Şimdi Ara

AMFİ seçimi hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda 4 adet Mid Powerbass S-60C SERİSİ 6,5 inç 16cm 210 watts ve 4 adet tweeterı var component sistem olarak kapı içlerinde yerlerine takılı
    aracım golf 6 rns 315 multimedya var fabrika çıkışı.
    orjinal hoparlörler güzel ancak 2.el aldığım araçta hoparlörler bozuktu oyüzden powerbass taktırdım ancak bass tam olarak tatmin etmiyor. Rns 315 tam olarak yetmiyor olabilir mi bir amfi taksam
    daha iyi bir performans alabilir miyim ?
    Amfi bu sisteme ne önerirsiniz subwoofer almayı düşünmüyorum araç zaten küçük olduğu için yer yok.
    Demek istediğim amfi ile bu hoparlörlerden daha iyi bir ses alabilir miyim ?

• Anfi olmadan bir geliştirme yapılacaksa coaxlar iş görürdü sizin aracınızdaki componentler için mutlaka amfi lazım.

m.n11.com
    Q Line - Qs-80.4 (4 Kanal Amplifikatör) - n11.com
    https://m.n11.com/q-line-qs-804-4-kanal-amplifikator-P374072795

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç kanallı kaç Watt olmalı hocam bu değerler mi uygun olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan254 -- 26 Ekim 2019; 17:18:43 >
  • berkan254 B kullanıcısına yanıt
    Hoparlörleriniz 70 rms güce sahip. Burda önemli olan watt değil rms değerlerine bakmak 4x70 bi amfi her kanalda 70rms güç üreten yani sizdeki ürünleri besler.

• quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

Hoparlörleriniz 70 rms güce sahip. Burda önemli olan watt değil rms değerlerine bakmak 4x70 bi amfi her kanalda 70rms güç üreten yani sizdeki ürünleri besler.
    şuan ki sesten daha iyi ses alır mıyım hocam? hissedilir bir fark olur mu ?
  • 2 takım powerbass s 60c ve bir tane sub bağlamak istesem kaç kanallı kaçlık amfi almam gerekir

• berkan254 B kullanıcısına yanıt
    Önerdiğim amfi 4 hop 1 bass besler sorun olmaz. Teyp ile amfi arasında dağlar kadar fark var sistemi kurunca yazarsın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

Önerdiğim amfi 4 hop 1 bass besler sorun olmaz. Teyp ile amfi arasında dağlar kadar fark var sistemi kurunca yazarsın :)
    Hocam benim şimdi 4 tane powerbass s60c var ya compenant ben slim sub almak istiyorum ve düşündüğüm PB s12t düşündüm ve amfi konusunda da senin önerdiğin amfi kaliteli mi(bilmediğimden soruyorum)
    veya senin önereceğin bir slim sub var mı dediğim gibi cam falan titretsin istemiyorum bass sesi beni tatmin etmesi yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.