Arkadaşlar asansörün oradaki makine dairesine giremiyorum.Anahtar istiyor fakat bütün odaları kenar köşe aramama rağmen öyle bir anahtar bulamadım. Bu makine dairesine nasıl girebilirim.?
yanlış hatırlamıyorsam anahtar guest room (misafir odasında), bir resmin arkasındaydı..
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
quote:
Orijinalden alıntı: FRAPS
Arkadaşlar asansörün oradaki makine dairesine giremiyorum.Anahtar istiyor fakat bütün odaları kenar köşe aramama rağmen öyle bir anahtar bulamadım. Bu makine dairesine nasıl girebilirim.?
yanlış hatırlamıyorsam anahtar guest room (misafir odasında), bir resmin arkasındaydı..
Teşekkürler nihayet makine dairesine girebildim 98 yılından beri aktif olarak oyun oynuyorum ve bulmacaları bulmanın bu kadar zor olduğu oyun görmedim.Dikkat ederseniz bulmacayı çözmek değil , bulmak dedim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
quote:
Teşekkürler nihayet makine dairesine girebildim 98 yılından beri aktif olarak oyun oynuyorum ve bulmacaları bulmanın bu kadar zor olduğu oyun görmedim.Dikkat ederseniz bulmacayı çözmek değil , bulmak dedim
Dostum sen Portal diye bi oyun duymadın sanırım :) Amnesia bulmacaları son derece kolay , resmin arkasındaki anahtarı saymazsak.Çünkü o sadece saklanmış.
Portalı oynayıp kısa sürede bitirmiştim , o bana daha kolay gelmişti.
Ben de makine odasının oradayım oyunun % kaçındayım?
quote:
Portalı oynayıp kısa sürede bitirmiştim , o bana daha kolay gelmişti.
Sadece oyun içi bilmecelerden bahsediyorsak , yanılıyorsun.Ama korkuda işin içinde olduğu için zor gelmiş olabilr.
Ama orda bi kazan görünce onun nasıl yancagını çözmek o kadarda zor değil aslında , yada crank çalışmasın diye sıkıştırılmış bi çubuğu çıkartmak :)
Ek olarak şu kısımda yardım gerekli;
arkadaşlar, makine odasında çarkları yerleştirdim. ve şimdi napmam lazım asansör daha çalışmıyor?
bu oyun biraz fazla korkunç oynayamıyorum korkudan.
oyunu kredi kartı olmadan ucuza orjinal almayı düşünenler varsa link
quote:
Orijinalden alıntı: Ayşenu|R+|
arkadaşlar, makine odasında çarkları yerleştirdim. ve şimdi napmam lazım asansör daha çalışmıyor?
asansör için
1 - çarkları takacaksın 2 - kömür koyacaksın ve ateşleyeceksin 3 - basınç kollarını doğru şekilde sıralayacaksın (alt üst sayılar 8 etmeli toplamda galiba) 4 - 3 tane rod bulup o kare üçgen yere yerleştireceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
quote:
asansör için
1 - çarkları takacaksın 2 - kömür koyacaksın ve ateşleyeceksin 3 - basınç kollarını doğru şekilde sıralayacaksın (alt üst sayılar 8 etmeli toplamda galiba) 4 - 3 tane rod bulup o kare üçgen yere yerleştireceksin.
asansör için
Kömürler, çarkları taktığın yerin hemen yanındaki odada, büyük parçalar halinde yerde bulunuyor. Rod'ların yerlerini şimdi hatırlamıyorum ama asansör kontrol kısmında değil de diğer odalarda olmalıydı sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: foxhound
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer Roses
quote:
asansör için
Kömürler, çarkları taktığın yerin hemen yanındaki odada, büyük parçalar halinde yerde bulunuyor. Rod'ların yerlerini şimdi hatırlamıyorum ama asansör kontrol kısmında değil de diğer odalarda olmalıydı sanırım...
Çok teşekkür ediyorum.
grafıklerı ıyı bence cok güzel ve yaratıcı bır oyun
4 kimyasalı topladım ama birleştiremiyorum bu kimya kabıyla
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
Laboratuvara tekrar dönün girişte hemen odanın sağında bir tezgah var orada tüpler var onların içine koyuyorsunuz sonra tek tek boruları çevirip ateş yakıyorsunuz ve kaba koyuyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Th3InferNal
quote:
Orijinalden alıntı: Tayff
Laboratuvara tekrar dönün girişte hemen odanın sağında bir tezgah var orada tüpler var onların içine koyuyorsunuz sonra tek tek boruları çevirip ateş yakıyorsunuz ve kaba koyuyorsunuz.
Teşekkürler
Oyunu biraz önce bitirdim.Harika oyun olmuş.Oyunda 4 farklı son var.