Şimdi Ara

Amortisörsüz bisiklet şehirde zorlanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben bianchi touring 827 almaya gitmiştim bugün adam bana bunda amortisörün olmadığını ve şehirde giderken bi tramvay yoluna girsen bile bütün darbeyi alacağını söyledi. Bide bu bisikletler eski model olduğu için satmıyorlarmış sadece internetten alabilirsin dedi. Şimdi bana bianchi touring 413 önerdi hybrid yani istediğin zaman amortisörü devre dışı bırakabilirsin falan dedi ama 21 vites bir bisiklet bu şimdi ben ne yapmalıyım. Bisikleti büyük çoğunlukla şehirde kullanacağım ama uzun turlarada çıkacağız. Teşekkürler.



  • Hybrid in zaten amacı . Hem dağ hem yol bisikletininin arası anlamında yani yarı performans yarı arazi demek . Amortisözsüz şehir bisikletlerini şehir içinde kullanacaksan almanı tavsiye etmem çünkü istanbul gibi bir yerde süreceksen kasisler asfalt ve kazı çalışmaları bozuk yollar çok olduğu için seni rahatsız eder . Lakin ben arabama atar sahir yolunda turlarım sadece dersen amortisörsüz alabilirsin . Amartisörlü bisikletlerde ise maşanın kitlenebilir olması özelliği var yani sanki amortisör yokmuş gibi kullanabiliyorsun . Tavsiyem kilitlenebilir amortisörlü bisikletlerden . Model olarak carraronun ve mossonun şehir bisikletlerine bakabilirsin ort 1000 TL ye ikiside kaliteli markadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kilitlenebilir amortisör var çoğunlukla şehir içi kullanıyorum bu zamana kadar da şehir içinde açmadım. Amortisör tamam sana konfor verir ama bu bisiklete gelen zararı kurtarmaz zamanla jantlar filan gene zarar görecek amortisörü bu yollarda kurtarıcı olarak kullanmamak lazım mümkün olduğunca düz yol tercih edilmeli. 1000TL ye çıktıysanız ön amörtisörlü alın gerektiği zaman kullanılır.
  • BMG50 B kullanıcısına yanıt
    Aksine amortisor acik oldugunda kadronun ve on jantin alacagi zarar amortisor tarafindan absorbe edilir. Arabalardaki mantiga benzer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 23 Mayıs 2017; 20:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orta amortisör olursa çok yorar seni yüksek km ler yapamazsın.Anca mahalle arasında süreceksen kullanılabilir.Bende sadece ön amortisör var kilitlenebilir.Gerektiğinde kitliyorum gerektiğinde açıyorum.Sadece ön amortisörlü alacaksan kiltlenebilir al.İşini görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.