Şimdi Ara

Amnesia: Dark Descent (2010) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
0
Favori
30.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • something wrong diyo ya bütün ayarlarda denedim olmuyor

önümüzdeki oyunlara bakıcaz (mirror's edge)
  • Amnesia - The Dark Descent ;çok değişik 1 oyun insanı paranoya sürekleyen cinsten,oyundan çıkıyorum sonra odaya 1 göz gezdiriyorum gerçekden zindan'dan çıktımmı diye... oyun yapımcılarını tebrik etmek gerek sagolsunlar kibritleri bize tek tek saydırıyorlar.Korkutmak için illa yaratığın üstünüze gelmesine gerek orda durup sizi izlemesi (Ne Oluo NaN) demenisi saglıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Amnesia - The Dark Descent ;çok değişik 1 oyun insanı paranoya sürekleyen cinsten,oyundan çıkıyorum sonra odaya 1 göz gezdiriyorum gerçekden zindan'dan çıktımmı diye... oyun yapımcılarını tebrik etmek gerek sagolsunlar kibritleri bize tek tek saydırıyorlar.Korkutmak için illa yaratığın üstünüze gelmesine gerek orda durup sizi izlemesi (Ne Oluo NaN) demenisi saglıyor.

Bana hiç o kadar ağır olmadı ama sende cidden bi paranoyaklık varmış

Parantez koyman saçma.Cümlenin dışı paranteze devam olamaz

• ben oil hilesi yapmama rağmen tırsıyorum. hakikaten o zindanlara sokuyor adamı oyun

tabi herkeste aynı etkiyi göstermesi beklenemez.
  • oyundan korkmadığını söyleyen arkadaşlar oyunu gündüz mü oynadınız gecemi gündüz çevrenizde insanlar varken ve ses hoparlörlerden geldiği zaman gerilim dozu baya düşüyor oyunu gece etrafta kimse yokken ve kulaklık takılı olarak oynayın ve kalp atışlarınızda ki artışı hissedin
  • Bugün hava kararırken oynadım oyunu. Evde kimse yoktu. Korkudan ışıkları yakarak oynamak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 10 Ekim 2010; 22:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

oyundan korkmadığını söyleyen arkadaşlar oyunu gündüz mü oynadınız gecemi gündüz çevrenizde insanlar varken ve ses hoparlörlerden geldiği zaman gerilim dozu baya düşüyor oyunu gece etrafta kimse yokken ve kulaklık takılı olarak oynayın ve kalp atışlarınızda ki artışı hissedin

kulaklı oynuyorum , ama itiraf ediyorum korktuugum tek yr birden bire önüme çıkarsa , yada birdn kapıya vurması gibi , ani olnca
  • işkence odasından küre parçaları topla diyorda hiçbişey bulamadım, elimde zamk ve et var sadece .
  • Bende meraktan yüklüyorum bakalım, övüldüğü kadar varmıymış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bende meraktan yüklüyorum bakalım, övüldüğü kadar varmıymış :)

alttan kokular geldi mi anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Bende meraktan yüklüyorum bakalım, övüldüğü kadar varmıymış :)

alttan kokular geldi mi anlarsın

• Yorumlara ve incelemelere bakarak oyunu yükledim ve oynadım yarım saat kadar. İşte tam benim istediğim gibi bir oyun. Bir Call of Cthulhu bir de Amnesia. Yeryüzünün en gerilim 2 oyunu. Atmosfer, sesler vs. harika. Tek kötü yanı uzun süre tek başına oynayamıyorsunuz karanlıkta :-) Oyunu yükleyip oynamama vesile olan herkese teşekkür ederim.
  • Ben de başladım bakalım dün gece, sulu bölüme gelince artık kalbim daha fazla kaldırmadı kapattım oyunu...

Call Of Cthulhu'dan sonra oynadığım en sağlam satmosferli oyun diyebilirim...
  • Mümkün olduğunca çözümlere vs. bakmayın derim. Oyunda öyle Myst serileri gibi insan olduğundan utandıracak zorlukta bulmacalar yok. Sadece bakın ve size mantıklı gelen şeyi yapın çoğu kez o yol doğru oluyor ve aldığınız zevki katlıyor.

Hikayeyi de sakın kaçırmayın derim sonra yakalaması çok zor oluyor. Özellikle de yükleme ekranlarındaki sözler o anki hikayeye aykırı gelince insan biraz afallıyor ama biraz ilerledikten sonra o sözler de anlam kazanıyor. Üzerinden biraz zaman geçsin tekrar oynamayı düşünüyorum. Ya da belki daha sadistçe bir şekilde bir arkadaşıma oynatır izlerim onu.
  • Oyunu acmaya calısınca GAME CRASHED!READ THIS dıye bır uyarı cıkıyor ve oyun acılmıyor.Ne yapmamı onerırsınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

arkadaşlar 64 bit te çalıştırabilen varmı torrentle indirdim 968mb fakat uyumlu değil dedi 64bit için

windows 7 64bit ultimate işletim sisteminde sorunsuz çalıştı...

Ben de Windows 7 64 Bit de oynuyorum. Daha doğrusu oynayamıyorum
  • win7 64bit te sorunsuz oynanıyor patch yapmadığım halde.
  • Oyun sonunda bitti... Hayatımda, oynarken beni bu kadar geren ve bazen de korkutan hiçbir oyun olmamıştı... Oyun bittiğinde hala 9 gazyağı, 7 afyon tentürü ve 71 kibritim vardı. "İleride bir yerde ihtiyacım olur" düşüncesiyle idareli kullanmanın sonucu oldu bu durum. Biraz da kibritlerden çok fenere ağırlık vererek oynamamdan...

Hikaye kurgusuyla H.P.Lovecraft hikayelerini aratmadı. Sanki o hikayelerden birinin içindeymişim gibiydi. Oyunun sonunda alınan oto.save tam yerinde olduğu için, oyun bittikten sonra tekrar devam edip diğer sonları da görebilmek gerçekten iyi düşünülmüş. En sevdiğim survival horror serisi olan Silent Hill, Amnesia'yı oynadıktan sonra gözümde Super Mario gibi oldu diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Oyun sonunda bitti... Hayatımda, oynarken beni bu kadar geren ve bazen de korkutan hiçbir oyun olmamıştı... Oyun bittiğinde hala 9 gazyağı, 7 afyon tentürü ve 71 kibritim vardı. "İleride bir yerde ihtiyacım olur" düşüncesiyle idareli kullanmanın sonucu oldu bu durum. Biraz da kibritlerden çok fenere ağırlık vererek oynamamdan...

Hikaye kurgusuyla H.P.Lovecraft hikayelerini aratmadı. Sanki o hikayelerden birinin içindeymişim gibiydi. Oyunun sonunda alınan oto.save tam yerinde olduğu için, oyun bittikten sonra tekrar devam edip diğer sonları da görebilmek gerçekten iyi düşünülmüş. En sevdiğim survival horror serisi olan Silent Hill, Amnesia'yı oynadıktan sonra gözümde Super Mario gibi oldu diyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak08

quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

arkadaşlar 64 bit te çalıştırabilen varmı torrentle indirdim 968mb fakat uyumlu değil dedi 64bit için

windows 7 64bit ultimate işletim sisteminde sorunsuz çalıştı...

Ben de Windows 7 64 Bit de oynuyorum. Daha doğrusu oynayamıyorum

yanlız olmadığıma sevindim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.