Şimdi Ara

Amerikalı Bir Gencin Türkiye ve Türk Müziğine İlgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun adı donanımhaber olsa da son zamanlarda içeriği boş siyaset ve din tartışmalarının tavan yaptığı bir yere dönüştü. Donanım ve teknolojiyi geçtim en azından kültürel ve ilginç konular kendim de dahil olmak üzere üyeler tarafından pek ilgi görmüyor. Youtube'da İstiklal Marşımızı dinlerken tesadüfen Türkiye'de bir müddet bulunmuş "Cody Greaver" isimli bir Amerikan gencinin kanalına rastladım. İstiklal marşımızın yanısıra birçok Türk şarkısını da çalmış... Merakını kısa süreli bir heves olarak değil de yıllarca sürdürmesi ilginç geldi. Bu değişik gencin ülkemize olan merakına biraz destekte bulunabiliriz belki. :-)

https://www.youtube.com/user/codygreaver92/videos

www.instagram.com
    👾Cody Greaver👾 (@codygreaver92) • Instagram fotoğrafları ve videoları
    https://www.instagram.com/codygreaver92/?hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 4 Haziran 2019; 22:35:14 >

• baya eskiden beri biliyorum bu çocuğu,galatasaraylıydı aynı zamanda diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

baya eskiden beri biliyorum bu çocuğu,galatasaraylıydı aynı zamanda diye hatırlıyorum
    Aynen instagramdan gördüğüm kadarıyla GS forması hediye etmişler :-) Ayrıca ekşide de varmış başlığı sonradan gördüm, Kadıköy'e gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 5 Haziran 2019; 1:1:27 >

• İlginç,coverları falan güzelmiş.reaksiyon kanalları var sırf tık alabilmek için hep türkçe şarkıları falan dinliyorlar,bu onlardan değil.

edit:2009'daki türkçesiyle 2014'teki arasındaki bariz farkı görünce şaşırdım,hevesli biri heralde.Telaffuzları kusursuz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 5 Haziran 2019; 1:26:37 >
  • Çok ilginç bir şey değil. Müziği seviyorsa illa ki Türk müziklerine denk gelecek. Gerisi onun zevkine kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk müziği sevilmeyecek gibi değil zaten :) Ama batılı birisinin bizim müziğimizi dinlemesi kolay bise değildir helal olsun :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarı turk falan bence bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çökertme türküsünü coverını dinleyince mutlu oldum istemsizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.