Şimdi Ara

◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
23
Favori
22.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

◙Amnesia - Outlast yayını yapıyorum [Offline]◙

(En Son Oy Tarihi: 9.08.2017)
Giriş
    Video'nun 19 dakikadan uzun olduğunu unutup YouTube'a koydum. Sonra da tabii kaldırdılar.

• Arada bir donmalar oluyor o xFire'dan kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieScout -- 11 Şubat 2012; 20:36:13 >
    When life gives you lemons, don't make lemonade. Make life take the lemons back! Get mad! I don't want your damn lemons, what the hell am I supposed to do with these? Demand to see life's manager! Make life rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons! Do you know who I am? I'm the man who's gonna burn your house down! With the lemons! I'm gonna get my engineers to invent a combustible lemon that burns your house down!
  • Justine çok zordu dün ilk denememde öldüm, ek paketide öyle bir yapmışlarki ne save alabiliyorsun ne de öldüğünde tekrardan geriden başlayabiliyorsun öldüğün zaman oyundan atıyor gerçekten 1 şans hakkı tanımışlar e haliyle o modda oynayınca insanın eli ayağı birbirine karışıyor sırf ölmeyeyim diye ne terler döküp karılar gibi ses çıkardığımı hatırlıyorum. Tabii bu video'da izlediğinizde değil ikinci denemede daha fenaydı

Aklınızda çok korkunç bir mod varsa önerilerinizi kabul edebilirim bende bu gün erken başlamayı düşünüyorum önce ne yapacağımı planlayayim de dün Penumbra'ya başladık portal oyunu gibi bilmeceli yerleri geçmem gerekiyordu e haliyle hiç aksiyon olmayınca yayını erken sonlandırdık.

Bu arada Amnesia yeni oyununun çıktığını duymak beni sevindirdi dün gerçekten içime doğmuş demekki çok istemiştim haberi çıktı vallahi Çıktığı an artık ilk nereye düşerse hemen indireceğim hatta imkanı varsa bu oyunun orjinal cd'sini alacağım steam'den indirmek olmuyor koleksiyonluk oyun çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Justine çok zordu dün ilk denememde öldüm, ek paketide öyle bir yapmışlarki ne save alabiliyorsun ne de öldüğünde tekrardan geriden başlayabiliyorsun öldüğün zaman oyundan atıyor gerçekten 1 şans hakkı tanımışlar e haliyle o modda oynayınca insanın eli ayağı birbirine karışıyor sırf ölmeyeyim diye ne terler döküp karılar gibi ses çıkardığımı hatırlıyorum. Tabii bu video'da izlediğinizde değil ikinci denemede daha fenaydı

Aklınızda çok korkunç bir mod varsa önerilerinizi kabul edebilirim bende bu gün erken başlamayı düşünüyorum önce ne yapacağımı planlayayim de dün Penumbra'ya başladık portal oyunu gibi bilmeceli yerleri geçmem gerekiyordu e haliyle hiç aksiyon olmayınca yayını erken sonlandırdık.

Bu arada Amnesia yeni oyununun çıktığını duymak beni sevindirdi dün gerçekten içime doğmuş demekki çok istemiştim haberi çıktı vallahi Çıktığı an artık ilk nereye düşerse hemen indireceğim hatta imkanı varsa bu oyunun orjinal cd'sini alacağım steam'den indirmek olmuyor koleksiyonluk oyun çünkü

House of Creep 3 oynadın mı hocam ? Biraz kısa ama olsun eğlenceli olur. Birde Emma's Story vardı galiba öyle bir şeydi.
    Bende çok sevindim yeni oyuna, çıktığı gibi alacağım.

• Yayın var mı yakında?
  • Akşam yapacağız konunun ilk mesajında yayın saatini vereceğim, yayından önce 10-20 dakikalık test yayını oluyor. Belki erken başlayabilirim 23:00 gibi düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Amedra

Akşam yapacağız konunun ilk mesajında yayın saatini vereceğim, yayından önce 10-20 dakikalık test yayını oluyor. Belki erken başlayabilirim 23:00 gibi düşünüyorum.

Hocam erken başlayın cidden bizim için çok güzel olur çünkü yarın dershanesi var geceye kalamayanlar var bizi bu eğlenceden mahrum bırakma ..
  • Justine pek uzun değil aslında. O yüzden save özelliği yok diye düşünüyorum. İlk adamı kurtarabilmiştim ben ondan sonra 2. adamda ne yaptım ne ettim geçemedim oraya sıkıştım kaldım. Notlarda da tuhaf şeyler yazıyor. White night modunu oynadınız mı hocam? Tanshaydar yapmış, amnesia ve justine'e türkçe yamalarını yapan kişi. Frictional games tarafından en iyi mod seçildi. Oyun amnesia'ya ortam bakımından benzemiyor. Akıl hastanesinde geçiyor oyun.
    When life gives you lemons, don't make lemonade. Make life take the lemons back! Get mad! I don't want your damn lemons, what the hell am I supposed to do with these? Demand to see life's manager! Make life rue the day it thought it could give Cave Johnson lemons! Do you know who I am? I'm the man who's gonna burn your house down! With the lemons! I'm gonna get my engineers to invent a combustible lemon that burns your house down!
  • Justine ile normal oyunu bitirdim ama ikisininde sonu beni tatmin etmedi. Justine de merdivenden ust kata cikiyosun bitiyo digerinde ise iki farkli son var direkleri dusursen bide portala kafayi atarsan 2 son oluyo ama ikiside sacma. Şöyle Portal 2 deki gibi bir son yapsalardida vay be ne oyundu deseydim. Bu arada oyundaki bulmacalarin bazilari feci saçma ya. Biyerde koprunun demiri paslanmis koparmak gerek koprunun ustunde zipliyorum kopmuyo ufacik bi tas atiyorum kopuyo. Biryerde duvarda boru delikleri var birulari oturtamiyorum. Sonra borunun birini havaya atiyorum sinirden, asagi duserken cuk diye oturuyo yerine. Sonra bombayi patlatmak icin uzerinde zipliyosun tasla ustune vuruyosun patlamiyo. Tasi uzerine hafifce birakinca patliyo. Sonra adamin biri beni kurtar diyo en sonunda da kafami kes diyo. Sonra zombi beni kovaliyo masaya cikiyorum birakip gidiyo beni. Sonra zombinin ustune sandalye firlatiyorum arkasina donup bakmiyo bile. Sonra...
    INTEL i7 2600K 3.40 GHz || ASUS P8P67-M B3 Revizyon || G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu || PALIT GTX 570 SONIC Platinum || AeroCool Strike-X 730W Plus Mesh Izgara Panelli Mid-Tower Kasa || LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA || SEAGATE 1.5 TB HDD SATA III || WESTERN DIGITAL 500 GB SATA III

|| ASUS MS238H 23''|| ||A4 TECH SET KX-2810 GAMER Kablolu Klavye + Mouse USB+PS/2 || ||LOGITECH Z506 75W 5+1 ||
  • Bu oynadığın modmu neydi trollalalalalal ?

Yayın devam ediyor, bu arada yayını izlememişler için alternatif video, yeni videolar gelecek..

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.