Şimdi Ara

Amfi alıcam ne önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
28.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amfi alıcam elimde max. 500 ytl olmadı 600 ytl nakit var bana ne önerirsiniz
    ve bunu nerden alabilirim?
    birde kullanan arkadaşlar yorumlarını aktarırlarsa çok memnun olurum..
    Teşekkürler

• Ev sineması için mi alacaksın ( yani A/V Receiver) yoksa sadece müzik içinmi kullanacaksın( stereo anfi)?
  • ev sineamsı için en iyi sesi hangi amfi verir ? son str-de697 kullandım hiç memnun kalmadıç
    tam sinema sesi istiyorum.
  • Yamaha RX-457, NAD 743 ...Bütçene göre f/p oranı en iyi olan anfiyi sana söyleyebiliriz.Ama bence 1050 ytl ye Nad 743 alınabilecek en ideal Ev Sinema anfisi.
  • teknosa da yamaha-v550 gördüm. cinemaDSP diye codec varmış açıkçası ne işe yarıyor anlamadım. alıp almamakta kararsızım. sony str-de grubu ürünlerin sinema sound özellikleri yetersiz kaldı. en isi sinema sistemini almak sitiyorum. bütçem 800 YTL
  • Eğer bütçeni 1000 ytl ye çıkaramazsan Yamaha Rx-457 yada 550 yi almanı öneririm.Ama dediğim gibi önerim 1050 liralık Nad-743.
  • bilgi için tşk. ancan bütçeyi zorlayıp NAD-743 alıpta pişman olma ihtimalim var mı ?
    yani ev sinemasi olarak gerçekten de ii ses istiyorum. daha önce kullandığım sistemleri ucuza sattım. bunda da pişmanlık istemiyorum. gerçekten kısık seste bile sinema keyfini yaşamak istiyorum. başka ürün varsa bilyim yoksa nAD-743 ü alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence yamahanın rx-v 357 ya da 457 modelini almalısın.5+1 105 wattlık bir ses gücüne sahip ilk model.hem 600 ytl vermene de gerek kalmaz sanırım teknosalarda bu model 500 ytl..ha daha fazla verebilirim diyosan 457 kullanabilirsin..kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersuuzala -- 4 Aralık 2005, 14:17:32 >
  • PIONEER - VSA-AX10Ai-S ama fiyat uygun değil sanırım.
  • ya özür dilerim bu anfi 6,5 milyarmış pardon.
  • yamaha rx-v550 yi teknosada gördüm 799 ytl. PL IIx codec elri varmış dediler. ama MARANTZ marka anfi geliyor teknosaya onu beklememi sölediler. tam olarak modlei vermediler. muhtemelen bugun stoklarına girecek. marantz ii diye duydum, değilse Yamaha rx550 alacam.
  • marantzın hangi modeli olduğunu yazarsan iyi olr.4600, 5600 ???
  • 4600 diye okudum katalog da. iyi midir ?
    yamaha rx-v550 ye nazaran hangisi alınır ?
    yamaha v550 <> marantz 4600 ?
  • ev sinemasında tek rakipsiz marka onkyo nun en ucuz modeli bile sizi yeterince mutlu eder.yamaha ve sony amfi markaları elimden geçti ama onkyo nun ses dağıtımı ve kalitesini hiç birinde yok,patentli bir özellik olan wrat teknolojisi onkyo da ses dağıtımında kayıpsız performans sunuyor,dinleyin göreceksiniz,doğubankdaki penta elektronik de dinleyebilirsiniz,ben ilk dinlediğimde yamaha amfimi sepetlemiştim...ONKYO TX-SR303E En son çıkan en düşük modelidir..........http://www.onkyo.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMC -- 6 Aralık 2005, 19:35:34 >
  • marantz 4600 yamahadan daha iyidir.

Ev sinemasında rakipsiz firma diye birşey yoktur.Her bütçeye göre her türlü beklentiye göre farklı markalar farklı modeller vardır.
  • 1000 LİK ANFİ AL AMA HOPARLÖRÜNÜN KALDIRMASI LAZIM BENDE 800WATT LIK PIONEER VAR ANCA KALDIRIYOR
  • BEYLER Vestel AV 3000 Divx ev sinema sisteminde radyoda ve cd de ekolayzer ayarı var ama tvde yok. tv yayınlarının ses kalitesini artırmak için ucuz bir amfi alsak fayda görürmüyüz? çin malı falan ne ve nekadara alabiliriz.
  • sana Onkyo serilerini tafsiye ederim biraz cık dişi sıkarsan iyibir amp bulabilir sin dogu bank:=)
  • ok de,
    anfi seçimi yaparken hoparlörlerin ne olacağından kimse bahsetmiyor,
    Nasıl bir ses sistemi gider bu tavsiye amfileriyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebap2

ok de,
    anfi seçimi yaparken hoparlörlerin ne olacağından kimse bahsetmiyor,
    Nasıl bir ses sistemi gider bu tavsiye amfileriyle?

Bütçenle alakalı arkadaşım.Paran ne kadarına müzade ediyorsa o kadarını alırsın.Sen anfiye şu kadar hoparlöre şu kadar bütçe ayırdım dersen, bizde sana bunu bunu al deriz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.