Şimdi Ara

AMFİBİ PLEXİ HTPC PROJECT -- Bitti-- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
15.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rendezvous

Kasa bu haliyle bile oldukça başarılı.Sizi tebrik ederim.Yanınıza gelmek bir türlü nasip olmadı.Kasa kapağı kesimi için bir boş vakit bulsam gelmeyi düşünüyorum ama kısmet.

Bazı parçalar insanın elini kolunu bağlıyor malesef. Bu şekli ile de güzel ama yüksek görünüyor işte biraz..
    Ne zaman istersen beklerim tabiiki.

• bitti demişsin nerde resim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

bitti demişsin nerde resim?

Resimler 2. sayfada, atlamışsın sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

bitti demişsin nerde resim?

Resimler 2. sayfada, atlamışsın sanırım.

Alıntıları Göster
    Seni yıllardır tanırım abi.

Birçok eserine şahit olmuş , yorum yapmışımdır.

Bunada yapamadan geçemedim.Gerçekten çok güzel, şık ve gücü yerinde bir pc yapmışsın.Keşke Mini ITX yerine

bu yola başkoysaydık

• quote:

Orijinalden alıntı: alitopal

Seni yıllardır tanırım abi.

Birçok eserine şahit olmuş , yorum yapmışımdır.

Bunada yapamadan geçemedim.Gerçekten çok güzel, şık ve gücü yerinde bir pc yapmışsın.Keşke Mini ITX yerine

bu yola başkoysaydık

Alıntıları Göster
    arkadaş link attı bir bakayım dedim de o odaya kurduğun haline bittim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

arkadaş link attı bir bakayım dedim de o odaya kurduğun haline bittim

Alıntıları Göster
    @ alitopal, evet kardeşim, tamamen aynı fikirdeyim.
    Bu kasayı biraz aceleye getirerek yaptım, biraz baştan savma gibi oldu. Çok yakında asıl şeklini bulacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cthax

Hocam Önden ışıklı bir resimde ekleseydin çubukları güzel güzel görürdük bekliyoruz

Elbette sevgili kardeşim, kasa bitti demedim ki? Yani bitti de, resimlerin tamamını koymadım henüz.. Geliyor.. Yakında..

Alıntıları Göster
    @AMFİBİ eline sağlık.kasanı çokı bğendim.bende bçyle birşey tasarlamıştım ama bu malzemelerle değil :) acaba bu malzemeleri nasıl temin edebileceğimi söyler misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

@AMFİBİ eline sağlık.kasanı çokı bğendim.bende bçyle birşey tasarlamıştım ama bu malzemelerle değil :) acaba bu malzemeleri nasıl temin edebileceğimi söyler misin?

Alıntıları Göster
    Güzel çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

Güzel çalışma

Alıntıları Göster
    Ço güzel çalışma olmuş mustafa abi. En kısa zamanda sizinle iletişime geçmeyi düşünüyorum. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

Ço güzel çalışma olmuş mustafa abi. En kısa zamanda sizinle iletişime geçmeyi düşünüyorum. Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinaps1s

Ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş

Alıntıları Göster
    Harika bi çalışma bravo özendim valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT

Harika bi çalışma bravo özendim valla :D

Alıntıları Göster
    Güzel olmuş
  • abi bu modun da şahane olmuş artık ne diyeceğimi bilemiyorum yani süpersin tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lernatius

abi bu modun da şahane olmuş artık ne diyeceğimi bilemiyorum yani süpersin tebrikler..
    Amfibi üstad tebrik ederim :) Yalnız bu power tuşundan bende arıyorum nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

Amfibi üstad tebrik ederim :) Yalnız bu power tuşundan bende arıyorum nereden aldınız acaba?

Teşekkür ederim.
    Power tuşunu birkaç parça ile beraber yurt dışından getirtmiştim.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.
    Power tuşunu birkaç parça ile beraber yurt dışından getirtmiştim.

Alıntıları Göster
    Kötü oldu bu ya sanırım Türkiyede bulamayız bunlardan :) Çok hoşuma gitti bu kasa ve buton :)

• quote:

Kötü oldu bu ya sanırım Türkiyede bulamayız bunlardan :) Çok hoşuma gitti bu kasa ve buton :)

Alıntıları Göster
    çok güzel çalışmalarınızdan herhangi birini satılığa çıkarsa mutlaka haberim olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue.bey

çok güzel çalışmalarınızdan herhangi birini satılığa çıkarsa mutlaka haberim olmalı

Alıntıları Göster
    @AMFİBİ
    üstadım. bizim yaptığımız şeylere mod deniliyorsa seninki mod değil,eğer senin yaptıklarına mod deniliyorsa bizimkiler mod değil.
    ben sana alanında profesyonel olmuşsun diyorum ama boşuna demiyorum.
    bu çalışmanda birşeye daha dikkat ettim, sadece emek değil bilgili olmakta önemli.neyin nerede kullanılacağını bilirsen böyle bir iş, bilemezsen benimki gibi bir iş ortaya çıkar.
    önceden laptobum vardı.dükkanındaki çalışmaları görünce gittim kendime masaüstü pc aldım.
    senin bu çalışmanı gördükten sonra 2. masaüstümü almaya karar verdim

üstad yeni bir çalışma var mı feyz alacağımız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 12 Kasım 2011; 22:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

@AMFİBİ
    üstadım. bizim yaptığımız şeylere mod deniliyorsa seninki mod değil,eğer senin yaptıklarına mod deniliyorsa bizimkiler mod değil.
    ben sana alanında profesyonel olmuşsun diyorum ama boşuna demiyorum.
    bu çalışmanda birşeye daha dikkat ettim, sadece emek değil bilgili olmakta önemli.neyin nerede kullanılacağını bilirsen böyle bir iş, bilemezsen benimki gibi bir iş ortaya çıkar.
    önceden laptobum vardı.dükkanındaki çalışmaları görünce gittim kendime masaüstü pc aldım.
    senin bu çalışmanı gördükten sonra 2. masaüstümü almaya karar verdim

üstad yeni bir çalışma var mı feyz alacağımız?

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu konuda yaptığım model geçiş modeli idi. Bundan sonrakinin yanında epeyce sönük kaldı. Aradaki farkı resimde de görebilirsiniz zaten.

Konuya buradan bakabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_46842351/mpage_1/key_Siyahin%2Cbuyusu/tm.htm

AMFİBİ PLEXİ HTPC PROJECT  --  Bitti--

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu konuda yaptığım model geçiş modeli idi. Bundan sonrakinin yanında epeyce sönük kaldı. Aradaki farkı resimde de görebilirsiniz zaten.

Konuya buradan bakabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_46842351/mpage_1/key_Siyahin%2Cbuyusu/tm.htm

AMFİBİ PLEXİ HTPC PROJECT  --  Bitti--

Alıntıları Göster
    eline sağlık güzel olmuş,güle güle kullan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.