Şimdi Ara

AMFİBİ PLEXİ HTPC PROJECT -- Bitti-- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
15.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • üstadım eve gelen misafirleriniz yaptığınız modlar hakkında "bunu nerden aldın?" diye soruyorlar mı?
    bu tasarımlar sana mı ait? özellikle son resimdeki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

üstadım eve gelen misafirleriniz yaptığınız modlar hakkında "bunu nerden aldın?" diye soruyorlar mı?
    bu tasarımlar sana mı ait? özellikle son resimdeki?

İşin zevki orada zaten..

Evime ilk defa gelen biri ile genelde şöyle bir diyalog geçer:

Misafir: Ooo, tv çok güzelmiş, iyi günlerde kullan.. Peki, şu alttaki nedir?

Ben: Teşekkür ederim, sağol. Ehem, o alttaki bilgisayar...

Misafir: Nasıl yani, bilgisayar o kadar küçük olur mu, ne yapılabiliyor bununla?

Ben: Neden olmasın, ben yaptım oldu. Normal bir pc ile ne yapılabiliyorsa, ben de bununla onu yapıyorum..

Misafir: Nasıl yani, bunu sen mi yaptın?

Ben: Tabiiki ben yaptım. Hatta yapım aşamasını DH forumda kare kare paylaştım. İstersen netten bakalım. (Sonrasında foruma girilir, yaptığım diğer işler itina ile gösterilir)

Misafir: Vay bee.. Avrupada olsa var ya....

Ben: Orda da olduk merak etme. Hatta ödül bile aldık..

Tarzında konuşmalar uzar gider.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 14 Kasım 2011; 10:27:25 >

• üstad böyle şeyler yapmak nerden aklına geliyor. işçilikte güzel olunca insan baktıkça keyif alıyor.
    bizde senin paylaşımlarınla gaza geliyoruz ama sonuç pekte iç açıcı değil

ödüllü mod sanırım @GinoTheCop ile yapılmıştı.tabiki oda mükemmel bir moddu.

quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Misafir: Ooo, tv çok güzelmiş, iyi günlerde kullan.. Peki, şu alttaki nedir?

Ben: Teşekkür ederim, sağol. Ehem, o alttaki bilgisayar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 14 Kasım 2011; 11:42:03 >

• AMFİBİ HOCAM;
    Bir konuda yardımına ihtiyacım var, yanıtlarsanız sevinirim;
    kesim yaptıktan sonra kenarlardaki beyazlaşmayı nasıl gideriyorsunuz acaba? İnce zımpara yaptım ancak yinede beyazlık kaldı. Yardımcı olusanız sevinirim saygılar....
  • Çok yaratıcı ve hoş bir tasarım .
  • gerçekten güzel, tebrikler
  • @ mbo69221088, tek zımpara ile olmaz elbette. Sırası ile 100 - 150 - 220 - 500 numaralı zımparaları kullanıyorum. Her işte olduğu gibi, yapılan işin güzel olabilmesi için en önemli etken : SABIR..
  • çok güzel eline sağlık
  • eline sağlık harika olmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.