorsanız bundan dolayı ses yapıyodur rot başları ve rotiller bozulmuş olabilir.
  • amortisörden bi lakırtı geldi ocağım battı

amortisörteden gelen lakırtı sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞANZUMANDAN GELEN SES
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aman diyim hocam aynı sıkıntı bende de var. virajlarda cıyyyyyyk ediyor. yokuş aşağı giderken garç gurç ediyor. yokuş yukarı durduğumda koku geliyor. ne yapmak lazım?
  • peki ya en ufak çukurdan geçince lastikler kendini laaaap diye kendisini salmasının sebebi rot başları mı aynı sorun tüm amortisörlerde var . bozuk amörtisör tamiri yapılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srn123

peki ya en ufak çukurdan geçince lastikler kendini laaaap diye kendisini salmasının sebebi rot başları mı aynı sorun tüm amortisörlerde var . bozuk amörtisör tamiri yapılıyor mu ?

dengesiz aşağı düşme şeklindeyse amortisör patlağı vardır
    malasef tanesi 200 lira olan bu meretin tamiri olmuyor
    birde benim aracın orjinal lastik yanak yüksekliği az buda daha çabuk bozulan ön düzen demek

• Birinin de arabasından tıkırtı geliyodu senin lakırtı geliyomuş bencd arabalar bişey anlatmaya çalışıyo

• güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim ... iyi akşamlar , iyi forumlar..
  • Son 1 haftadır bende de geliyor valla yaptırmaya elim varmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amortisörleriniz patlamış olabilir.Aynı sorun benim eski arabamda da vardı.Kasis den geçince ses geliyordu.Çamurluk tekere biner gibi ses geliyordu.500 liraya değiştirmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.