Şimdi Ara

Amnesia: A Machine for Pigs Türkçe yama [HENÜZ BİTMEDİ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun çıktığı ilk gün Türkçe yamayı yayınladım arkadaşlar.Tamamen kendi yapımım olan yamada, ipuçları, günlükler ve notlar dışında herşey türkçe!
    İşte yamanın + ve - yönleri

+Başlatma arayüzü, ayarlar, eşyalar, envanter vs. herşey türkçe.
    -İpuçları, notlar, günlükler ingilizce.

Sonraki sürümde neler gelecek?:
    +İpuçları, Günlükler, Hatırlatmalar ve oyun içi diyaloglar yani herşey Türkçe olacak!

Başlatma arayüzüden bir kare:
     Amnesia: A Machine for Pigs Türkçe yama [HENÜZ BİTMEDİ]

EDIT: Yamadan vazgeçildi başka birisi de yapıyormuş.Onunkini kullanır herkes.İpuçları tamam da günlükler ve diyaloglar hazır değil.İstiyorsanız linkini koyabilirim yama devam etmeyecek ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croopor -- 11 Eylül 2013; 20:15:20 >

• Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten oyunun en çok çeviri gerektiren yerleri notlar,günlükler v.s değil midir?%90 Türkçe olduğuna emin misiniz?Tabi ki başarılar dilerim fakat %90 değil gibi geldi bana.
  • elinize sağlık ama asıl önemli olan ipuçları zaten... diğer ksımları az çok anlaşılır
  • şimdilik idare etsede bu herşeyi full olan bir yama çıkarmayı planlarsan bekleriz hocam yamayı.
  • Arkadaşlar yama böyle kalmayacak birkaç gün içerisinde notları ipuçlarını da ekleyeceğim merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heves kırmak gibi olmasın ama şuan %90 olan tamamlanmış kısım değil de tamamlanmamış olan kısım gibi duruyor. Umarım yakın zamanda tersine çevirebilirsin, kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %90 görünce oyunun kopyasını aylar önce nerde buldu çevirmeye başladı diye düşünüyorken Günlük ve Notlar çevirisi yapacaksan ne mutlu ki ilk oyunun çevirisi Transhaydar isimli arkadaşa ait yine Tansel'den bekliyordum açıkçası...

İyi çalışmalar dileyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

%90 görünce oyunun kopyasını aylar önce nerde buldu çevirmeye başladı diye düşünüyorken Günlük ve Notlar çevirisi yapacaksan ne mutlu ki ilk oyunun çevirisi Transhaydar isimli arkadaşa ait yine Tansel'den bekliyordum açıkçası...

İyi çalışmalar dileyelim...

zaten o yapıcak. çalısmalara basladı en kısa surede en kucuk detaya kadar ( yani %100 turkce yama) cevirip yayınlamaya calısacagını yazmıs. bende oynasammı karar veremedim. hıkayesını anlamadan pek zevkı cıkmaz herhalde ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseudra

Zaten oyunun en çok çeviri gerektiren yerleri notlar,günlükler v.s değil midir?%90 Türkçe olduğuna emin misiniz?Tabi ki başarılar dilerim fakat %90 değil gibi geldi bana.

+1 en kısa zamanda %100 türkçe yapabilirsen çok iyi olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.