Şimdi Ara

Amfi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    10 gündür araştırıyorum ancak tatmin edici bir yanıt bulamadım.Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar.

Accent era marka aracımda Pioneer DEH - 4050+ pioneer 1000 watt subwoofer + 2adet pioneer 6992 iki tane de ön kapılarda hyundai'inin orjinal kolonları olan bir sistem var
    bu sistem için 300 tl civarında bir amfi arıyorum.Kişisel görüşüm markalı (pioneer,jbl) gibi bir amfi almanın doğru olacağı yönünde sizce markalı olması daha iyi olur mu ?

Bu fiyat civarında bana önerebileceğiniz bir amfi var mıdır?
    Amfiyi bağlatırken bir kablo masrafı varmış sanırım bu konuda bilgisi olan var mıdır? Bu işlem için önerebileceğiniz yer varmıdır? (istanbul - avrupa)
    Ön kapılar için markalı bir kolon almamı tavsiye eder misiniz? Sesi çok etkiler mi ?
    Son olarak böyle bir sistem sizce kaliteli ses verir mi ? Crossover vs gibi işlemlerin mutlaka yapılması gerekir mi?

Kusura bakmayın sorular biraz fazla oldu ancak kişinin hiç bilmediği bir alanda seçim yapması gerçekten zormuş

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

baris

• Zaten arkadan müzik dinlemek her zaman hatadir. Müzik önden sahneleme yaratilarak dinleriz. Mesala siz konsere gitseniz arkanizi sanatçiya dönüp mü dinliceksiniz? Hayir böle düşünün.

Sadece yapmanız gereken öne olmasi gerektiği gibi kaliteli bir component takıp. Arkalari iptal etsenizde olur.

Sub olarak eğer almadiysaniz Hertz Es300 önerebilirim.

Ampli olarak size ikinci el markali tabiki markasiz bir şey alirsaniz hem aracınıza hemde kulaklariniza yazık olur. Ampli olarak Jbl 75.4 olabilir.(piyasada ganimet gibi)
  • jbl 75.4 işinizi görür. crossover mid takımlarında bulunur. Kablolama için ise hazır kablo kitleri satılıyor bir paket içinde sigorta, +12 kavlosu şase kablosu, rca kablosu hepsi mevcut, mümkünse bilindik marka seçiniz, 50 lira civarında onlardan alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar önerisi
    3 ay önce açıldı
    Kulaklık amfisi önerisi
    17 yıl önce açıldı
    Tv için amfi önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.