Şimdi Ara

Amino Asit Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca yaşım 18 7 aydır düzenli fitness yapıyorum.Amino asit almaya karar verdim fakat hangi ürünü alacağıma karar veremedim yardım edermisiniz ?

BATTLEFIELD 3

i7-2700k stock + Msi Z68 Gd(80) + Aerocol Xpredator + Corsair G800 Watt + 120GB Force 3 + Gskıll 1600 cl9 1.5 + Corsair H80 + Pioneer dvd-22x + 1TB Sata3 32-7200 HDD
  • Xpro Nutritionun Amino 6000 diye bir amino asiti var içindeki değerler çok iyi ve ben ekisini uzun zamandır görüyorum kesinlikle öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: meganers

Bu amino tam olarak ne işe yarıyor?

vücuda giren proteinleri tutar, proteinlerin yapıtaşı aa'lardır dolayısı ile protein üretirler.

universal beef amino öneririm.400e yakın tablet var uzun süre götürür.
    yine aynı şekilde universal animal pak.az ama çok çok yararını görürsün.
    gaspari aminomax 8000 var buda iyi ama dudağını kurutabilir.
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • aminomax8000 şu an 75 tl
    350 tablet
    hepsi,burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Kullananlar etkilerinide gördüklerini ve neler oldugunu yazarsa kafamızda bir fikir oluşur

Belki şöyle bi değerlendirme olabilirdi.
    aynı vucut yapısına sahip kişi aynı program ile devam ederken,1 i ek besin alıp diğeri normal yoldan beslenseydi ve belli süreler sonra farkı sorsaydık o zaman çok net cevaplar alırdık.
    Bence olay,beslenmeden çok düzenli antreman,gıda ve uyku ile alakalı,yani hepsi bir bütün.
    sadece amino veya protein kullanıp bir faydası oldu veya olmadı demek bence zor.
    Ben protein ve amino kullanıyorum,yanında düzenli antreman,beslenme ve uykuya dikkat etmeye çalışıyorum,sonucunda gelişiyormuyum,evet.
    kullanmasaydım ne olurdu,onuda bilmiyorum işte : )
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Kullananlar etkilerinide gördüklerini ve neler oldugunu yazarsa kafamızda bir fikir oluşur

Belki şöyle bi değerlendirme olabilirdi.
    aynı vucut yapısına sahip kişi aynı program ile devam ederken,1 i ek besin alıp diğeri normal yoldan beslenseydi ve belli süreler sonra farkı sorsaydık o zaman çok net cevaplar alırdık.
    Bence olay,beslenmeden çok düzenli antreman,gıda ve uyku ile alakalı,yani hepsi bir bütün.
    sadece amino veya protein kullanıp bir faydası oldu veya olmadı demek bence zor.
    Ben protein ve amino kullanıyorum,yanında düzenli antreman,beslenme ve uykuya dikkat etmeye çalışıyorum,sonucunda gelişiyormuyum,evet.
    kullanmasaydım ne olurdu,onuda bilmiyorum işte : )

Kullanmayı bırak 2 ay gelişimini gözetle bizle paylaş bakalım farkediyor mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.