Şimdi Ara

amerikadaniste.com ? kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
32.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: akik

"direk" değil beyler "direkt"

"direkt" te değil aslında "doğrudan" demek lazım.. direkt te yabancı kökenli..

tabii orası öyle ama kalıplaşmış.keşke herkes öyle dese tamamen katılıyorum

bu arada hazır konu açılmışken..

ben faiz olaylarından dolayı kredi kartı kullanmıyorum.yurtdışından nakit olarak nasıl ürün getirtebilirim?

• Major Credit Cards-Visa, MasterCard, Discover or American Express
    Paypal
    Google Checkout

Sitenin birisinde bu seçenekler var, kredi kartsız zor olacağını sanıyorum. western union gibi para gönderme seçenekleri olabilir, ama ona da havale ücreti verirsin.. ya da kredi kartı olan bir tanıdığına parayı peşin verirsin,o da sanal kartı ile öder..
  • @dragotreis

teşekkür ederim.

öyle de olabilir ama ben kendime almak için başkasına faiz yedircem yine aynısı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: chuck billy

quote:

Orijinalden alıntı: smd

ebaydan al. hediye yaptırt. kutunun içine de "iyiki doğdun canım yeğenim fatih" yazdır. tamamdır

tabi mesela ebayden al ps3 ü gümrükte abiler oynasın

bir arkadaşıma bu yöntemle ps3 almıştım ebayden

yasal olarak olmasının ihtimali yok 150euronun üzerindeki herşey gümrükte kontrol edilir oyle olsa herkes yurtdışından sipariş eder iç piyasaya gerek kalmazdı..muhtemelen aldığın satıcı türkiye içi:P

Yeni yasadan önce almıştık. Bilmiyorum öyle yazdırdığımızda vergisini falan vermedik direkt geldi.

• dostum o site birde ilk üyelik parası alıyordu önceden bende alcaktım ama 75 doalr mı ne ilk üyelik ücreti olunca vazgeçmiştim
  • salefashion.com veya dhl easyshop güvenilir
  • mesajım bulunsun
  • Merhaba arkadaşlar. Bu tarz sitelerden alışveriş yapmadan önce hepsini iyice incelemekte fayda var.
    Ben bu bahsettiğiniz siteyi malesef tavsiye edemiyorum. Bir arkadaşımın paketinden çok eksikler çıktı. Üstelik Siteyi kullansan da kullanmasan da üyelik parası alıyorla.
    Geçen ay ben de böyle bir alışveriş macerasına başladım ve çok memnun tamamladım. Öncelikle üyelik ücreti ödemek istemiyordum ve ödemedim. Çünkü bu siteler her ay kredi kartından otomatik olarak çekiyorlar üyelik ücretini. Siteyi kullansanız da kullanmasanız da. Ayrıca kredi kartımla internetten alışveriş yapmaktan hoşlanmıyorum. Kredi kartı numaramı vermekten de. Bu sebeple kredi kartı numaramı vermedim. İsterseniz paypal ile ödeme yapıyorsunuz isterseniz HSBC bankasına havale yapıyorsunuz. Ben internetten havale yaptım ve sadece 2 tl masraf ödedim. İstediğim tüm şartlar yerine geldi. Ben wwwAmerikaAdresim.com u herkese tavsiye ediyorum. Bana bir amerika adresi verdiler üstelik ücretsiz. Şimdi Amerika da ki sitelerden özellikle indirim döneminde istediğim gibi alışveriş yapıp amerika adresimde biriktiriyorum. İstediğim zaman bana hemen gönderiyorlar. Üstelik kargo ücreti bu tür siteler için de en ucuzu. Yine de tavsiyem mutlaka bir araştırın. Benwww.amerikaadresim.com dan çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: duayyen

Merhaba arkadaşlar. Bu tarz sitelerden alışveriş yapmadan önce hepsini iyice incelemekte fayda var.
    Ben bu bahsettiğiniz siteyi malesef tavsiye edemiyorum. Bir arkadaşımın paketinden çok eksikler çıktı. Üstelik Siteyi kullansan da kullanmasan da üyelik parası alıyorla.
    Geçen ay ben de böyle bir alışveriş macerasına başladım ve çok memnun tamamladım. Öncelikle üyelik ücreti ödemek istemiyordum ve ödemedim. Çünkü bu siteler her ay kredi kartından otomatik olarak çekiyorlar üyelik ücretini. Siteyi kullansanız da kullanmasanız da. Ayrıca kredi kartımla internetten alışveriş yapmaktan hoşlanmıyorum. Kredi kartı numaramı vermekten de. Bu sebeple kredi kartı numaramı vermedim. İsterseniz paypal ile ödeme yapıyorsunuz isterseniz HSBC bankasına havale yapıyorsunuz. Ben internetten havale yaptım ve sadece 2 tl masraf ödedim. İstediğim tüm şartlar yerine geldi. Ben wwwAmerikaAdresim.com u herkese tavsiye ediyorum. Bana bir amerika adresi verdiler üstelik ücretsiz. Şimdi Amerika da ki sitelerden özellikle indirim döneminde istediğim gibi alışveriş yapıp amerika adresimde biriktiriyorum. İstediğim zaman bana hemen gönderiyorlar. Üstelik kargo ücreti bu tür siteler için de en ucuzu. Yine de tavsiyem mutlaka bir araştırın. Benwww.amerikaadresim.com dan çok memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.

Reklamları izlediniz.
    D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkdostun -- 2 Aralık 2010; 15:48:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

quote:

Orijinalden alıntı: akik

"direk" değil beyler "direkt"

"direkt" te değil aslında "doğrudan" demek lazım.. direkt te yabancı kökenli..

• 1500$'a alınan bir ürünü nasıl gümrükten geçirebilirim, konu hakkında bilgisi olan varmıdır? yada butür yüksek meblalarda alışveriş yapan arkadaş var mı acaba?
  • Arkadaşlar bu site aracılığı ile Amerika dan ayakkabı almak istiyorum. Örneğin 90 veya 100 dolarlık bir ayakkabı nın kargo ücreti tam olarak ne kadar olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avomyers

1500$'a alınan bir ürünü nasıl gümrükten geçirebilirim, konu hakkında bilgisi olan varmıdır? yada butür yüksek meblalarda alışveriş yapan arkadaş var mı acaba?

%20 civarında vergisini ödeyerek.
    PTT gümrükteki memurlara git, almayı düşündüğün ürünün sayfasının çıktısını göster ve sor. Ne kadar öderim diye.
    Yardımcı olacaklardır.

Ben 400 dolara (kargo dahil) arabaya bir takım amörtisör almıştım. Ürün tutarının %20'sini ödeyip 10 dakikada koskoca koliyi teslim almıştım.
  • peki gümrükte problem çıkıyormu beyler amerikadan yapılan alışverişlerde
  • Up
  • 4 aydir kullaniyorum, tnt ile bir kac gunde geliyor ve surekli iletisim halindeler, daha cok amazon'dan alisveris icin kullaniyorum, gumruk problemi yasamadim simdiye kadar. tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jardella

4 aydir kullaniyorum, tnt ile bir kac gunde geliyor ve surekli iletisim halindeler, daha cok amazon'dan alisveris icin kullaniyorum, gumruk problemi yasamadim simdiye kadar. tavsiye ederim..

ne tarz ürünler alıp problem çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutkk

quote:

Orijinalden alıntı: jardella

4 aydir kullaniyorum, tnt ile bir kac gunde geliyor ve surekli iletisim halindeler, daha cok amazon'dan alisveris icin kullaniyorum, gumruk problemi yasamadim simdiye kadar. tavsiye ederim..

ne tarz ürünler alıp problem çıkmadı

Giysi, fotograf makinesi, oyun, vs..
  • bilmiyorumda bana pek güvenilir gelmedi bu tip bir alışveriş.
    Ben ebayden alışveriş yapıyorum, bi sıkıntım olmadı hiç. amerikalıların hepsi türkiyeye yollamıyor evet ama yollayanda az değil. bugün flaş, reflektör, polarize filtre falan geldi, jikagong diye bi satıcıdan. gayet memnunum ürünlerden adam 8 dolara sattığı bi hediyeyi de koymuş pakete. gayette iyi bir satıcı, ve 5 6 güne geldi ürünler.
    hem ebayden alırsanız paypalla ödersiniz, ürün kırık dökük gelse paranızı alabilirsiniz, visa kartınız varsa paypal yardım etmezse visa yardım ediyor vs vs..
    ama ben denerim alırım diyorsanız karar sizin. sonra

• avea nın kampanyası var. baya indirim falan veriyor. üyelik ücreti ne kadar bu siteye ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.