Şimdi Ara

amerikadaniste.com ? kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
32.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amerikadan bi ürün getirmek istiyorum bu site arayıcılığıyla ama nedir ne değildir kullanan var mı memnun mı görüşlerinizi alayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amerikadaniste.com Hakkında Bilgiler

Amerikadaniste Güvenilir mi?

Amerikadaniste, Amerika Birleşik Devletleri'nden ürün siparişi verme hizmeti sunan bir e-ticaret platformudur. Platformun güvenilirliği konusunda kullanıcı yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar olumlu deneyimler bildirirken, diğerleri gecikmiş teslimatlar, eksik ürünler ve müşteri hizmetleriyle ilgili sorunlardan şikayet etmiştir.

Amerikadaniste Şikayetleri

Amerikadaniste ile ilgili şikayetler genellikle aşağıdaki sorunlara odaklanmaktadır:

• Gecikmiş veya kaybolan teslimatlar
    • Eksik veya hasarlı ürünler
    • Müşteri hizmetlerinin yetersizliği
    • İade ve geri ödeme süreçlerindeki zorluklar

Amerikadaniste Yorumları

Kullanıcı yorumları Amerikadaniste hakkında fikir edinmeni sağlayabilir. Farklı yorum platformlarında, kullanıcıların deneyimlerini ve memnuniyet düzeylerini paylaştığını görebilirsin. Hem olumlu hem de olumsuz yorumları okuyarak hizmet hakkında dengeli bir görüş oluşturabilirsin.

Özet

Amerikadaniste'nin güvenilirliği konusunda kullanıcı yorumları karışıktır. Olumlu deneyimler bildiren kullanıcıların yanı sıra gecikmiş teslimatlar, eksik ürünler ve müşteri hizmetleriyle ilgili şikayetler de bulunmaktadır. Hizmet hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcı yorumlarını okuyabilir ve hatta kendi deneyimlerini paylaşmak için yorum platformlarını kullanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uppidi
  • gereksiz bişe
    ne almak istiyorsan direk gir ebay üzerinden al
  • ebaydan al. hediye yaptırt. kutunun içine de "iyiki doğdun canım yeğenim fatih" yazdır. tamamdır
  • orjınalmarka daha ıyı bır sıte
  • ebayden direk getirmeye de baktım malın kendisi 99$ (türkiyeye gelebilen) kargoyla toplanınca 170$ felan ediyo verin parayı getirtiyim direk hallaallaa

ama amerikadaniste burdan getirirsem malın kendisi 40$ olur (sadece amerika içi olduğu için ucuz heralde) aylık üyelik 9$ kargo da 50$ de 100$ oluyor toplamda daha ucuz oluyor işte kullanan var mı bu siteyi tavsiye eder misiniz
  • fırsat sitelerinde kullanılabilir önceden verilmişti forumda o güne özel 200 usdlik mp4ler 40 usd falan oluyor öyle kampanyalardan faydalanmak için olabilir ama güvenilir mi birde o yanı var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert.1907

fırsat sitelerinde kullanılabilir önceden verilmişti forumda o güne özel 200 usdlik mp4ler 40 usd falan oluyor öyle kampanyalardan faydalanmak için olabilir ama güvenilir mi birde o yanı var?

işte ben de onu diyorum kullanan var mı bu siteyi nasıldır iyi midir önerir misiniz diye

@nemes1s
    orjınalmarka daha ıyı bır sıte

bu ne alaka şimdi onu anlamadım
  • uppidi
  • satıcıya de kargo parasını çok istiyosun de......pazarlık yap bro
  • valla ben kullandım. çatır çatır geliyor mallar. şimdilik sırf kıyafet getirttim. önumuzdeki siparişte home theatre gelecek
  • son zamanda kullanan var mı? biraz risklice bir iş amma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

ebaydan al. hediye yaptırt. kutunun içine de "iyiki doğdun canım yeğenim fatih" yazdır. tamamdır

tabi mesela ebayden al ps3 ü gümrükte abiler oynasın
  • "direk" değil beyler "direkt"
  • Daha cabuk getiriyolar normalde amazondan istiyince direk turkiyeye 2haftada gelirdi amerikadanisteyle daha cabuk geliyo bide ayni anda bi kac siteden istiyip orda birlestirince kargo parasindan baya kar sagliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akik

"direk" değil beyler "direkt"

"direkt" te değil aslında "doğrudan" demek lazım.. direkt te yabancı kökenli..

---------------------------------------

quote:

Daha cabuk getiriyolar normalde amazondan istiyince direk turkiyeye 2haftada gelirdi amerikadanisteyle daha cabuk geliyo bide ayni anda bi kac siteden istiyip orda birlestirince kargo parasindan baya kar sagliyosunuz

ben daha önce başka sitelerden arkadaşım vasıtasıyla getirtmiştim, 7 lbs ağırlık 35 dolara geldi usps (amerikan postası, sonrasında bizim ptt ile). 2 lira da gümrük ücreti aldılar benden teslimat sırasında. aynı ağırlığı amerikadan iste ile 28 dolar+ sonraki 6 lbs için de 36 dolardan 64 dolara geliyor... 29 dolar fark var arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: akik

"direk" değil beyler "direkt"

"direkt" te değil aslında "doğrudan" demek lazım.. direkt te yabancı kökenli..

---------------------------------------

quote:

Daha cabuk getiriyolar normalde amazondan istiyince direk turkiyeye 2haftada gelirdi amerikadanisteyle daha cabuk geliyo bide ayni anda bi kac siteden istiyip orda birlestirince kargo parasindan baya kar sagliyosunuz

ben daha önce başka sitelerden arkadaşım vasıtasıyla getirtmiştim, 7 lbs ağırlık 35 dolara geldi usps (amerikan postası, sonrasında bizim ptt ile). 2 lira da gümrük ücreti aldılar benden teslimat sırasında. aynı ağırlığı amerikadan iste ile 28 dolar+ sonraki 6 lbs için de 36 dolardan 64 dolara geliyor... 29 dolar fark var arada..

Arkadas vasitasiyla iste :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

ebaydan al. hediye yaptırt. kutunun içine de "iyiki doğdun canım yeğenim fatih" yazdır. tamamdır

bir arkadaşıma bu yöntemle ps3 almıştım ebayden
  • quote:

quote:

quote:

yasal olarak olmasının ihtimali yok 150euronun üzerindeki herşey gümrükte kontrol edilir oyle olsa herkes yurtdışından sipariş eder iç piyasaya gerek kalmazdı..muhtemelen aldığın satıcı türkiye içi:P

• quote:

quote:

quote:

quote:

yasal olarak olmasının ihtimali yok 150euronun üzerindeki herşey gümrükte kontrol edilir oyle olsa herkes yurtdışından sipariş eder iç piyasaya gerek kalmazdı..muhtemelen aldığın satıcı türkiye içi:P

Adam gidip vergiyi verdiyse alabilir? Veya gumrukcu tanidik olucak :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.