Şimdi Ara

Amerikan Büyükelçiliğine e-mail yollayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan söyleyim karşıt fikirde olan arkadaşlar lütfen konuyu amacından saptırmayan ve mümkünse fikirlerinizi kendinize saklayın.

Yayınlanan Hz.Muhammed (SAV)'e hakaret içerikli rezil video'yu yapan hakkında işlem yapılması için mesaj yollayalım.

Yollayacağımız adres ve benim yolladığım mesaj aşağıda.Daha güzelini yazan olursa onu yollayalım.Tam yazamamışım ben yapanların cezalandırılması kısmını.

webmasterankara@state.gov

We are very uncomfortable about last provocative video about Hz.Muhammed.Please do required things about it.Expression freedom is not insult freedom.

Bunu da daha sonradan yolladım.

I think you should punish who prepared provocative video about Hz.Muhammed.Because nobody can insult another person this is against rules.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikçiler -- 15 Eylül 2012; 2:57:31 >

• Sonra CIA tepene çöksün demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

Sonra CIA tepene çöksün demi?

Kafan mı güzel
  • bunu göndersek fişleniriz
  • Baş sağlığı dileyerek giriş yapmak lazım.Farkın oradan anlaşılır.
  • Kesin umursarlar.
  • Libya'daki isyanda en önde saldıranları araştır kesin yine Amerikan ajanı falan çıkar. Söz konusu Amerika 11 Eylülde binlerce insanını göz göre göre öldüren ülke. Ayrıca yazacağını da okumaz ve değerlendirmezler. Üzgünüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

bunu göndersek fişleniriz

Türkiye'de yaşıyorsun kim fişliyor ?ABD memleketi işgal etti haberimiz mi yok ?Bu ne korkaklıktır bu hale mi düştük ?ABD'de yaşasam dahi bunu açık yüreklilikle söylerim.Bu benim görevim.Kim ne yapacakmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphitritel

Baş sağlığı dileyerek giriş yapmak lazım.Farkın oradan anlaşılır.

dimi her zaman yanlarında güvencekleri bi maşa şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GalataSaray.

quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

bunu göndersek fişleniriz

Türkiye'de yaşıyorsun kim fişliyor ?ABD memleketi işgal etti haberimiz mi yok ?Bu ne korkaklıktır bu hale mi düştük ?ABD'de yaşasam dahi bunu açık yüreklilikle söylerim.Bu benim görevim.Kim ne yapacakmış ?

ben o mesajı ciddi olarak yazmamıştım hocam
  • Bu mudur arkadaş yav ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.