Şimdi Ara

Amerikadan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polislerinden, içkisinden, uyuşturucusundan, kapitalizminden, zenginni fakiri ezmesinden nefret ediyorum.
    Köpek Amerika

• Capitan America!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika olmasa dünya çöplük gibi bir yer olurdu.Sen önce kendine bakacaksın sonra başkalarına laf edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Amerika olmasa dünya çöplük gibi bir yer olurdu.Sen önce kendine bakacaksın sonra başkalarına laf edersin.

Yankee de geldi

Sana cevap
  • Ya he he.
  • Amerikanin cok da umrundaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keepo -- 2 Mart 2015; 19:30:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalist denince bana seslenildi sanmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşasın SSCB!

• Amerika'da senden hoşlanmıyor.

• Amerika'da Obama muhaliflere suikast düzenlemiyor gidiyor restorantlarda sıradan insan gibi yemek yiyor dünyanın takip ettiği ünlü yıldızlar normal insanlarla metro kullanıyor kimse sıradışı bir şeymiş gibi karşılamıyor bunu.Zihniyet meselesi bazı ülkeler ve insanlarıda dar bir bakış açısıyla ölene kadar yaşar gider normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

Amerika olmasa dünya çöplük gibi bir yer olurdu.Sen önce kendine bakacaksın sonra başkalarına laf edersin.

Yankee de geldi

Sana cevap

xdddddddd

• Yasasin amerika.ben seviyorum.dunyanin bekcisi amerikaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

Polislerinden, içkisinden, uyuşturucusundan, kapitalizminden, zenginni fakiri ezmesinden nefret ediyorum.
    Köpek Amerika

O beğenmediğin Amerika'nın Facebook'unu, Twitter'ını kullanıyorsun; ne ayak?

Ayrıca Türkiye'nin hiç de aşağı kalır yanı yok bence, malum her akşam ana haberlerde görüyoruz.

Bu arada önemle belirtmek isterim: Amerika'nın fanı değilim, sadece olaylara nesnel olarak bakıyorum.

Amerikan polislerinden nefret ediyorum demişsin. Peki Türk polisi ne yapıyor? Meslektaşına "Sık oğlum, sık!" deyip, biber gazı sıkmaya zorluyor, kaldı ki o biber gazından ölen vatandaşlar var.

Peki, kendini tecavüzden korumak isteyen bayana biber gazı serbest mi? Hayır!

Bakınız artık haberlerde Özgecan'ın adı bile geçmiyor; emin olun ki, Türkiye'deki bütün kadınları tecavüz etseler yine bir şey yapılmayacak.

Zenginin fakiri ezmesinden demişsin, peki bizde fakir ezilmiyor mu sence? Lafı bile olmaz! Bugün açlık sınırının bilmem kaç bin lira olduğu ülkede asgari ücretlileri kimse takmıyor, kimileri ise ...de fındık kırarak ... gibi para kazanıyor.

İçkisinden demişsin, madem içki kötü, bizim devletimiz neden içkiyi yasaklamıyor? Çünkü işine geliyor, alkollü ürünlerden bir dünya vergi alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 2 Mart 2015; 21:20:42 >

• Kahrolasi federaller. Yaşasın demokratik kongo cumhuriyeti

• Bunlar hep abd nin abd ye oyunları

• Peki
  • Kominikler rusyayaaa

• Amerika itin köpeğin ülkesidir
  • Amerika akıllı ve işini bilenlerin ülkesidir. Biraz uyanıksan Amerika sana çok fırsatlar sunar, çok gelişirsin (Bkz Steve Jobs) Ama yaptığı sömürüler çok kötü tabi orası ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.